Ragdoll

Afectuasă, uşoară şi una dintre cele mai mari rase de pisici domestice din lume

Rangdoll este o rasă de pisici mari şi musculoase, cu o blană moale şi mătăsoasă, de lungime medie. Această rasă este renumită pentru natura sa afectuasă şi pentru comportamentul relaxat.

iconŢara de origine: SUA
iconPersonalitate: Afectuos, Jucăuş, Blând, Adaptabil, Inteligent
iconBlană: Păr lung
iconCulori: Roş, Ciocolatiu, Albastru, Lilac, Crem (au în general pete de culoare)
iconCaracteristici: Dimensiuni mari
iconSperanţa de viaţă: de la 12 la 15 ani

Pisoii Ragdoll

Pisoii Ragdoll sunt foarte inteligenţi, astfel încât pot învăţa cu uşurinţă trucuri. Este foarte important să începi să-ţi dresezi pisica încă de la început. În general, pisicile răspund bine la laude şi recompense, astfel încât este bine să ai mereu la îndemână nişte gustări – Kycklingfile şi Tuna Recipe din gama Husse pot reprezenta o motivaţie uimitoare în procesul de învăţare al pisicii tale. A distrage atenţia pisicii cu o jucărie este, de asemenea, o tehnică exceletă de antrenament. Încearcă să îi atragi atenţia pisicii, ori de câte ori un pisoi face ceva inacceptabil, pentru a promova un comportament bun în viaţa adultă a pisicii. Pisicile trebuie să fie hrănite cu o dietă special concepută pentru ele, până la vârsta de 1 an. Între a 2-a şi a 6-a lună din viaţă, pisoii trec printr-o fază de creştere foarte rapidă. O dietă echilibrată, care să furnizeze toţi nutrienţii de care o pisică are nevoie pentru a susţine o dezvoltare atât de rapidă este absolut necesară. Kattunge, din gama Husse a fost special dezvoltată pentru a satisface nevoile pisoilor.

Nutriţia pisicilor Ragdolls

Având în vedere că Ragdolls este una dintre cele mai mari rase din lume, masculii adulţi ajung să cântărească până la 9kg. Aceste pisici au nevoie de o dietă echilibrată, pentru se putea menţine în cea mai bună formă posibilă. Kroketter din gama Husse reprezintă o formulă completă şi echilibrată, disponibilă în două variante: pui şi peşte, ceea ce ajută la susţinerea nivelului de energie. Ragdolls nu sunt cei mai mari fani ai timpului liber, petrecut afară, astfel încât îşi petrec cea mai mare parte din timp lenevind pe canapea. Monitorizează greutatea pisicii tale şi oferă-i cantitatea recomandată pentru dimensiunea acesteia. Ragdolls sunt predispuse la probleme urinare. În cazul în care pisica ta întâmpină astfel de probleme cu sănătatea urinară, trecerea la hrana uscată Exclusive Urinary, care conţine extract de merişoare şi un nivel echilibrat de magneziu, calciu şi fostfor, va ajuta la susţinerea tractului urinar al pisicii.

Recomandări pentru pisica Ragdoll adultă:

KROKETTER LAX | Hrană uscată completă, delicioasă, cu somon, pentru pisici adulte

Preparată cu somon, conține toți nutrienții de care are nevoie o pisică. Kroketter Lax este bogată în proteine animale de înaltă calitate și îmbogățită cu taurină, un aminoacid esențial necesar în dieta pisicilor.
taurine
Taurină
Proteină: 32.0%
Conţinut de grăsime: 16.5%
Verifică

KROKETTER KYCKLING | Hrană uscată completă, delicioasă, cu pui, pentru pisici adulte

Preparată cu pui, conține toți nutrienții de care are nevoie o pisică. Kroketter kyckling este bogată în proteine animale de înaltă calitate, și îmbogățită cu taurină, un aminoacid esențial necesar în dieta pisicilor.
taurine
Taurină
Proteină: 32%
Conţinut de grăsime: 16%
Verifică

Descrierea detaliată a pisicii Ragdoll

Pisicile Ragdoll sunt nişte pisici musculoase, de dimensiuni mari. Acestea au o blană destul de lungă şi sunt cunoscute pentru felul în care devin foarte moi, atunci când sunt ridicate de cineva în care au încredere.

Geneză

Ragdoll este considerată a fi o rasă de pisici moderne, istoria rasei începând cu anii 1960. Un crescător de pisici Persane din California a încrucişat o pisică domestică cu părul lung pe nume Josephine, cu o pisică Birmană, care avea o coloraţie punctuală, tipică pisicilor Siameze. Pisicile au fost crescute astfel încât, să se ajungă la rasa cunoscută astazi ca Ragdoll. Rasa şi-a primit acest numele, de la tendinţa acestora de a deveni moi şi relaxate atunci când sunt luate în braţe. Ragdolls au fost crescute astfet încât să fie crescute pentru a fi afectuase şi loiale faţă de oameni.

Aparenţe

Ragdoll este una dintre cele mai mari rase de pisici domestice, cu adulţi ce măsoară până la 53 cm în lungime şi cântăresc până la 9kg. Această rasă de pisici are un corp robust, ochii mari şi ovali, de culoare albastră. Aceste pisici au o blană mătăsoasă, care este mai lungă pe stomac, gât şi pe picioarele din spate. Blana acestora are un subpăr dens, care se presupune că reduce căderea şi maturitatea blănii. Ragdolls au, în general, modele diferite de blană: puncte de culoare, unde extremităţile corpului (faţa, urechile, coada şi picioarele) sunt mai închise la culoare decât restul corpului.

Comportament

Această rasă de pisici este foarte afectuasă cu oamenii şi, de obicei, îi urmează pe proprietari prin casă. Aceste pisici sunt foarte curioase şi vor lua parte cu plăcere la orice activitate din jurul casei, observând cu atenţie împrejurimile. Te vor saluta cu plăcere de la uşă şi vor sări în braţele tale ori de câte ori este posibil. Acestea nu sunt vocale şi, de obicei, vor miauna pentru a-ţi aminti de ora mesei sau pentru a cere mângâieri. Această rasă este renumită pentru tendinţa sa de a deveni complet moale atunci când este purtată în braţe.

Cerinţe

Datorită faptului că Ragdolls este o rasă de pisici destul de inteligente, acestea necesită multă stimulare mentală, pentru a se menţine în cea mai bună formă. Acestora le place să aducă jucăriile pe care le arunci în joacă. Având în vedere că Ragdolls este o rasă de pisici de dimensiuni mari, asigură-te că îi poţi oferi o litieră mare şi un panou de zgârieturi. Nu este necesar sa îi oferi un copac de căţărat, deoarece nu le plac înălţimile. Această rasă de pisici preferă să stea înăuntru.

Îngrijire zilnică

Cu blana lungă, care nu are un singur substrat, Ragdolls nu necesită îngrijire suplimentară, în afară de periajul obişnuit. Asigură-te că pisica ta este curată dupa ce foloseşte litiera, astfel încât poţi utiliza un şerveţel umed sau un prosop. Taie ghearele pisicii tale, atunci când acestea sunt prea lungi.

Produse perfecte pentru Ragdoll:

57,50 RON

119,00 RON

20,50 RON

105,50 RON

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.