Husse Iași

Iași. Orașul ideal pentru viața alături de animalele de companie

Bine ai venit în Iași, unul dintre cele mai vechi și mai frumoase orașe din România, cunoscut pentru bogata sa istorie culturală și arhitecturală. Iașiul este un loc minunat pentru a trăi și a explora, iar locuitorii săi au o dragoste deosebită pentru animalele de companie. Descoperiți alături de câinii și pisicile voastre tot ce are acest oraș minunat de oferit!

Comunitatea iubitorilor de animale

Comunitatea iubitorilor de animale din Iași este dedicată unui scop nobil: bunăstarea animalelor de companie. Oameni simpli, adăposturi, organizații de salvare lucrează împreună pentru a găși soluții pentru un trai frumos și un cămin pentru fiecare animal, iar evenimentele sunt multe și diversificate.

Activități și Evenimente dedicate animalelor de companie

Iașiul găzduiește diverse evenimente și activități prietenoase cu animalele de companie. De la târguri de adopții și expoziții canine, până la competiții și întâlniri ale comunității iubitorilor de animale, există mereu ceva de făcut pentru tine și prietenii tăi necuvântători. Comunitățile locale sunt foarte active, organizând plimbări și evenimente tematice, oferind oportunități excelente de socializare și schimb de experiențe.
În Iași sunt multe asociații și organizații ce au că scop implicarea cetățenilor orașului, indiferent de statut, în campaniile de protecție a animalelor fără stăpân, în aplicarea legislației europene de protecție a animalelor, precum și acela de a oferi animalelor fără stăpân din Iași centre în care să fie îngrijite și date spre adopție într-un mod decent și legal, prin procedee de monitorizare și de educare.

Iași. Multe posibilități de plimbări cu animalul de companie

Farmecul și frumusețea Iașiului se oglindește și în zonele sale verzi și parcurile care te îmbie la plimbări.
Parcul Copou este unul dintre cele mai vechi și celebre parcuri din Iași. Cu aleile sale umbroase, spațiile verzi generoase și arborii seculari, este un loc perfect pentru plimbările cu câinii. Aici, prietenii tăi cu blană se pot bucura de libertate și aer curat. Parcul găzduiește și Teiul lui Eminescu, un loc încărcat de istorie și poezie.
Grădina Botanică „Anastasie Fătu”. Grădina Botanică din Iași este una dintre cele mai mari din România și oferă un peisaj deosebit pentru plimbări. Cu diverse sectoare tematice, iazuri și alei frumos amenajate, este un loc minunat pentru a petrece timp de calitate alături de câinii voștri dragi. Asigurați-vă că respectați regulile grădinii și că păstrați zona curată.
Parcul Expoziției, situat în apropierea Grădinii Botanice, este un alt loc popular pentru iubitorii de animale. Cu zone deschise și pajiști întinse, acest parc este ideal pentru plimbări și activități în aer liber. Este un loc unde câinii se pot juca și alerga în voie.
Parcul Voievozilor. Situat în cartierul Alexandru cel Bun, Parcul Voievozilor este un spațiu verde apreciat de localnici. Aici găsiți alei pavate și zone verzi unde vă puteți plimba câinii. Parcul este bine întreținut și oferă un cadru plăcut pentru relaxare.

Recomandări pentru Transportul în Comun

În Iași, transportul în comun permite călătoria cu animale de companie, dar este important să respectați câteva reguli de bază pentru a asigura confortul tuturor pasagerilor: Compania de Transport Public Iași (CTP Iași) permite accesul cu animale de companie în mijloacele de transport, cum ar fi autobuzele și tramvaiele. Este obligatoriu ca animalele să fie ținute în lesă și, dacă sunt de talie mică, să fie transportate în cuști speciale. Este recomandat să aveți la îndemână un recipient pentru apă, mai ales în zilele călduroase, pentru a vă menține animalele hidratate și confortabile.

Consilierii locali Husse – antreprenori locali

În acest mediu prietenos cu animalele, reprezentanții locali Husse sunt aici pentru oferi cele mai bune produse și servicii pentru câinii și pisicile voastre. Cu o gamă variată de hrană Super Premium Husse, echilibrată și delicioasă, accesorii de înaltă calitate și consultanță nutrițională specializată, suntem aici pentru a vă ajută să vă răsfățați prietenii cu blană și să le oferiți tot ce au nevoie pentru o viață sănătoasă și fericită.

Descoperiți împreună cu Husse și partenerii noștri locali modalități de a vă răsfăța prietenii cu blană, de a le oferi o viață lungă, fericită și sănătoasă și beneficiați de experiența internațională Husse în îngrijirea animalelor de companie!

Reprezentanți locali Husse în Iași:

Husse Iași

George Cogianu

tel. 0773 939 590
e-mail: iasi@husse.ro
Instagram: Husse_Iasi
Facebook: HusseIasi

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.