Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

Mâncarea umedă pentru pisici - de ce este o alegere bună?

Prin natura lor, pisicile nu sunt atrase să bea apa dintr-un castron. Pisicile de cele mai multe ori își iau de bunăvoie cantitatea zilnică de lichide din hrană. Hrana umedă pentru pisici îi va oferi mai mult lichid într-o singura masă, decât orice hrana uscată pentru pisici. Cu un conținut de umiditate de peste 80%, pisica ta va oferi organismului suficientă apă atunci când mănâncă hrană umedă, chiar dacă decide să nu o bea dintr-un castron. Cu ce altceva este mâncarea umedă pentru pisici mai bună decât mâncarea uscată pentru pisici? Simțul mirosului unei pisici este mult mai sensibil decât simțul gustului. Pentru o pisică, o mâncare gustoasă este cea care miroase cel mai bine. Poți intensifica și mai mult aroma hranei umede pentru pisici încălzind-o la temperatura camerei. Pisicile adora să mănânce alimente a caror temperatura este apropiata de temperatura limbii lor, care este in jur de 30 de grade Celsius. La ce altceva este mai bună mâncarea umedă pentru pisici? Vrei să strecurați lichide suplimentare în mâncarea pisicii tale? Adăugă puțină apă caldă în mâncare și amestecă bine. Ai o pisică cu probleme dentare? Textura moale a hranei umede va fi mult mai ușor de mâncat pentru ea, decât crochetele tari ale hranei uscate.

Cum să servești hrana umedă?

În ceea ce privește utilitatea hrănirii, hrana umedă pentru pisici are rezultate semnificativ mai slabe decât hrana uscată pentru pisici. Nu poți pune hrana umedă pentru pisici într-un castron fără ajutorul tacâmurilor sau cănilor speciale de măsurare. De asemenea, stocarea sa este puțin mai problematică. Pentru alimentele in plicuri vor fi utile clemele speciale pentru inchiderea pungii, iar in cazul conservelor, capacele reutilizabile din plastic sau silicon vor fi cele mai bune. Odată deschisă, mâncarea umedă trebuie păstrată la frigider și utilizată în maximum 2 zile. Nu lăsa hrana umedă în bolul pisicii mai mult de 30 de minute. După acest timp, acoperă vasul și ascunde mâncarea, de preferință în frigider sau în alt loc răcoros și încearcă să i-o servești din nou, după ceva timp. Mâncarea umedă este cel mai bine servită pisicii, când e încălzită ușor - acest lucru îi întărește aroma. Curăță castronul pisicii după fiecare masă. Acest lucru va reduce semnificativ creșterea bacteriilor de pe fund, care sunt responsabile pentru mirosurile neplăcute care rămân pe vas.

Care e cea mai bună hrană umedă pentru pisici?

Mâncarea umedă pentru pisici este disponibilă în tipuri diferite, care diferă în principal prin consistență. Vei găsi bucăți de carne proaspătă în sos și pateuri apetisante. Desigur, cea mai bună hrană umedă pentru pisici este cea care conține ingrediente proaspete de cea mai înaltă calitate. Acestea sunt cele care oferă alimentelor o digestibilitate și un gust excelent, cărora nici cei mai pretențioase pisici nu le vor rezista. Mâncarea umedă pentru pisici este făcută din ingrediente naturale și proaspete, carne de calitate excelentă și aditivi sănătoși, datorită cărora hrana este foarte digerabilă și oferă pisicii toți nutrienții necesari. Mâncarea umedă pentru pisici îi oferă în plus o textură plăcută mesei. Pisicilor nu le place plictiseala, așa că poți adăuga varietate dietei sale cu diferite tipuri de alimente. Gourmeuri delicioase cu carne proaspata, bucățele de carne friptă într-un sos gustos sau pateuri fără adaos de conservanți si coloranți artificiali vor atrage cu siguranță pisica, chiar și pe cea mai pretențioasă.

Cum schimb mâncarea pisicii mele?

Dacă decizi să schimbi mâncarea pisicii, amintește-ți că nu o poți face peste noapte. Pisicile au un sistem digestiv foarte sensibil, iar modificările drastice ale compoziției alimentelor pot cauza o serie de probleme digestive. Prin urmare, atunci când introduci un nou tip de hrană în dieta animalului tău de companie, fă-o treptat. Mâncarea umedă pentru pisici este puțin mai problematică aici, deoarece este mai dificil să măsori porția potrivită, spre deosebire de hrana uscată. În plus, în perioada de tranziție, trebuie să te pregătești să depozitezi cantitatea dublă de pachete deschise de hrană pentru animalele de companie. În primele trei zile, oferă pisicii tale un amestec de hrană veche amestecată cu noua formulă. În a treia și a patra zi, dă-i pisicii hrana actuală și cea nouă, amestecate într-un raport de 1: 1 la masă. În a cincea și a șasea zi de masă, aceasta este noua hrană umedă pentru pisica ta, iar restul ⅓ este hrana curentă pe care o mânca animalul tău de companie. În a 7-a zi a întregului proces, poți deja să oferi o masă constând doar din noua formulă. Astfel, nu numai că vei evita eventualele probleme la stomac, dar vei oferi și pisicii tale timp să se obișnuiască cu noul gust sau textură a hranei. Pisicile pot fi extrem de pretențioase in privinta mâncării, așa că pentru a nu le descuraja, introdu întotdeauna noile produse treptat.

Calitate suedeză pentru animalele tale de companie

1987
Din 1987, Husse oferă livrare gratuită la domiciliu de produse de calitate pentru câini și pisici în toată Europa.
50+
Gama Husse este disponibilă în peste 50 de țări de pe tot globul.
1000+
Peste 1000 de francizați care oferă consiliere și livrare la domiciliu.

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.