Pisicuţa în noua locuinţă - tot ce trebuie să ştii!

Pisicuţa

Prima zi este întotdeauna provocatoare şi stresantă pentru pisicuţa ta. Aceasta este luată de lângă familia sa şi adusă într-un mediu complet nou, cu străini care în cele din urmă vor deveni noua familie. Primele momente sunt ideale pentru a stabilii regulile pentru pisicuţa ta.

Mediu sigur pentru pisicuţa ta

Înainte să-ţi aduci pisica acasă, ar fi bine să protejezi anumite zone ale locuinţei. Pisicuţele sunt extrem de curioase în prima lor zi, pot căuta anumite locuri în care să se ascundă, pentru a se simţi în siguranţă. Verifică toate colţurile casei, spaţiile de sub şi din spatele mobilierului, precum şi electrocasnicele. Blochează accesul la acele locuri care ar trebui să rămână interzise pentru pisica ta. Ascunde toate cablurile vizibile, precum şi pe cele suspendate, pentru ca pot deveni o jucărie grozavă pentru pisica ta.

Următorul pas – litiera

Primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când îţi aduci pisica acasă este să îi arăţi unde se află litiera. Majoritatea pisicilor care vin de la crescătorii sau de la adăposturi nu ar trebui să întâmpine prea multe probleme în ceea ce priveşte utilizarea litierei, deoarece acestea sunt deja dresate. Dacă ştii ce fel de aşternut au folosit cei de la crescătorie sau de la adăpost, încearcă să alegi unul cât mai asemănător cu putinţă. La început, încearcă să eviţi aşternuturile parfumate – pisicile au nasul foarte sensibil, iar orice miros puternic le poate descuraja să folosească litiera. Atunci când îţi aduci pisoiul acasă, în primul rând, arată-i unde se află litiera. Dacă pisica ta foloseşte litiera, atunci o poţi lăuda şi poţi să îi oferi recompense gustoase. De obicei, pisoiul foloseşte litiera după masă sau după un pui de somn – la început, îţi poţi duce pisoiul în litieră, după ce termină masa sau după ce doarme. Pisica merită lăudată şi recompensată de fiecare dată când foloseşte litiera.

E timpul pentru explorare

Cu siguranţă, pisoiul tău îşi va petrece prima zi explorând noile împrejurimi. Îl poţi lăsa să descopere casa, însă fii cu ochii pe el. Dacă pisoiul tău decide să se ascundă sub pat sau după canapea, lasă-l în pace. Poţi încerca să-l ademeneşti cu o jucărie sau cu o recompensă, însă dacă este în mod clar dezinteresat, acordă-i mai mult timp. Pisoiul are nevoie să exploreze în propriul ritm.

Recomandări pentru pisicuţe:

EXCLUSIVE KATTUNGE | Hrană uscată completă Super Premium, pentru pisicuțe și femele care alăptează

Exclusive Kattunge este recomandată pentru pisicuțe de la înțărcare până la 12 luni. Conține proteine de origine animală de înaltă calitate pentru o dezvoltare optimă. Îmbogățită cu taurină, un aminoacid esențial pentru funcțiile oculare, cardiace și reproductive. Exclusive Kattunge conține acizi grași Omega-3 și Omega-6 pentru o piele sănătoasă și o blană stralucitoare. Potrivită și pentru pisicile gestante sau care alăptează.
growth_plus
Creștere
energy_plus
Energie+
Proteină: 34%
Conţinut de grăsime: 21%
Verifică

KNUT | Panou de zgârieturi pentru pisici

Special creat pentru pisicuța sau pisica dumneavoastră pentru a-și ascuți și elimina stratul exterior mort al ghearelor, fără să vă distrugă mobila sau covoarele. Panoul de zgârieturi Husse oferă pisicii dumneavostră un loc confortabil de odihnă, relaxare, întindere a corpului și zgâriat în același timp.
scratching_board
Panou pentru zgâriat
biodegradable
Biodegradabil
Verifică

KRYPIN | Culcuș acoperit super confortabil ideal pentru pisici

Culcuș spațios și super confortabil unde animalele de companie se pot juca sau odihni.
Verifică

Unde pot dormi?

Pisicile pot dormi între 12 şi 16 ore pe zi. Dacă nu dorm, se odihnesc cu plăcere în locuri calde şi confortabile, iar dacă vremea este frumoasă, le poţi vedea întinse în razele soarelui. Patul pisicii nu este doar un loc confortabil în care pisica să doarmă. Pisica ta îşi poate depozita toate jucăriile acolo sau pur şi simplu se poate ascunde, ori de câte ori se simte stresată.

Ce pot zgâria?

Zgâriatul joacă un rol important în rutina zilnică a pisicii tale. Este o modalitate excelentă pentru pisica ta de a-şi întinde muşchii şi de a-şi curăţa ghearele. Zgâriatul reprezintă o altă modalitate de marcare a teritoriului, lăsând în urmă un miros, precum şi urme. De asemenea, acest lucru le oferă confort şi posibilitatea de a se simţi ca acasă. Dacă nu doreşti ca mobila ta să fie plină de zgârieturi, îi poţi oferi un panou de zgârieturi.

Alte produse pentru pisicuţe:

101,50 RON

12,80 RON

267,00 RON

43,00 RON

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.