Cornish Rex

Pisici slabe cu blană cârlionţată

Cornish Rex este o rasă de pisici faimoasă pentru blana creaţă ce constă exclusiv din păr puf.

iconŢara de origine: Regatul Unit al Marii Britanii
iconCaracter: Extrovertit, Prietenos, Inteligent, Afectuos, Curios
iconBlana: Creaţă
iconCuloare: Albastru, Lilac, Crem, Roşu, Ciocolatiu, Negru, Alb
iconCaracteristici: Păr creţ
iconSperanţa de viaţă: de la 15 până la 18 ani

Pisoii de Cornish Rex

Cornish Rex este o rasă de pisici foarte agile şi energice. Le place orice fel de activitate fizică. Pisicile Cornish Rex sunt recunoscute pentru inteligenţa lor şi pentru abilitatea de a învăţa rapid. Pisoii din această rasă tind să se adapteze rapid la situaţii noi. Sunt sociabile, pritenoase cu oamenii şi cu alte animale, curioase şi deseori pot fi găsite cotrobăind prin casă. Se ştie că în cazul antrenamentelor, recompensele nu ar trebui să lipsească, deoarece reprezintă o motivaţie incredibilă pentru pisicuţe. Kycklingfile şi Tuna Recipe vor funcţiona de minune în antrenamentul pisicuţei tale. Oferă-i pisoiului tău Cornish Rex o dietă sănătoasă şi echilibrată. Hrana uscată Kattunge este o formulă specială pentru pisicuţe, care se potriveşte oricărei diete în primul an de viaţă.

Nutriţia pisicii Cornish Rex

Rasa de pisici Cornish Rex este una foarte activă şi cu un apetit crescut. Nivelul crescut de activităţi fizice necesită un aport caloric mai mare, dar de multe ori la aceste pisici, apetitul lor depăşeşte cu mult necesarul zilnic de calorii real. Nu supraalimenta niciodată pisica şi nu umple bolul de fiecare dată când pisica îl goleşte. Încearcă să-i faci un program de mese cu porţii regulate, în funcţie de greutatea pisicii tale. Pisicile nu consumă apă în mod regulat, iar majoritatea lichidelor şi-i le iau din hrana lor. Hrana umedă ar trebui să fie dieta de întreţinere, mai ales în cazul pisicilor active. Dacă pisica ta preferă hrana uscată, poţi adăuga peste aceasta nişte gustări, cum ar fi Tuna Recipe sau Aptit, pentru a creşte palatabilitatea şi pentru a creşte cantitatea de lichide.

Recomandări pentru pisica Cornish Rex adultă:

EXCLUSIVE DIGEST | Hrană uscată completă Super Premium, fără gluten de grâu, pentru pisici adulte cu sisteme digestive sensibile

Hrană completă Super Premium, FĂRĂ GLUTEN, cu carne de miel și orez, ingrediente ușor digerabile pentru pisicile cu sisteme digestive sensibile și/sau predispuse la alergii.
wheat_gluten_free
Fără gluten de grâu
flora_stimuli
Digestie / Stimularea florei intestinale
Proteină: 33%
Conţinut de grăsime: 19%
Verifică

OPUS LYNX | Hrană uscată completă Super Premium, hipoalergenică, fără cereale și gluten, pentru pisici adulte cu sisteme digestive sensibile sau predispuse la alergii

Opus Lynx este o hrană completă, fără cereale și gluten, inspirată din dieta râsului sălbatic, bogată în proteine ​​și grăsimi, cu conținut scăzut de carbohidrați, fiind excelentă pentru toate pisicile, în special cele cu sistem digestiv sensibil.
grain_free
Fără Cereale
gluten_free
Fără gluten
Proteină: 40.0% (90% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 20.0%
Verifică

Rex Descrierea detaliată a pisicii Cornish Rex

Cornish rex este o rasă de pisici de talie medie, cu părul creţ. Blana acestora constă doar în puf, ceea ce le oferă o protecţie limitată în ceea ce priveşte frigul.

