Rottweiler

Câine musculos, cunoscut drept o rasă agresivă

Rottweiler este o rasă de câini de lucru mari și musculoși. Aceasta rasă se încadrează perfect câinilor de pază, deoarece aceștia sunt în mod natural agresivi față de străini.

iconȚara de origine: Germania
iconClasificare FCI: Grupa 2, Secțiunea 2.1 Mollosian, Mastiff
iconTemperament: Ascultător, Încăpățânat, Atent, Încrezător, Curajos, Loial
iconCulori: Negru, Maro, Mahon
iconGreutate: Femele: 35–48 kg, Masculi: 50–60 kg
iconÎnălțime: Femele: 56–63 cm, Masculi: 61–69 cm
iconSperanța de viață: de la 8 la 10 ani

Puii de Rottweiler

Rottweilerii sunt câini foarte încrezători și încăpățânați, de aceea cățeii din această rasă necesită un dresaj consistent. Această rasă de câini poate încerca să-l domine pe stăpân, așa că de la bun început, trebuie să stabilești o relație bazată pe încredere și respect. Trebuie să fii ferm, dar nu violent - Rottweilerii sunt în mod natural o rasă de câini agresivă, care poate scăpa de sub control dacă proprietarul nu știe cum să-i trateze. Cățeii Rottweiler se concentrează foarte bine, așa că pot învăța abilități și trucuri destul de repede. Recompensează-i întotdeauna comportamentul bun sau comenzile executate corect și nu omite niciodată socializarea. Puii Rottweiler cresc foarte repede, așa că au nevoie de o dietă care să le susțină creșterea și dezvoltarea. Formula pentru cățelușii din rasele de câini mari, Valp Maxi, este îmbogățită cu glucozamină și condroitină, care vor susține sănătatea articulațiilor câinelui tău. Este o dietă echilibrată, cu gust bogat și cu dimensiunea crochetelor potrivită, pentru fălci mai mari și mai puternice.

Nutriția Rottweilerilor

Rottweilerii sunt o rasă de câini destul de activă, așa că necesită o cantitate semnificativă de activitate fizică pe tot parcursul zilei. Rasele mari de câini tind să întâmpine probleme cu articulațiile și oasele, mai des decât câinii mai mici, de aceea o formulă bună pentru rasele de câini mari ar trebui să aibă adăugate glucozamină și condroitină care pot ajuta la susținerea sistemului osteoarticular. Optimal Giant este o formulă creată în mod special pentru a satisface nevoile raselor de câini mari și gigantici. Forma specifică a corpului Rottweilerilor îi face mai predispuși la volvulus gastric - cu un bol pentru hrănire lentă poți reduce șansele ca acest lucru să se întâmple. Hrana uscată pentru rasele de câini mari și gigantici este, de asemenea, făcută pentru fălci mai puternice - dimensiunea mai mare a crochetelor ajută în plus la curățarea mecanică a dinților.

Recomandări pentru Rottweilerii adulți:

OPTIMAL GIANT | Hrană uscată completă Super Premium care susține nevoile nutriționale ale câinilor de talie mare

Optimal Giant este potrivită pentru câinii de talie mare și uriașă cu cerințe energetice normale. Îmbogățită cu glucozamină pentru susținerea articulațiilor și a oaselor sănătoase. Mărimea bobițelor este adaptată pentru fălcile raselor mari pentru optimizarea curățării mecanice a dinților.
mobility
Mobilitate
taurine
Taurină
Dimensiunea rasei: Rase de talie mare
Proteină: 23.5% (71% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 13.0%
Verifică

DIGEST GIANT SENSITIVE | Hrană uscată completă Super Premium, hipoalergenică pentru câinii de talie mare cu sensibilități digestive

Digest Giant este un produs fără gluten, monoproteic, potrivit pentru câinii predispuși la alergii și/sau care au sisteme digestive sensibile. Hrană Super Premium îmbogățită cu glucozamină pentru a susține sănătatea articulațiilor, mărimea bobițelor fiind adaptată pentru masticația raselor mari optimizând astfel curățarea mecanică a dinților.
hypo_allergenic
Hipoalergenic
mobility
Mobilitate
Dimensiunea rasei: Rase de Talie Mare
Proteină: 24.0% (73.5% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 14.0%
Verifică

Descrierea detaliată a Rottweilerilor

Rottweilerul este o rasă de câini destul de pretențioasă, care necesită un proprietar calm, dar ferm. Acestor câini le place să domine, așa că nu le poți permite niciodată să preia controlul.

Geneza

Se crede că istoria Rottweilerului este strâns legată de romani. Strămoșii Rottweilerilor din zilele noastre păzeau taberele romane și erau folosiți în mod obișnuit drept câini de păstor. De multe ori de-a lungul istoriei, câinii acestei rase au fost folosiți pentru sanie, pentru a transporta provizii și muniție. Măcelarii medievali au găsit acești câini foarte utili – fiind puternici, trăgeau căruțe grele pline cu carne și obișnuiau să păzească casele stăpânilor lor. De-a lungul anilor, aspectul Rottweilerilor s-a schimbat, iar aceștia au devenit mai musculoși.

Aspect

Corpul masiv și muscular al unui Rottweiler este foarte proporțional. Acești câini sunt îndesați, cu cutii toracice adânci și spate musculos. Rottweilerii au labe și picioare puternice. Câinii din această rasă au un cap mare, cu o frunte ușor rotunjită, bot larg și gât ușor arcuit. Urechile sunt late și poziționarea lor începe de pe partea superioară a capului, atârnând lejer în laterale. Rottweilerii au ochi în formă de migdale, de obicei maro închis. Blana lor este de lungime medie, destul de aspră la atingere. Câinii din această rasă au de obicei blana neagră.

Comportament

Deși Rottweilerii sunt recunoscuți ca încăpățânați, dominanți și agresivi față de străini, ei sunt niște câini foarte loiali, care se pot atașa în mod deosebit de o persoană. Este o rasă de câini cărora nu le place să stea degeaba prea mult timp și care participă cu plăcere la orice formă de activitate, atât fizică, cât și intelectuală. Rottweilerii plictisiți și cu prea multă energie pot deveni imprevizibili, așa că asigură-te că petreci întotdeauna ceva timp jucându-te sau alergând cu câinele tău. Rottweilerii pot deveni puțin agresivi cu străinii, dar sunt foarte loiali și atașați de stăpâni. Rottweilerii pot deveni foarte posesivi cu jucăriile lor - le vor da înapoi dacă proprietarul îi cere, dar este greu de prezis cum poate reacționa acest câine dacă un străin ar încerca să-și ia jucăria.

Cerințe

Fiind o rasă care are tendința de a domina, Rottweilerii au nevoie de un dresaj temeinic și consecvent. Aceștia au nevoie de o cantitate semnificativă de activitate fizică - această rasă se va bucura de plimbări lungi, drumeții sau alergare și aproape orice formă de activitate fizică la care te poți gândi.

Îngrijire zilnică

Blana aspră și strălucitoare a unui Rottweiler nu necesită îngrijire specială, așa că o puteți peria cu ușurință o dată pe săptămână. În timpul sezonului de năpârlire, vă puteți peria câinele mai des, ceea ce va reduce numărul de fire de păr pe care le veți găsi prin casă. Verificați regulat urechile și labele câinelui și, după plimbări lungi, aplicați un balsam pe labele câinelui.

Produsele perfecte pentru Rottweiler:

126,49 RON

79,00 RON

246,00 RON

57,00 RON

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.