Jucăriile sigure pentru câini – cum să le alegi?

Câini Distracție

Timpul de joacă este o parte extrem de importantă a rutinei câinelui tău. Este o oportunitate uimitoare de a-ți face câinele să se miște și să gândească. Timpul de joacă îți permite să vă întăriți legătura și să îți înveți câinele noi abilități și trucuri. Nu există o singură jucărie care să îndeplinească toate nevoile câinilor. Fiecare este diferit ca mărime și poate avea fălci mai puternice sau mai slabe, ori preferințe diferite. Dacă vrei să menții interesul câinelui tău în timpul jocului, asigură-te că ai găsit jucăria potrivită pentru el.

De ce câinii au nevoie de jucării?

Pentru cățelul tău curios, orice obiect din casă, în special dintre lucrurile tale personale, poate deveni o jucarie interesantă. Dacă nu vrei ca animalul tău de companie să-ți distrugă toate lucrurile, dă-i propriile jucării cu care să se joace. Amintește-ți să nu oferi niciodată câinelui tău lucrurile vechi cu care să se joace - acesta nu poate vedea diferența dintre o pereche veche de papuci și una nou-nouță. Nu-i permite câinelui tău să se joace cu lucrurile tale, deoarece acest lucru poate forma un obicei prost, care poate fi greu de îndepărtat mai târziu.

Mărimea contează

O jucărie bună pentru câine nu poate fi nici prea mare, nici prea mică. Trebuie doar să fie potrivită. O jucărie prea mică poate reprezenta un pericol de sufocare, în timp ce jucăriile prea mari pot fi incomode sau chiar pot provoca dureri maxilare, în special pentru câinii mai mici. Cu rase de câini mai mici, nu numai dimensiunea, ci și greutatea face diferența. Un câine mic cu fălci slabe poate avea dificultăți să încerce să ridice o jucărie grea și tare.

Vârsta poate face o diferență

Veți realiza rapid că un cățeluș plin de energie va avea nevoie de o jucărie diferită față de un câine mai în vârstă. Cățelușii energici vor avea nevoie de jucării rezistente, care să nu se transforme în bucăți după o săptămână. Pentru câinele tău în vârstă poți alege jucării mai moi și mai mici, care vor fi mai blânde cu gingiile și dinții sensibili specifici anilor pe care îi are. Mingile moi, de cauciuc, sunt de obicei o alegere excelentă pentru câinii mai în vârstă, chiar dacă sunt de o rasă mai mică.

Recomandări pentru joaca împreună cu câinele tău:

FRISBEE | Jucăria perfectă pentru câini

Jucărie flexibilă și ușoară, realizată din silicon de înaltă calitate. Excelentă pentru jocuri în aer liber de prindere cu câinele tău.
play
Timp de joacă
Verifică

ROPE BOLL | Jucărie din frânghie rezistentă

O jucărie durabilă pentru câini din frânghie rezistentă, care poate face față jocurilor de lungă durată.
play
Timp de joacă
Verifică

Preferințe individuale

Fiecare câine poate avea preferințe individuale când vine vorba de un tip de jucărie pe care îl va alege. Pentru unii canini, jucăriile interactive tind să funcționeze cel mai bine, în timp ce alți căței pot opta pentru o minge clasică sau un frisbee. Câinele tău poate deveni obsedat de tragerea de frânghie sau poate prefera să-și mestece jucăriile. Dacă nu știi cu ce se simte cel mai confortabil câinele tău, alege câteva jucării diferite pentru el și vezi care dintre ele va fi folosită cel mai mult.

Alte produse pentru câinii activi:

9,50 RON

19,30 RON

KÄGEL | Jucărie din cauciuc în formă de popice

Încurajează jocul interactiv

32,00 RON

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.