Origine

Prima pisică cu păr creţ şi fin s-a născut în 1950 la o fermă din Cornwall. Părul creţ a apărut doar la o singură pisică dintre toate, aşa că stăpânul a decis să încrucişeze puiul cu mama, ceea ce a rezultat o mulţime de pui cu părul creţ. Mai târziu, pisicile cu păr creţ au fost încrucişate cu pisici Siameze, ceea ce a dus la apariţia pisicilor cu bucle în blană. Folosirea cuvântului “rex” provine dintr-o expoziţie cu iepuri din Belgia, la care se presupune că regele Albert I al Belgiei ar fi adus doi iepuri cu părul creţ. Deşi animalele nu îndeplineau standardul rasei, juriul nu a dorit să-i aducă ofense regelui, astfel încât au acceptat animalele şi au scris sub numele lor “rex” (În latină pentru rege) .

Aspect

Pisicile Cornish au destul de multe în comun cu pisicile siameze, cu care strămoşii rasei moderne au fost încrucişaţi. Cornish Rex au constituţia slabă, dar musculară, cu picioare lungi şi subţiri, ceea ce poate face ca pisica să pară înaltă. Coada lungă şi subţire reprezintă elementul de bază prin care această pisică se face recunoscută. Capul lor este triunghiular, iar urechile sunt mari. Ochii sunt de marime medie, în formă de migdală şi de obicei au o culoare îndrăzneaţă şi vie. Dar cea mai importantă caracteristică a pisicii Cornish Rex este cu siguranţă blana. Pisicile din această rasă au părul dens şi scurt, cu o buclă pronunţată. Acest tip de blană poate duce la pierderea căldurii corporale, mai ales pe parcursul iernii.

Comportament

Cornish Rex sunt nişte pisici foarte active, care adoră orice fel de activitate fizică, cum ar fi săritul, alergarea în jurul casei şi mai multe. Această rasă de pisici inteligente învaţă foarte rapid să se adapteze la orice împrejurare sau situaţie. Cornish Rex poate să fie extrem de comunicativă şi sociabilă - poţi observa cum pisica ta te va acompania în timp ce îţi îndeplineşti orice sarcină de zi cu zi, mieunând gălăgios pentru atenţie. Pisicile Cornish Rex sunt binecunoscute pentru curiozitatea lor în ceea ce priveşte împrejurimile şi sunt foarte prietenoase cu alte animale. Acestea se înţeleg bine cu copiii. Datorită faptului că au blana formată din puf, acestea sunt potrivite pentru a fi ţinute în casă - îşi pot pierde cu uşurinţă căldura corpului, ceea ce poate duce la hipotermie.

Cerinţe

Pisicile Cornish Rex sunt potrivite exclusiv pentru a fi ţinute în casă – într-un apartament călduros, unde le este mai uşor să îşi menţină temperatura corpului ridicată. Asigură-te că pisica ta are accces către multe zone calde şi călduroase ale casei, în special pe durata iernii. Având în vedere că această rasă este foarte activă, pisica are nevoie să îşi consume energia pe tot parcursul zilei. Acestea adoră compania oamenilor, aşa că fii pregătit să petreci mult timp împreună cu pisica ta, în fiecare zi.

Îngrijire

Având în vedere că acestea nu au blană, corpul lor este acoperit de un puf creţ, cu tendinţe de îngrăşare. Pisicile Cornish rex au nevoie să fie spălate mai des decât alte pisici din alte rase. Nu uita să-ţi periezi pisica o data pe săptămână, însă cu grijă, deoarece dacă depui prea multă presiune, poţi afecta structura buclelor. Ai grijă ca ghearele pisicii să fie tăiate periodic. De asemenea, curăţă urechile pisicii, atunci când este cazul. Foloseşte întotdeauna produse care sunt special create pentru pisici, făcute să se potrivească cu pH-ul pielii lor.

Produse perfecte pentru Cornish Rex:

81,50 RON

57,50 RON

97,00 RON

25,00 RON

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.