Cavalier King Charles Spaniel

Câine deloc agresiv, foarte afectuos

Cavalier King Charles Spaniel este o rasă de câini mici. Acesta este un câine de companie grozav – sunt plini de energie şi lipsiţi de orice semn de agresiune.

icon

Ţara de origine:

Marea Britanie
icon

Clasificare FCI:

Grupa IX, secţiunea 7, English miniature spaniels
icon

Caracter:

Sociabili, Afectuoşi, Curajoşi, Răbdători, Jucăuşi
icon

Culori:

Negru şi bej, Negru cu alb, Negru cu maro
icon

Greutate:

Mascul: 5.9 – 8.2 kg, Femelă: 5.9 – 8.2 kg
icon

Înălţime:

Mascul: 30 – 33 cm, Femelă: 30 – 33 cm
icon

Speranţa de viaţă:

de la 9 la 14 ani

Căţeluşii de Cavalier King Charles Spaniel

Căţeluşii de Cavalier King Charles Spaniel învaţă rapid, atâta timp cât antrenamentul lor este distractiv, iar dresorul lor este blând şi răbdător. În timp ce îţi înveţi căţeluşul comenzile de bază, trebuie să ai rabdare şi să nu te aştepţi la rezultate imediate. Pocnitul din degete poate să fie de mare ajutor atunci când vrei să dresezi un câine Cavalier King Charles Spaniel. Poţi să foloseşti acest semnal pentru a-i indica faptul că a făcut ceva bine. După ce pocneşti din degete, oferă-i câinelui tău mereu o recompensă delicioasă. Căţeluşii au un apetit foarte crescut, astfel încât recompensele îi pot motiva să se antreneze şi mai intens. Nu fi prea îngăduitor cu căţelul tău - trebuie să fii strict, dar blând. Cu cât căţelul tău se bucură mai tare de sesiunile de antrenament, cu atât o să înveţe mai repede să execute comenzile. Cavalier King Charles Spaniel este o rasă de câini de talie mică, astfel încât trebuie să-i oferi câinelui tău o hrană potrivită - Valp Mini va fi absolut perfectă pentru câinele tău.

Nutriţia rasei Cavalier King Charles Spaniel

Aceşti câini nu sunt foarte pretenţioşi, atunci când vine vorba de mâncare, unii ar spune că au un apetit foarte mare. Câinii din această rasă se pot adapta rapid la orice condiţii noi de viaţă, astfel încât o schimbare în dieta acestora nu ar trebui să creeze probleme. Atât hrana umedă, cât şi cea uscată sunt potrivite pentru această rasă. Cavalier King Charles Spaniel este clasificată ca fiind o rasă de dimensiuni mici – Optimal Mini este o hrană completă pentru câinii de talie mică, care îi oferă animalului tău de companie toţi nutrienţii esenţiali şi toate vitaminele şi mineralele de care are nevoie.

Recomandări pentru câinii adulţi Cavalier King Charles Spaniel:

OPTIMAL MINI | Hrană uscată completă Super Premium, fără gluten, pentru câinii adulți de talie mică cu nevoi energetice ridicate

Optimal Mini conține un nivel ridicat de proteine animale pentru a asigura necesarul suplimentar de energie al câinilor de talie mică. Mărimea bobițelor este adaptată pentru fălcile raselor mici pentru a sprijini curățarea mecanică dinților.
energy_plus
Energie+
immune_system
Sistem imunitar
Dimensiunea rasei: Rase de talie mică
Proteină: 29.0% (80% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 18.0%
Verifică

OCEAN CARE SENSITIVE MINI | Hrană uscată completă Super Premium, fără gluten, cu o singură sursă de proteină ​​animală

Ocean Care Mini este un produs fără gluten, potrivit pentru câinii de talie mică cu sistem digestiv sensibil și/sau predispuși la alergii. Cu somon ca singura sursă de proteină animală din formulă și dimensiunea bobițelor adaptată pentru masticația optimă, hrana conține numai ingrediente de cea mai bună calitate, fără adaos de conservanți și coloranți artificiali.
gluten_free
Fără Gluten
mono_protein
Surse restrânse de proteină animală
Dimensiunea rasei: Rase de talie mică
Proteină: 24.0% (75% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 14.0%
Verifică

Descriere

Cavalier King Charles Spaniel este un câine foarte sociabil, care nu a manifestat niciodată comportamente agresive. Crescuţi la început ca şi câini de vânătoare, mai tarziu au devenit însoţitorii favoriţi al regalităţii pe tot globul.

