ALĂTURĂ-TE UNEI REȚELE INTERNAȚIONALE DE SUCCES!

OBȚINE ACUM FRANCIZA TA TERITORIALĂ HUSSE, EXCLUSIVĂ ȘI PROTEJATĂ, pentru regiunea în care locuiești!

DE CE FRANCIZA HUSSE SUEDIA?

► PENTRU CĂ HUSSE este o companie matură și stabilă.
HUSSE a fost fondată în Stockholm, Suedia în anul 1987, devenind în cei peste 35 de ani de activitate LIDER global în livrarea la domiciliu a hranei Super Premium și accesoriilor pentru câini, pisici și cai.
Valoarea companiei și a serviciilor sale a fost recunoscută internațional prin disticțiile obținute – „Brand of the Year 2020” și prin prezența pe poziții înalte în TOP 100 GLOBAL FRANCHISES.


► PENTRU CĂ pe lângă succesul internațional din ultimii peste 35 de ani (Husse operează în peste 65 de țări din Europa, Asia, Africa și America, cu peste 1600 de francizați), îți vei transforma pasiunea într-o sursă sigură de venit și vei lucra pentru tine!

► PENTRU CĂ într-o lume globalizată și cu un comerț extrem de competitiv, Husse a găsit modelul de business prin care își protejează Francizații și investiția acestora!

► PENTRU CĂ este o piață în creștere continuă iar Husse Suedia aduce plus valoare prin calitatea foarte bună a produselor sale, prețuri competitive și prin serviciile adiționale de calitate oferite clienților.

► PENTRU CĂ franciza HUSSE înseamnă o rețetă de business testată și îmbunătățită permanent la nivel mondial în ultimii 35 de ani. Acest mod de lucru te degrevează de foarte multe procese operaționale proprii pe care ar trebui să le pui la punct singur.
Pe scurt, vei lucra ușor, organizat, fără complicații și te vei putea focusa pe dezvoltarea afacerii și pe creșterea veniturilor tale!


► PENTRU CĂ franciza Husse înseamnă susținere continuă a francizaților, schimb de experiență și de best practices între sute de francizați din întreaga lume.

► PENTRU CĂ este o franciză care necesită investiții EXTREM DE MICI.
Atât Taxa de Franciză cât și cheltuielile ulterioare sunt la un nivel foarte scăzut. Vei putea investi astfel banii disponibil i în dezvoltarea afacerii proprii și creșterea veniturilor.CÂT COSTĂ?

Unul dintre marile avantaje ale francizei Husse este că investițile necesare sunt extrem de reduse.
În baza acordurilor obținute de la Husse Suedia, pentru francizele semnate anul acesta, Taxa de Franciză are un cost special, fiind de până la 1.500 euro, fără TVA, în funcție de Teritoriul francizat. Un alt mare avantaj este faptul că Franciza teritorială exclusivă Husse nu presupune alte investiții și cheltuieli de operare majore, nefiind necesare magazine, amenajări sau dotări speciale.
Capitalul disponibil va fi astfel utilizat doar în scopul dezvoltării afacerii tale.


CINE POATE DEVENI FRANCIZAT?

Francizații sunt persoane fizice autorizate sau persoane juridice, cu experiență în vânzări sau cu abilități naturale de relaționare și comunicare interpersonală. Ei își vor crea oportunități de noi vânzări prin contact nemijlocit cu potențialii clienți.
Pentru a atinge cele mai bune rezultate, Francizații au nevoie de energie, determinare și creativitate în abordare.


DA, SUNT INTERESAT SĂ DEVIN FRANCIZAT HUSSE DAR AM NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII!

Cu siguranță îți sunt necesare informații complete despre Franciza Husse. De aceea, te invităm să urmărești cu multă atenție materialul de mai jos.
Acesta cuprinde detaliile complete ale Francizei HUSSE.
După vizionarea materialului video, pentru a aplica pentru Franciza HUSSE te rugăm să completezi formularul de mai jos. Tot acolo, în cazul în care sunt necesare detalii suplimentare, ne poți adresa întrebări.
Te vom contacta și îți vom răspunde complet la toate acestea.

Îți mulțumim că ai urmărit cu atenție toate detaliile oferite în materialul video!
Suntem încredințați că acum ai informații complete despre brandul suedez Husse, despre modul de lucru, despre profilul ideal al unui Francizat Husse și despre costurile și câștigurile acestei francize.

CARE ESTE PASUL URMĂTOR?

Aplică pentru Franciză și, în cazul în care există întrebări, ni le poți adresa pe formularul de mai jos:

Te rugăm sa ne oferi câteva informații despre tine:

Dacă ai întrebări legate de franciza Husse, te rugăm să ni le adresezi mai jos:

SAU

Stimați utilizatori, vă înștiințăm că acest website este protejat de reCAPTCHA, iar vizitatorilor li se aplică Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare .

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.