Elementele esențiale pentru câini – ce ar trebui să faci?

Căței

Odată ce ai luat decizia de a cumpăra sau de a adopta un câine, trebuie să pregătești toate cele necesare pentru acesta, pe care le va folosi în fiecare zi. Ce articole ar trebui considerate esențiale pentru câini?

Boluri pentru mâncare

Să începem cu elementele de bază - câinele tău are nevoie de castroane pentru mâncare. Care sunt semnele revelatoare ale unui bol alimentar de bună calitate? Ar trebui să fie fabricat din materiale de înaltă calitate care îl fac ușor de curățat, adică metal sau ceramică. Bolul bun pentru mâncare ar trebui să fie potrivit pentru dimensiunea câinelui tău - nu prea mic și nici prea mare. Câinele tău mănâncă prea repede și este balonat? Oferă-i cățelușului tău un bol de hrănire lentă.

Mâncare

Ca să fim sinceri, chiar și cele mai frumoase boluri cu mâncare nu sunt nimic fără o mâncare gustoasă înăuntru. Hrana sănătoasă și completă pentru câinele tău este necesară pentru a îți menține animalul de companie în formă bună. Alege întotdeauna o formulă care se potrivește nevoilor individuale ale câinelui tău - alege o dietă care este făcută special pentru o anumită dimensiune a câinelui, nevoi nutriționale sau preferințe de gust.

Zgardă și lesă

La plimbarile zilnice ai nevoie de o zgardă și o lesa care să reziste. Dacă nu dorești să achiziționezi o zgardă și o lesă nouă în fiecare sezon, alege produse de calitate realizate cu materiale de înaltă calitate - zgarda din piele și o lesă sunt întotdeauna o opțiune excelentă. Învață-ți de la bun început câinele că lesa nu este o jucărie - nu-l lăsați să o roadă sau să tragă de ea.

Kit de pornire recomandat pentru căței:

BOL DE INOX, ANTIDERAPANT | Bol potrivit atât pentru mâncare, cât și pentru apă

Bol antiderapant, din oțel inoxidabil.
easy_to_clean
Ușor de curățat
2_sizes
2 mărimi
Verifică

VALP PLUS (Puppy) | Hrană uscată completă Super Premium, cu psyllium și fibre vegetale pentru o digestie optimă

Valp Plus este o hrană Super Premium fără grâu, recomandată cățelușilor cu sisteme digestive sensibile și/sau intoleranță la gluten. Bogată în fibre vegetale precum celuloza și psyllium pentru a stimula sănătatea și motilitatea intestinală. Conține clinoptilolit, un mineral care susține consistența scaunului și contribuie la o digestie optimă.
flora_stimuli
Digestie / Stimularea florei intestinale
wheat_gluten_free
Fără gluten de grâu
Dimensiunea rasei: Toate mărimile raselor
Proteină: 29.0% (80% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 18.0%
Verifică

Patul câinelui

Un câine trebuie să aibă un pat. Chiar dacă intenționezi să permiți câinelui tău să stea pe mobila din casă, oferă-i un pat adecvat. Un pat pentru animale de companie nu este doar un loc în care câinele tău poate dormi singur, ci acționează ca un loc sigur, unde cățelușul tău își poate ascunde jucăriile, se poate juca când vrea sau pur și simplu se poate relaxa.

Jucării

Nu îți lăsa câinele să se plictisească. Timpul de joacă cu cățelul tău este un moment în care îți poți întări legătura cu el și în care poți contribui la activitatea sa fizică. Jucăriile pentru câini îi oferă cățelușului tău oportunitatea de a petrece timpul pe cont propriu și pot fi o mare motivație pentru a-ți face câinele mai în vârstă sau mai sedentar să se miște. Amintește-ți că o jucărie trebuie să fie potrivită pentru câinele tău - o jucărie prea mică poate fi un pericol de sufocare, în timp ce jucăriile mari și grele pot provoca durere dacă sunt date cățeilor mai mici cu maxilare mai slabe.

Alte produse pentru cățeluși:

162,00 RON

33,50 RON

9,50 RON

69,50 RON

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.