Origini

Deşi în prezent, Cavalier King Charles Spaniel sunt faimoşi pentru faptul că sunt nişte animale de companie incredibile, originea acestei rase a început puţin diferit. Cavalier King Charles Spaniel au fost crescuţi iniţial ca şi câini de vânătoare ai regalităţii englezeşti. Se crede că un Spaniel roşu sau alb din Italia sau din Malta este progenitorul acestei rase. Acest câine special a fost împerecheat iniţial cu rase de câini estici, ceea ce a rezultat într-un câine foarte asemănător cu Cavalier King Charles Spaniel. În secolul al XVI-lea, câinii acestei rase au devenit însoţitori tipici pentru multe femei nobile; în timpul călătoriilor, ei nu numai că le distrau pe doamne, dar le ajutau să-şi încălzească poala şi mâinile. Imagini asemănătoare cu Cavalier King Charles Spaniel pot fi găsite în picturile lui Rubens, Rembrandt sau Van Dycke.

Aparenţe

Cavalier King Charles Spaniel este un câine de dimensiuni mici. Aceşti câini au o blană netedă şi mătăsoasă. Craniul lor este aproape plat, botul este destul de scurt şi au ochii proeminenţi. Urechile lor sunt lungi, acoperite cu păr lung. Cavalierii au corpul scurt şi destul de compact, picioarele scurte şi puternice. Coada acestora este acoperită cu păr gros.

Comportament

Cavalier King Charles Spaniel este o rasă de câini foarte prietenoşi şi sociabili. Aceştia reprezintă nişte câini de familie grozavi, având tendinţa să se înţeleagă bine cu oamenii şi cu alte animale. Nu au fost raportate semne de agresiune la aceşti câini. Aceştia sunt foarte energici şi mereu gata de joacă. Cavalierii sunt câini destul de sensibili, care formează legături strânse şi puternice cu stăpânii lor. Nu le place să fie lăsaţi singuri pentru perioade lungi de timp. Dacă petreci mult timp departe de casă, încearcă să-i oferi câinelui tău o altă companie. Cavalierii se înţeleg bine şi cu alţi câini, pisici, chiar şi cu iepurii. Câinii din această rasă se pot adapta cu uşurinţă la locuri şi situaţii noi - dacă călătoreşti mult, acest câine poate să devină un bun prieten de călătorie.

Cerinţe

Câinii din această rasă au un bot scurt, care îi predispune la supraîncălzire. În timpul verii, încearcă să eviţi plimbările lungi atunci când soarele este maxim. Programează-ţi activitatea obişnuită şi timpul de joacă pentru seară, când este puţin mai răcoare. Câinii cu ochi mari şi proeminenţi sunt predispuşi la orice răni oculare, astfel încât fii mereu atent la câinele tău atunci când se joacă cu alte animale.

Îngrijire zilnică

Deşi îngrijirea zilnică a câinelui nu va cauza probleme, chiar şi pentru proprietarii de câini începători, trebuie să fii consecvent. Blana acestui câine ar trebui să arate natural, aşa că de obicei nu este tunsă. Cavalierii nu lasă prea mult păr, aşa că este recomandat să îi perii o dată pe săptămână. Blana mai lungă de pe urechi şi labe se poate încurca, astfel încât este recomandat să acorzi mai multă atenţie câinelui tău, atunci când îl periezi.

Produse perfecte pentru Cavalier King Charles Spaniel:

57,50 RON

65,50 RON

32,50 RON

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.