Mediul sigur pentru un cățeluș

CățelușulMediul de acasă

Cățeii sunt creaturi destul de curioase și de îndată ce cățelușul tău se va simți confortabil în noul său spațiu, poți fi sigur că va arăta interes pentru tot, orice ar fi. Câinii își explorează împrejurimile folosind simțul mirosului și al gustului. Odată ce iei decizia de a aduce un cățel acasă, trebuie să te asiguri că locuința ta este un mediu sigur pentru un cățel.

Crearea unui spațiu sigur

Cățeii nu sunt doar curioși, ci și foarte mici. Înainte de a îți aduce cățelul acasă, asigură-te că verifici fiecare colț pe care el poate încerca să îl exploreze. Pentru a preveni verificarea constantă în spatele sau sub mobilier și echipament, blochează accesul în orice spațiu mic, pentru că nu dorești ca animalul tău de companie să rămână blocat. Acordă atenție cablurilor vizibile în jurul casei. Cățelul tău poate încerca să mestece cablurile sau se poate încurca în ele când va alerga prin apartament, așa că încearcă să le ții departe de el. Ai plante, decorațiuni sau piese de mobilier pe care cățelul tău le-ar putea răsturna cu ușurință? Blochează accesul la ele sau împiedică-le să cadă.

Jucării și lucruri interesante

Pentru un cățel, totul poate deveni o jucărie. Pantofi, obiecte mici uzuale, decorațiuni de casă. Ascunde-le, astfel încât cățelul tău să nu aibă acces la ele și oferă-i în schimb o jucărie distractivă. Dacă vezi că vreodată cățelul tău se interesează de pantofii tăi sau de telecomanda televizorului, distrage-i atenția și dă-i o jucărie. Amintește-ți să nu-i oferi niciodată cățelușului tău vechile lucruri cu care să se joace. Cățeii nu pot face diferența dintre o pereche de pantofi veche și una nouă, așa că riști ca animalul tău de companie să-și facă un obicei din a se juca cu orice pantof pe care îl găsește.

Membrii familiei

Prima zi într-o casă nouă poate fi o experiență stresantă pentru cățelul tău. În primele zile, trebuie să creezi un spațiu sigur și confortabil pentru cățelul tău. Deși un nou cățel în casă este întotdeauna un eveniment bucuros, mai ales pentru copii, trebuie să te gândești la bunăstarea cățelușului tău. Un cățel are nevoie de timp pentru a se obișnui cu noua lui viață. Explica-le tuturor de acasă că acele prime zile sunt un moment în care cățelul tău are nevoie de spațiu și cel mai bine este să-l lași singur în această perioadă.

Recomandări pentru cățeluși:

VALP MINI (Puppy) | Hrană uscată completă Super Premium, pentru cățelușii și femele gestante de talie mică

Valp Mini are o formulă cu un conținut ridicat de energie și o dimensiune mai mică a bobițelor, adaptată pentru fălcile cățelușilor de talie mică. Conține clinoptilolit, un mineral care susține consistența scaunului și contribuie la o digestie optimă.
flora_stimuli
Digestie / Stimularea florei intestinale
energy_plus
Energie+
Dimensiunea rasei: Rase de talie mică
Proteină: 32.0% (84% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 20.5%
Verifică

ROPE TOY | Jucărie ideală pentru câini, din frânghie înnodată, foarte rezistentă

O jucărie durabilă pentru câini cu frânghie cu două noduri, care poate face față jocurilor îndelungate.
play
Timp de joacă
2_sizes
2 mărimi
Verifică

Alte animale de companie

Dacă ai și alte animale de companie care locuiesc deja în casă, nu uita de confortul lor. Cățeii sunt extrem de curioși și au o tonă de energie, ceea ce poate fi copleșitor pentru animalele de companie mai în vârstă și mai calme. Oferă-le întotdeauna animalelor tale timp să se cunoască treptat și monitorizează-le întotdeauna comportamentul în timpul acestor întâlniri. Fii răbdător și înțelegător - animalele de companie mai în vârstă ar putea avea nevoie de ceva mai mult timp pentru a accepta schimbarea și un nou prieten. Creați un spațiu sigur pentru fiecare animal de companie, în care să poată fi singur dacă dorește.

S-ar putea să îți fie util:

43,00 RON

9,50 RON

SNACKS | Recompense cu miel, presate la rece, fără gluten de grâu

Îmbogățite cu L-carnitină și taurină

38,00 RON

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.