Cățelușii în casă - un început bun cu Husse

Ai luat decizia importantă și ți-ai ales prietenul blănos. Acum începe cea mai esențială etapă a vieții cățelușului tău.

În primul an de viață puii au nevoie de o îngrijire specială, pentru a le asigura sănătatea și forma fizică adecvată pentru anii următori. Antrenamentul adecvat, îngrijirea și o dietă sănătoasă de la bun început reprezintă o investiție în viitorul câinelui tău, care se va concretiza într-o formă grozavă a animalului tău de companie, cu un comportament bun în orice situație din viața de zi cu zi.

Recomandări pentru căței (ce iubesc cățeii):

Valp Plus (Puppy) | Hrană uscată completă Super Premium, fără gluten pentru cățeluși și femele gestante cu sisteme digestive sensibile

Valp Plus este o hrană Super Premium fără grâu, recomandată cățelușilor cu sisteme digestive sensibile și/sau intoleranță la gluten. Bogată în fibre vegetale precum celuloza și psyllium pentru a stimula sănătatea și motilitatea intestinală. Conține clinoptilolit, un mineral care susține consistența scaunului și contribuie la o digestie optimă.
flora_stimuli
Digestie / Stimularea florei intestinale
wheat_gluten_free
Fără gluten de grâu
Dimensiunea rasei: Toate mărimile raselor
Proteină: 29.0% (80% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 18.0%
Verifică

Valp Digest Sensitive (Puppy) | Hrană uscată completă Super Premium, fără gluten, pentru cățelușii cu sensibilități digestive

Hrană completă fără gluten, cu carne de miel ca sursă unică de proteină animală și orez, pentru cățelușii cu sisteme digestive sensibile și/sau intoleranță la gluten. Conține clinoptilolit, un mineral care susține consistența scaunului și contribuie la o digestie optimă.
flora_stimuli
Digestie / Stimularea florei intestinale
gluten_free
Fără gluten
Dimensiunea rasei: Toate mărimile raselor
Proteină: 26.0% (75% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 15.0%
Verifică

Valp Mini (Puppy) | Hrană uscată completă Super Premium, pentru cățelușii și femele gestante de talie mică

Valp Mini are o formulă cu un conținut ridicat de energie și o dimensiune mai mică a bobițelor, adaptată pentru fălcile cățelușilor de talie mică. Conține clinoptilolit, un mineral care susține consistența scaunului și contribuie la o digestie optimă.
flora_stimuli
Digestie / Stimularea florei intestinale
energy_plus
Energie+
Dimensiunea rasei: Rase de talie mică
Proteină: 32.0% (84% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 20.5%
Verifică

Valp Maxi (Puppy) | Hrană uscată completă Super Premium, pentru cățelușii de talie mare și femelele gestante sau care alăptează

Valp Maxi conține glucozamină pentru a susține dezvoltarea sănătoasă a articulațiilor și a oaselor cățelușului și îmbogățită cu taurină pentru o inimă sănătoasă. Dimensiunea boabelor este special dezvoltată pentru sistemul de masticație al cățelușilor de talie mare.
flora_stimuli
Digestie / Stimularea florei intestinale
mobility
Mobilitate
Dimensiunea rasei: Rase de talie mare
Proteină: 29.0% (81% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 18.0%
Verifică

Prima oară într-o casă nouă

Înainte să-ți aduci noul cățeluș acasă, asigură-te că totul este pregătit și nimic nu te va surprinde. Spune-le tuturor membrilor familiei tale, în special celor mai mici, că un câine are nevoie de ceva timp pentru a se obișnui cu noile împrejurimi. Prima zi într-o casă nouă este destul de stresantă pentru un cățel, așa că ar trebui să-i oferi animalului tău timp să se adapteze la noua situație. Oferă-i cățelușului tău timp înainte de a-i prezenta alți membri ai familiei sau prieteni - cel mai bine este să faci acest lucru atunci când câinele tău se simte pe deplin confortabil în noul său spațiu.
Află mai multe despre:

Echipamentul esențial pentru un pui de cățel

Oferă noului tău membru al familiei echipamente esențiale adecvate. Pregătește un pat pentru câini, precum și castroane și jucării și arată-i câinelui unde este locul în care poate doarmi, unde sunt mâncarea și apa și tot ce poate fi folosit în timpul jocului. Toate articolele necesare le găsești la Husse, inclusiv hrana uscată pentru căței din linia Valp, boluri pentru mâncare, pat pentru câini, jucării, perie, șampon și saci pentru excremente.
Află mai multe despre:

Dezvoltarea puilor de căței

Atât dezvoltarea fizică, cât și cea mentală a cățeilor este foarte dinamică. Antrenamentul adecvat și dresajul selectat corespunzător îți vor întări relația și vor oferi animalului tău de companie un sentiment de stabilitate. Învățarea de la o vârstă fragedă este necesară pentru ca câinele să deprindă comenzile de bază și să învețe cum să se comporte acasă, față de ceilalți membri ai casei și față de alte animale.
Află mai multe despre:

Sănătate și îngrijire

Obișnuiește-ți cățelul cu verificările de rutină, acasă: verifică-i dinții, labele, ghearele și uită-te la urechi. Acest lucru va face ca un câine adult să se simtă confortabil atunci când îi verifici starea de igienă, sau sănătatea. Verifică dacă nasul câinelui tău este ușor umed și dacă ochii sunt curați, fără puroi la colțuri sau lacrimi. În jurul vârstei de 4 luni, cățeii încep să piardă dinții de lapte. În această perioadă, asigură-te că verifici dinții animalului tău de companie. Dinții permanenți ai unui câine ar trebui să fie strălucitori și albi, gingiile roz, fără margine roșie la baza dinților. Controlul urechilor unui câine este extrem de important, mai ales la rasele care au urechile căzute. Canalul urechii trebuie să fie uscat. De asemenea, fii atent la greutatea animalului tău și la temperatura corpului, pentru a detecta cât mai curand posibil orice abateri de la normă.
Află mai mutle despre:

Cea mai bună potrivire pentru căței:

14,00 RON

105,50 RON

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.