Date cu caracter personal


CINE SUNTEM?

S.C. PET STORY S.R.L  - “Husse România” (husse.ro)
CIF RO22439334
Registrul Comerțului: J40/17589/2007
Sediul social: București, Str. Cozla, Nr. 3, 032732 Sector 3
RO13BTRLRONCRT0453598001
Banca Transilvania
RO52INGB0000999902330788
ING Bank
Email: contact@husse.ro

“Husse România” are grijă de interesele personale ale clienților săi și ale tuturor persoanelor ce accesează site-ul husse.ro și caută să asigure atât siguranța navigării, cât și a comenzilor făcute ON-LINE, răsplătind astfel încrederea acordată de clienți (prin client/clienți se va întelege orice persoană care și-a exprimat acordul în vederea înregistrării e-mailului personal sau a altor date personale, în baza de date a societății).

Prezentul document este întocmit cu respectarea normelor legale în vigoare cu privire la protecția datelor cu caracter personal, este accesoriu documentului « Termeni și Condiții » și se completează cu acestea.

Conform Regulamentului (UE) nr.679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date (GDPR), “Husse România” are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea clienților privind contul lor de pe husse.ro, comerțul electronic (ON-LINE), marketing și de urmărire și monitorizare a vânzărilor.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare cont și/sau de Comandă declarați că acceptați în mod voluntar ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date “Husse România” și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către “Husse România”, în scopul desfășurării și/sau derulării de către “Husse România” de activități cum ar fi, comerțul electronic (ON-LINE), marketing și de urmarire și monitorizare a vânzărilor.

Datele dumneavoastră vor fi păstrate conform contractelor în desfășurare (perioada contractuală) plus o perioadă suplimentară de 10 ani de la ultima factură emisă către dumneavoastră, conform Legii Contabilității nr. 82/1991, republicată.
 
Datele dumneavoastră vor fi transmise doar către instituțiile autorizate ale statului, în vederea respectării obligațiilor fiscale și către departamentul nostru de contabilitate.

Vă informăm că aveți dreptul să solicitați oricând ștergerea datelor din baza noastră de date ! Ștergerea datelor se face numai în baza unei solicitări exprese adresate “Husse România” prin intermediul unui e-mail către adresa contact@husse.ro

Datele dvs. cu caracter personal, colectate şi prelucrate sunt: numele, prenumele, adresa de e-mail, username-ul folosit la crearea contului, numărul de telefon, adresa de domiciliu/adresa de reşedinţă/adresa de livrare a comenzilor, IP etc.

Prin citirea prezentelor Termene și Condiții ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv :

  • dreptul de acces la date, conform art.15 din Regulament,
  • dreptul la rectificarea datelor inexacte, conform art.16 din Regulament,
  • dreptul de ștergere a datelor « de a fi uitat », conform art. 17 din Regulament,
  • dreptul la restricționarea prelucrării, conform art.18 din Regulament,
  • dreptul la portabilitatea datelor, conform art.20 din Regulament,
  • dreptul de a obiecta, conform art. 21 din Regulament,
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, conform art.22 din Regulament,
  • dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Regulamentul (UE) nr.679/2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personl şi privind libera circulaţie a acestor date.

 

Totodată, vă informăm că aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul de marketing direct şi de realizare a profilului dvs. în scop de marketing.

 

“Husse România” va colecta de la clienții săi DOAR datele strict necesare finalizării comenzilor sau răspunderii oricărei solicitări făcute de aceștia.

Sistemele informatice și procedurile software pe care se bazează funcționarea site-ului achiziționează, în cursul normalei lor funcționări, câteva informații a căror colectare și transmitere este necesară pentru buna funcționare a protocoalelor de comunicare Internet. Aceste informații nu sunt colectate pentru a fi asociate cu subiecți identificabili, dar, prin natura lor, ar putea, în cazuri speciale prevăzute de lege, să conducă la identificarea utilizatorilor.

În această categorie de date intră adresele IP sau numele domeniului calculatorului, adresele URL ale resurselor accesate, orarul vizitei tale, metoda utilizată pentru a interoga serverul, dimensiunea fișierului accesat, codul numeric care indică stadiul interogării serverului (accesat, eroare etc.) și alți parametri referitori la sistemul de operare și la mediul informatic al utilizatorului.

Te informăm că atunci când vizitezi site-ul, serverul înregistrează automat toate aceste date, așa cum se întâmplă în cazul tuturor operatorilor.

Datele indicate vor fi utilizate doar cu scopul de a colecta informații statistice anonime în legătură cu folosirea site-ului și pentru a-i putea controla/corecta funcționarea. Datele ar putea să fie utilizate de ujmag și în vederea stabilirii răspunderii în cazul săvărșirii unor ipotetice infracțiuni informatice, cu scopul principal de a vă garanta securitatea și siguranța în timpul navigării tale.

Astfel, “Husse România” poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletter și poate trimite felicitări sau alte mesaje speciale.

“Husse România” nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul husse.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date. Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat. 

“Husse România” colectează și prelucrează datele comunicate de clienți numai în scopul prevăzut și cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare. De asemenea, “Husse România” nu va dezvălui nici un fel de informație identificabilă personal a clienților săi către terțe persoane și nu va permite accesul acestora la datele acestora.

“Husse România” își informează clienții că la datele acestora pot avea acces numai angajații societății, cu unicul scop de a îți executa în mod corect toate operațiunile necesare gestionării comenzii și a solicitărilor.

“Husse România” poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, aflate sau nu pe teritoriul Uniunii Europene, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre.

Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instantele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate, doar în cazul în care legea obligă în acest sens.

Pentru orice informații suplimentare legate de protecția datelor cu caracter personal, sau pentru orice alte solicitări, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail către adresa contact@husse.ro și vă vom răspunde în termenul legal.

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.