Chow chow

Pisică în piele de câine

Chow chow este o rasă de câini de talie medie, cu un aspect impresionant – câinii din această rasă au părul des, iar limba lor este albastră. Independent şi încăpăţânat, acest câine poate să fie destul de greu de dresat. Un pic rezervat şi distant, are nevoie de ceva timp pentru a avea deplină încredere în îngrijitorul său.

iconŢara de origine: China
iconClasificare FCI: Grupa 5, Secţiunea 5
iconTemperament: Independent, Tăcut, Loial, Calm, Distant
iconCulori: Crem, Bej, Negru
iconGreutate: Mascul: 40–45 kg, Femelă: 32–35 kg
iconÎnălţime: Mascul: 25–32 cm, Femelă: 20–27 cm
iconSperanţa de viaţă: de la 9 la 15 ani

Căţeluşii Chow chow

Chow chow este o rasă de câini inteligenţi, însă totuşi încăpăţânaţi. Căţeluşii Chow chow nu vă vor urma orbeşte, astfel încât este nevoie de timp, răbdare şi consecvenţă. Vei obţine cele mai bune rezultate în cadrul unui antrenament, atunci când vor avea deplină încredere în tine. Pentru a-ţi dresa câinele, te poţi ajuta de câteva recompense delicioase. Chow chow necesită socializare timpurie, pentru a putea învăţa cum să se comporte cu alţi oameni şi cu alte animale. Dacă sari peste această etapă la o vârstă fragedă, acesta poate deveni un câine imprevizibil la maturitate. Câinii Chow cow sunt adesea renumiţi ca şi pisici, în pielea unui câine. Sunt independenţi şi apreciază stăpânii care le oferă ceea ce îşi doresc. Antrenamentul cu un căţelus Chow chow poate să fie puţin dificil, deoarece trebuie să ştii când să insişti şi când să te opreşti. Se spune că femelele sunt mult mai cooperante.

Nutriţia unui Chow Chow

O dietă sănătoasă şi echilibrată este esenţială pentru a-ţi menţine câinele în cea mai bună formă fizică posibilă. Dieta unui Chow chow trebuie să conţină ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate şi trebuie să fie bogată în acizi graşi Omega-3 and Omega-6, benefici pentru sănătatea pielii şi a blănii. Chow chow este o rasă de câini predispusă la multe probleme legate de piele, precum şi la alergii. În cazul în care câinele tău se confruntă cu probleme de piele sau dacă observi că ar putea avea orice simptome de alergii la mâncare, precum diaree, vărsături, lipsa poftei de mâncare sau modificări vizibile ale pielii, este recomandat să îi schimbi dieta. Alege o hrană care să conţină o altă sursă de proteină animală. Chow chow necesită multe lichide într-o zi, astfel încât îi poţi incorpora în dietă şi hrană umedă.

Recomandări pentru câinii adulţi Chow chow :

OCEAN CARE SENSITIVE | Hrană uscată completă Super Premium, fără gluten, cu o singură sursă de proteină ​​animală

Ocean Care este un produs fără gluten, potrivit pentru câinii care suferă de alergii și/sau care au sisteme digestive sensibile. Proteina din somon, cunoscută pentru efectul hipoalergenic, este singura proteină animală din formulă.
gluten_free
Fără Gluten
mono_protein
Surse restrânse de proteină animală
Dimensiunea rasei: Rase de talie medie , rase de talie mare
Proteină: 24.0% (75% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 14.0%
Verifică

OPUS OCEAN | Hrană uscată completă Super Premium, fără cereale, pentru câinii activi cu sisteme digestive sensibile

Opus Ocean este un produs fără cereale și gluten potrivit pentru câinii activi care sunt predispuși la alergii și/sau care au sisteme digestive sensibile. O formulă bogată în proteine ​​și grăsimi, cu conținut scăzut de carbohidrați.
grain_free
Fără Cereale
mono_protein
Surse restrânse de proteină animală
Dimensiunea rasei: Toate mărimile raselor
Proteină: 38.0% (82% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 18.0%
Verifică

Descrierea detaliată a câinilor Chow Chow

Chow chow este o rasă de câini uimitori, însă puţin pretenţioşi. Uneori, aceştia pot fi încăpăţânaţi, nu prea cooperanţi, însă cu răbdare şi atenţie, pot deveni nişte câini iubitori, care vor aprecia compania stăpânilor lor.

Origini

Chow chow este una dintre cele mai vechi rase de câini cunoscute. Deşi în mod oficial această rasă este considerată ca fiind de origine chineză, Chow chow ar fi putut să apară chiar mai devreme, în Mongolia. Se crede că această rasă a apărut în China, odată cu venirea păstorilor mongolezi. Blana groasă a acestora le ţinea de cald şi pe timpul celor mai geroase ierni. În China, această rasă are o istorie lungă, ca şi câini muncitori. Auzul lor excelent şi simţul mirosului îi ajutau să poată urmări animale, iar picioarele lor puternice şi musculoase îi ajutau să tragă saniile iarna. Comercianţii englezi s-au folosit de aceşti câini pe nave, astfel a şi ajuns această rasă în Insulele Britanice. Rasa a fost înregistrată în Regatul Unit în 1894.

Aparenţe

De-a lungul anilor, aspectul rasei nu s-a schimbat prea mult - printre exemplarele de muzeu din cele mai vechi timpuri, poţi regăsi imagini cu câinii Chow chow, care nu pot fi distinşi de standardul actual al rasei. Aceşti câini au o blană pufoasă, iar construcţia lor este destul de musculară, pieptul fiind larg şi picioarele puternice. Capul lor este plat, botul pătrat, iar urechile mici. Cea mai distinctivă trăsătură a acestei rase este cu siguranţă, limba lor albastră.

Comportament

Chow chow este un câine liniştit şi calm, ideal pentru apartament. Aceştia îi sunt loiali stăpânului, dar în primul rând trebuie să îi câştigi respectul. Chow chow sunt destul de rezervaţi în ceea ce priveşte sentimentele pe care le au, însă odată ce capătă încredere în tine, poţi să fii sigur că sentimentele lor sunt reale. Chow chow sunt în general prietenoşi cu cei care locuiesc în casă, dar destul de indiferenţi cu străinii. Se pot înţelege bine cu copiii mai mari, dar nu sunt grozavi în preajma copiilor mici şi a pisicilor. Chow chow nu este un câine activ. Aceştia preferă să îşi petreacă ziua lenevind pe canapea, decât să alerge prin parc.

Cerinţe

Blana câinilor la această rasă creşte destul de greu, de aceea, este recomandat să alegi o zgardă şi un ham rotunjit, de preferinţă din piele moale.

Îngrijire zilnică

Blana groasă a unui Chow chow necesită periere zilnică, pentru a preveni nodurile şi încurcarea blănii. A face baie unui Chow chow reprezintă o adevărată provocare şi poate dura ore întregi până când câinele să fie curat şi complet uscat. Ca o alternativă, poţi folosi şampon uscat, pentru a reîmprospăta blana animalului tău de companie. Nu uita că şamponul uscat nu poate înlocui pe deplin baia, care trebuie făcuta în mod regulat. Poţi folosi un balsam de păr antistatic pe blana unui Chow chow.

Produse perfecte pentru Chow Chow:

125,00 RON

57,90 RON

79,00 RON

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.