Devon Rex

Singura rasă de pisici care dă din coadă atunci când este fericită

Devon Rex este o rasă de pisici slabe, cu ochii mari şi blana creaţă. Pisicile din această rasă pot învăţa cu uşurinţă chiar şi cele mai complicate trucuri, dacă găseşti o cale prin care să le încurajezi.

iconŢară de origine: Devon, Anglia
iconCaracter: Inteligent, Sociabil, Activ, Jucăuş, Loial
iconBlana: Păr scurt
iconCuloare: Albastru, Liliac, Ciocolatiu
iconCaracteristici: Blană cu păr creţ, cap subţire, urechi mari şi largi
iconSperanţa de viaţă: de la 9 la 15 ani

Pisoii de Devon Rex

Pisicile Devon Rex sunt foarte inteligente şi sociabile - acestea se înţeleg foarte bine cu alţi membrii ai familiei, cu oamenii şi cu animalele. Pisicile Devon Rex nu sunt sâcâitoare, dar nici nu le place să fie lăsate singure, într-o casă goală. Se ataşează foarte tare de stăpânii lor şi adoră să-şi petreacă timpul împreună cu aceştia. Devon Rex este o rasă de pisici extrem de inteligente, care pot desluşi chiar şi cele mai grele trucuri. Antrenamentele au foarte mare succes atunci când pisicile primesc recompense delicioase. Pe parcursul antrenamentelor, poţi ţine în mână câteva recompense - Kycklinfile şi Tuna Recipe pot reprezenta cele mai delicioase recompense, fiind o motivaţie în plus pentru pisica ta. O dietă sănătoasă şi echilibrată ajută la o bună creştere şi dezvoltare a pisicuţei tale. O formulă special creată pentru pisicuţe, precum Kattunge, îi va asigura pisicii tale toţi nutrienţii necesari pentru pisiciile cu vârste sub 1 an.

Nutriţia pentru Devon Rex

Devon Rex este o rasă de pisici energice şi active. Acestea adoră să sară, să se caţere pe mobilă şi pot petrece ore întregi jucându-se. Pisicile din această rasă pot fi considerate una dintre cele mai active rase de pisici, astfel încât o dietă special concepută pentru pisici cu niveluri ridicate de activitate fizică ar trebui să fie o soluţie excelentă. Exclusive Lyster Care este o hrană uscată, specială pentru pisicile cărora le place să-şi petreacă timpul în mod activ. Dacă eşti îngrijorat că pisica ta nu consumă suficientă apă, îi poţi adăuga în dietă hrană umedă - Pate Adult sau formulele gustoase Gourmet, care pot reprezenta o bază excelentă pentru dieta felinei tale. Poţi amesteca hrana uscată a pisicii tale cu hrană umedă, cum ar fi Aptit, care conţine o formulă pe bază de ingredinete fresh.

Recomandări pentru pisicile adulte Devon Rex:

EXCLUSIVE LYSTER CARE | Hrană uscată completă Super Premium, pentru pisici adulte active, cu piele sensibilă sau cu probleme dermatologice

Datorită nivelului ridicat de energie conținut, Exclusive Lyster Care este recomandată și pisicilor active care au acces sau trăiesc în exteriorul casei.
healthy_shiny_coat
Piele și blană
energy_plus
Energie+
Proteină: 32.0%
Conţinut de grăsime: 21.0%
Verifică

ADULT PÂTÉ | Pate gustos cu carne de vită, fără cereale, pentru pisici adulte

Pate gustos cu carne de vită. Fără conservanți, coloranți și arome artificiale.
taurine
Taurină
no_colourants
Fără coloranți și arome artificiale
Proteină: 7.8%
Conţinut de grăsime: 5.2%
Verifică

Descrierea detaliată a rasei Devon Rex

Devon Rex este o rasă de pisici de dimensiuni medii, cu blana creaţă. Aceste pisici sunt subţiri, însă au picioarele lungi şi musculoase, care pot părea puţin strâmbe.

Origini

Istoria acestei rase a început cu apariţiile singulare ale pisicilor cu blană creaţă, printre puii de pisici domestice. Aceste bucle au fost cel mai probabil, rezultatul unei mutaţii genetice naturale, iar la început, nimeni nu a acordat importanţă acestui aspect. Un an mai târziu, Beryl Cox, din Devon, a decis să îşi îndrepte atenţia către pisicile cu părul creţ, atunci când a găsit o astfel de pisicuţă printre puii pisicii ei. Pisica a avut o creştere bună şi a fost folosită ulterior la încrucişări. Rasa şi-a dobândit numele dupa ţara Devon, acolo unde pisicile cu părul creţ au avut prima lor apariţie.

Aspect

Pisicile Devon Rex sunt recunoscute după aspectul lor unic, blana acestora fiind creaţă. În acest caz, acestea au capul subţire şi triunghiular, pomeţii şi obrajii pronunţaţi. Acestea au urechi mari şi largi, aşezate destul de jos. Au trunchiul slab, însă sunt puternici şi musculoşi. Picioarele lor sunt lungi şi subţiri, iar în unele cazuri pot părea puţin strâmbe. Pisicile din această rasă pot avea orice culoare sau model, cantitatea de alb nu este reglementată de standardul rasei.

Comportament

Pisicile Devon rex sunt extrem de inteligente şi active. Acestea vor petrece cu bucurie o mare parte din timpul lor, alergând, căţărându-se sau jucându-se cu jucăriile pe care i le oferi. Se vor strecura cu bucurie prin orice loc accesibil – astfel îţi poţi găsi pisica cum se relaxează peste cărţi, printre plante sau într-un sertar, dacă îl laşi deschis. Sunt feline foarte sociabile, cărora nu le place să fie lăsate singure pentru o perioadă lungă de timp. Nu sunt sâcâitoare, însă le place compania oamenilor şi te vor însoţi cu bucurie atunci când îţi îndeplineşti treburile zilnice. Acestea pot fi învăţate să umble în lesă, ceea ce pare să le placă foarte mult. Devon rex este singura rasă de pisici care dau din coadă atunci când sunt bucuroase.

Cerinţe

Aceste pisici inteligente şi active necesită multă activitate fizică. Acestea adoră să se caţere, iar daca nu doreşti ca pisica ta să se caţere peste cărţile tale, ar fi bine să îi asiguri un copac pentru pisici. Devon rex adoră să desfăşoare o mulţime de activităţi - petrece în fiecare zi puţin din timpul tău, alături de aceasta. Pisicile din această rasă pot învăţa să meargă în lesă - îi poţi cumpăra pisicii tale o lesă şi un ham de bună calitate. Blana scurtă a acestiei pisici nu asigură o protecţie optimă împotriva frigului - încearcă să eviţi să petreci prea mult timp împreună cu pisica afară, în timpul iernii.

Îngrijire

Blana scurtă şi cârlionţată a acestei rase necesită mai multă îngrijire. Periatul regulat îţi va ajuta pisica să scape de părul mort şi să evite formarea ghemurilor de păr din sistemul digestiv. Nu uita să îi tai ghearele pisicii - ghearele prea lungi se pot agăţa de orice şi îi pot cauza durere pisicii.

Produse perfecte pentru Devon Rex:

25,00 RON

61,00 RON

35,50 RON

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.