Ciobănesc German

Inteligent și ascultător, potrivit pentru multe tipuri de muncă

Ciobănescul German este o rasă de câini de talie medie spre mare, care a apărut pentru prima dată în Germania. De-a lungul anilor, câinii din această rasă au devenit populari pentru multe tipuri de muncă, de la actorie la munca militară. Ciobăneștii Germani sunt potriviți să concureze în spectacole, probe etc.

iconTara de origine:

Germania

iconClasificare FCI:

Grupa 1 - câini de păstori, Secțiunea 1 - câini ciobanești #166 #166a (cu părul lung) #166b (cu părul scurt)

iconTemperament:

Ascultător, Inteligent, Alert, Curios, Loial, Încrezător, Vigilent, Curajos

iconCulori:

Negru, Negru și Cafeniu, Culori închise, Roșu și Negru, Gri, Negru și Argintiu

iconGreutate:

Masculi: 30–40 kg, Femele: 22–32 kg

iconÎnălțime:

Masculi: 60–65 cm, Femele: 55–60 cm

iconSperanța de viață:

de la 9 la 13 ani

Puii Ciobăneștilor Germani

Câinii Ciobănești Germani sunt animale de haită. Au nevoie de un lider sever care să le ofere ghidare. Ciobănescul German este un animal social și este vital să îl antrenezi pentru a socializa cu alți oameni și animale. Dă-i comenzi o singură dată și fii consecvent în acțiunile tale. Recompensează-i comportamentul bun și ai răbdare cu câinele tău. Oferă-i acestuia stimularea mentală și fizică, necesară pentru a-i asigura o dezvoltare sănătoasă. Ciobăneștii Germani sunt predispuși genetic la displazia șoldului canin - o afecțiune ortopedică rezultată din dezvoltarea anormală a articulației șoldului. CHD poate provoca durere, inflamație, chiar și osteoartrita. Există șanse mari de a preveni această afecțiune prin limitarea cantității de sărituri, jocuri dure și menținerea unei diete sănătoase. Cel mai bine pentru această rasă este să alegeți hrană uscată, care să conțină glucozamină și condroitină - Valp Maxi va fi o alegere excelentă.

Nutriția Ciobăneștilor Germani

Deoarece Ciobăneștii Germani sunt predispuși la o varietate de tulburări osoase, o dietă bine echilibrată este esențială pentru a asigura creșterea și sănătatea corespunzătoare a animalului. Ciobăneștii germani ar trebui să fie hrăniți cu o dietă concepută pentru rasele mari (de exemplu, Optimal Giant, din gama Husse), dar este important să li se monitorizeze nivelurile de energie în toate etapele de creștere. Nivelurile de calciu și fosfor trebuie să fie echilibrate corespunzător, deoarece acestea influențează foarte mult sistemul osos. Suplimentarea cu acizi grași omega-3 și omega-6 poate ajuta la scăderea simptomelor osteoartritei la Ciobănescul German. Suplimentele care conțin condroitină și glucozamină pot fi benefice în sprijinul sănătății osoase ale acestei rase (Artro Plus din gama noastră).

Recomandat pentru Ciobăneștii Germani adulți:

DIGEST GIANT SENSITIVE | Hrană uscată completă Super Premium, hipoalergenică pentru câinii de talie mare cu sensibilități digestive

Digest Giant este un produs fără gluten, monoproteic, potrivit pentru câinii predispuși la alergii și/sau care au sisteme digestive sensibile. Hrană Super Premium îmbogățită cu glucozamină pentru a susține sănătatea articulațiilor, mărimea bobițelor fiind adaptată pentru masticația raselor mari optimizând astfel curățarea mecanică a dinților.
hypo_allergenic
Hipoalergenic
mobility
Mobilitate
Dimensiunea rasei: Rase de Talie Mare
Proteină: 24.0% (73.5% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 14.0%
Verifică

OPTIMAL GIANT | Hrană uscată completă Super Premium care susține nevoile nutriționale ale câinilor de talie mare

Optimal Giant este potrivită pentru câinii de talie mare și uriașă cu cerințe energetice normale. Îmbogățită cu glucozamină pentru susținerea articulațiilor și a oaselor sănătoase. Mărimea bobițelor este adaptată pentru fălcile raselor mari pentru optimizarea curățării mecanice a dinților.
mobility
Mobilitate
taurine
Taurină
Dimensiunea rasei: Rase de talie mare
Proteină: 23.5% (71% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 13.0%
Verifică

Descrierea detaliată a Ciobăneștilor Germani

Ciobănescul German este clasificat drept câine de talie medie până la mare. Pentru această rasă specială, înălțimea standard este de aproximativ 60 cm. Ciobăneștii Germani sunt puternici și musculoși și de obicei mai lungi decât înalți. Acești câini puternici și inteligenți pot fi văzuți lucrând ca asistenți pentru persoanele cu dizabilități sau în roluri polițiste sau militare.

Geneza

La începutul secolului al XIX-lea, Ciobănescul German a fost dezvoltat ca un câine de păstori, pentru păstorirea oilor în Germania. Se crede că au fost folosite câteva tipuri europene, diferite, de câini de păstori pentru a crea Ciobănescul German modern, în 1899. Folosiți în mod obișnuit de soldații germani, au câștigat popularitate în toată Europa. După încheierea Primului Război Mondial, rasa a câștigat recunoaștere internațională.

Aspectul

Această rasă are botul lung, nasul negru și fălcile puternice. Urechile sunt mari, ascuțite și stau drept, în sus. Ciobănescul German are un gât lung și o coadă lungă și stufoasă. Blana este densă, cu un strat protector gros. Blana poate fi păstrată medie sau lungă, ambele variante fiind acceptabile. De obicei, se văd combinații de culori de blană neagră și cafenie, sau neagră și roșie. În majoritatea variațiilor de culori este prezentă o mască neagră.

Comportament

Ciobănescul German este o rasă caracterizată în primul rând prin inteligența sa. Această rasă este dispusă să învețe și are o nevoie puternică de a avea un scop. Ciobănescul German este curios, dar în același timp precaut cu străinii, ceea ce îl face perfect pentru pază. Loiali și sociali, pot deveni supraprotectori pentru teritoriul și familia lor, dacă nu socializează corect când sunt pui. Datorită ascultării sale, Ciobănescul German este foarte potrivit pentru învățarea abilităților și pentru multe tipuri de dresaj.

Cerințe

Fiind o rasă dezvoltată ca animal de lucru, Ciobănescul German are nevoie de multă stimulare fizică. Din moment ce aceștia sunt predispuși la o varietate de tulburări osoase, săriturile excesive ar trebui evitate. O nutriție echilibrată reprezintă componentul cheie în menținerea sănătății câinilor din această rasă.

Îngrijirea zilnică

Blana densă a Ciobănescului German necesită periaj de cel puțin două ori pe săptămână, sau în fiecare zi în timpul sezonului abundent de năpârlire, primăvara și toamna. Va ajuta la reducerea procesului și a potențialei mătuiri a blănii. În lunile mai calde verifică-ți câinele regulat, pentru purici și căpușe. La fel ca majoritatea câinilor, Ciobanescul German nu trebuie să fie îmbăiat decât de câteva ori într-un an. Deoarece această rasă are o blană deosebit de groasă, uscarea poate dura câteva ore. Amintește-ți să nu periezi niciodată blana câinelui tău atunci când este udă.

Produse preferate pentru Ciobănescul German:

126,49 RON

57,50 RON

246,00 RON

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.