Cum să organizezi acasă timpul de joacă al câinelui tău?

JoacăÎntreținerea

Pe măsură ce vremea se înrăutățește, temperaturile scad și ziua devine mai scurtă, joaca afară cu câinii tăi devine din ce în ce mai neplăcută. În timpul toamnei și al iernii, este ușor să mai scurtezi plimbările zilnice și să eviți joaca în pădure sau într-un parc. În ciuda vremii neplăcute, nivelul de energie al prietenilor noștri canini rămâne același ca și primăvara sau vara. Câinii lipsiți de activitatea fizică obișnuită pot deveni rapid frustrați, ceea ce poate duce chiar la comportamente distructive în casă. Cum să organizezi timpul de joacă pentru câinele tău acasă?

Timpul pentru o cursă

Anumite rase de câini sunt foarte active și necesită o activitate fizică semnificativă pentru a-și consuma rezervele vaste de energie. Într-o casă mai mare este destul de ușor să găsești un loc în care câinele tău să alerge, dar ce poți face într-un apartament mic? Folosește mobilierul și recompensele în avantajul tău. Folosind scaune, mese, perne sau tabureți poți crea un traseu improvizat de obstacole pentru câinele tău. Ascunde-i recompensele între mobilier și lăsă-ți animalul de companie să le caute. Poți chiar să încerci să-ți încurajezi câinele să treacă prin cursa cu obstacole, oferindu-i jucăria lui preferată.

Folosind scaune, mese, perne sau tabureți poți crea o cursă de obstacole improvizată pentru câinele tău.

Timp de joacă intrigant

Recompensele pot fi utile în multe feluri în timpul jocului. Jucăriile „Vino și Joacă” sunt concepute astfel încât să poți ascunde în ele gustări sau mâncare uscată pentru câini. Când câinele tău interacționează cu jucăria, el poate găsi recompense gustoase. Este o modalitate grozavă de a-ți determina câinele să se joace cu o jucărie nouă și, de asemenea, oferă câinelui tău o stimulare mentală care este atât de necesară.

Jocul Frânghiei

Lasă timpul de joacă să devină o nouă provocare pentru cățelul tău. Rutina și repetiția pot transforma chiar și cea mai distractivă activitate într-o sarcină plictisitoare. Este vital să diversifici rutina de joacă, mai ales când câinele tău nu primește stimulare suplimentară din lumea exterioară. În loc să te joci aport cu el, încearcă să te „lupți” puțin cu acesta. Ține jucăria câinelui tău ferm în mână când i-o oferi, astfel încât acesta să poată încerca să ți-o ia. Odată ce câinele tău are jucăria, încearcă să o îndepărtezi de el. Cea mai bună jucărie pentru această activitate anume ar fi o jucărie cu frânghie – te poți ține confortabil de ambele capete ale jucăriei și te poți juca.

Este vital să diversifici rutina de joacă, mai ales când câinele tău nu primește stimulare suplimentară din lumea exterioară.

Recomandat pentru joaca acasă:

ROPE BOLL | Jucărie din frânghie rezistentă

O jucărie durabilă pentru câini din frânghie rezistentă, care poate face față jocurilor de lungă durată.
play
Timp de joacă
Verifică

ROPE TOY | Jucărie ideală pentru câini, din frânghie înnodată, foarte rezistentă

O jucărie durabilă pentru câini cu frânghie cu două noduri, care poate face față jocurilor îndelungate.
play
Timp de joacă
2_sizes
2 mărimi
Verifică

Poate de-a v-ați ascunselea?

Te poți juca de-a v-ați ascunselea cu câinele tău în două moduri. În primul scenariu, câinele tău va căuta jucăria lui preferată. Dă-i câinelui tău comanda „Stai!” sau cere cuiva să-l țină. Arată-i câinelui tău jucăria și pretinde că o ascunzi în câteva locuri din cameră. Odată ce ai ales un loc bun, dă-i câinelui comanda „Căutare!”. În al doilea scenariu, câinele tău te va căuta. Încă o dată, începi prin a-i oferi câinelui tău comanda „Stai!” și părăsește camera. Găsește un loc bun de ascunzătoare și lasă-ți câinele să te găsească fără a-i oferi indicii. Nu chema câinele, nu face niciun zgomot. Odată ce te găsește, îl feliciți vesel și îi oferi o gustare ca recompensă.

Amintește-ți că timpul de joacă cu câinele tău ajută la întărirea legăturii dintre voi. Nu neglija niciodată timpul zilnic de joacă. Nu este doar o activitate fizică necesară, ci și o parte importantă a stimulării mentale pentru câinele tău. Chiar și fără a părăsi casa ta, trebuie să îi oferi activități distractive și creative prin care să vă petreceți timpul.

Alte produse distractive și sigure pentru utilizare în interior:

ÄGG | Jucărie din cauciuc 100% natural

Încurajează jocul interactiv

27,50 RON

KÄGEL | Jucărie din cauciuc în formă de popice

Încurajează jocul interactiv

32,00 RON

SYSSLA | Jucărie pentru câini, din cauciuc natural

Încurajează jocul interactiv

49,50 RON

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.