Cocker Spaniel

Adoră joaca în apă

Cocker Spaniel este o rasă de câini de talie medie, din grupul câinilor care iubesc apa. A fost crescut în primul rând drept câine de vânătoare.

icon

Ţară de origine:

Marea Britanie
icon

Clasifiare FCI:

grupa VIII, Secţiunea 2, Retriveri
icon

Temperament:

Afectuos, Prietenos, Jucăuş, Încrezător, Ascultător, Liniştit
icon

Culori:

Negru, Roşu, Auriu, Ciocolatiu
icon

Greutate:

Femelă: 12–15 kg, Mascul: 13–16 kg
icon

Înălțime:

Femelă: 36–41 cm, Mascul: 38–43 cm
icon

Speranţa de viaţă:

de la 12 la 15 ani

Căţeluşii Cocker Spaniel

Deşi aceşti câini sunt foarte jucăuşi şi sociabili, pot fi uşor încăpăţânaţi pe timpul antrenamentelor, iar acestea pot deveni puţin dificile. Ai răbdare şi nu renunţa dacă la început nu vezi niciun rezultat. Trebuie să fii consecvent, dar nu strict, atunci când vine vorba de antrenamentul alături de un căţeluş. Aceşti câini au un instinct puternic dezvoltat, atunci când vine vorba de a-i face pe plac stăpânului. Nu uita să îţi recompensezi câinele, atunci când execută corect comenzile. Oferă-i gustări delicioase drept recompense. Gustările Bravo pot reprezenta nişte recompense excelente pe durata antrenamentelor, deoarece le poţi rupe în bucăţele mici.

Nutriţia unui Cocker Spaniel

Aceşti câini au un apetit uriaş, astfel încât alegerea unei hrane potrivite nu ar trebui să reprezinte o problemă. Atât hrana umedă, cât şi cea uscată sunt potrivite pentru un Cocker Spaniel. Apetitul necontrolat la această rasă poate duce la îngrăşare şi obezitate, astfel încât este recomandat să îţi monitorizezi câinele atunci când mănâncă. Aceştia nu trebuie niciodată hrăniţi ad libitum. Hrăneşte-ţi câinele după un program, de preferat de două sau de trei ori pe zi. Împarte porţia de mâncare în mese mai mici, pe care să le oferi la ore fixe. Nu îţi hrăni câinele între mese, iar dacă îi oferi căţeluşului tău orice recompense, ai grijă la lista de ingrediente şi la cantitatea de gustări pe care o oferi.

Recomandări pentru câinii adulţi Cocker Spaniel:

PRIMA PLUS | Hrană uscată completă Super Premium, pentru câinii adulți cu nevoi energetice normale sau scăzute

Prima Plus este potrivită pentru câinii cu cerințe energetice normale sau scăzute. Îmbogățită cu vitamina C, cu un conținut moderat de grăsimi și calorii, aceasta va menține câinele în formă optimă prevenind astfel obezitatea.
l_carnitine
L-Carnitină
mobility
Mobilitate
Dimensiunea rasei: Toate mărimile raselor
Proteină: 22.5% (60% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 10.0%
Verifică

DIGEST SENSITIVE | Hrană uscată completă Super Premium, fără gluten, pentru câini cu sensibilități digestive sau predispuși la alergii

Sensitive Digest este o hrană Super Premium, fără gluten, cu surse limitate de proteine ​​animale, potrivită pentru câinii predispuși la alergii și/sau care au sisteme digestive sensibile. Proteina de miel, cunoscută că declanșează mai puține alergii, este singura sursă de proteină animală din formulă.
gluten_free
Fără Gluten
hypo_allergenic
Hipoalergenic
Dimensiunea rasei: Rase de talie mică , rase de talie medie
Proteină: 23.0% (72.5% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 14.0%
Verifică

Descriere

Cocker spaniel este o rasă de câini plini de viaţă, blânzi, care formează relaţii strânse cu membrii familiei. Aceşti câini sunt activi şi inteligenţi, astfel încât predarea comenzilor nu va reprezenta o provocare.

Origini

Filosoful grec antic, Xenofon din Atena a fost probabil primul care a menționat vreodată un câine de tip spaniel. Până la sfârșitul secolului al XVI-lea, spanielii au devenit populari pe Insulele Britanice. Atunci programul de reproducere a distins două tipuri diferite de spaniel și i-a împărțit în câini de câmp și de apă. Odată cu trecere timpului, și mai multe tipuri au fost descoperite. Spanielii au fost crescuți pentru a vâna diferite tipuri de animale și pentru a lucra în toate condițiile. Se crede că Spanielul Negru Obo născut în 1879 este progenitorul rasei Cocker Spaniel. Proprietarul, James Farrow, l-a înregistrat pe Obo ca nume de canisă pentru programul său de crescător. În 1902 a fost înființat clubul Cocker Spaniel și în același an a fost creat standardul rasei.

Aparenţe

Cocker Spaniel este un câine cu o conformaţie armonioasă, cu o blană netedă şi mătăsoasă. Ochii sunt plini şi rotunzi şi corespund în general cu culoarea blănii. Picioarele lor sunt drepte şi puternice.

Comportament

Cocker Spaniel este o rasă de câini entuziaşti şi energici. Acesta este un însoţitor excelent pentru un stăpân activ. Câinii din această rasă sunt curioşi, îndrăzneţi şi iubesc să se joace. Sunt foarte sociabili și adoră să îşi petreacă timpul în compania stăpânilor lor. Le place să se joace cu copiii, dar se înţeleg cel mai bine cu copiii mai mari. Formează cu uşurinţă legături cu oamenii şi cu alte animale. Sunt perfecţi drept câini de pază, aceştia reacţionează chiar şi la cel mai mic sunet. Se pot adapta cu uşurinţă la noile împrejurimi, astfel încât te pot însoţi în călătorii.

Cerinţe

Cocker Spaniel adoră să înoate şi să-şi petreacă timpul în jurul apei. Urmăreşte-ţi câinele atunci când eşti în apropiere de apă. Nu uita să îi ştergi urechile câinelui după fiecare baie, pentru a evita formarea infecţiilor.

Îngrijire zilnică

Această rasă de câini este cunoscută pentru faptul că lasă mult păr pe timpul primăverii şi pe timpul toamnei, atunci când necesită periere zilnică. După aceste perioade, îţi poţi peria câinele o dată pe săptămână. Aceştia necesită să fie tunşi periodic.

Produse perfecte pentru Coker Spaniel:

57,50 RON

81,50 RON

20,50 RON

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.