Beagle

Câine iubitor şi adorabil, cu un simţ al mirosului extraordinar

Beagle este un câine de dimensiuni mici, similar cu rasa English Foxhound. Beagle este un câine cu miros, special pentru vânătoarea de iepuri în haite, drept urmare se bucură de compania altor animale.

iconŢara de origine:

Marea Britanie

iconClasificare FCI:

Grupa 6, Secțiunea 1.3 Câini de talie medie

iconTemperament:

Amabil, Inteligent, Determinat, Temperat, Blând

iconCulori:

Maro & Alb, Maro & Negru

iconGreutate:

Mascul: 10–11 kg, Femelă: 9–10 kg

iconÎnălţime:

Mascul: 36-41 cm, Femelă: 33-38 cm

iconSperanţa de viaţă:

de la 12 la 15 ani

Căţeluşii Beagle

Deşi aceasta este o rasă de câini inteligenţi, antrenamentul se poate dovedi destul de dificil. Datorită mirosului lor extraordinar, aceştia pot fi distraşi cu uşurinţă de orice miros din jur. Această rasă răspunde bine la antrenamentele la care i se oferă recompense (gustările Bravo din gama Husse sunt grozave pentru dresaj și pot să fie rupte în bucăţi mai mici), însă aceştia se pot plictisi şi pot fi distraşi cu uşurinţă. Menţine sesiunile de antrenament scurte, dar consecvente. Oferă căţeluşului tău hrană de înaltă calitate, concepută special pentru căţeluşii de dimensiuni medii - Valp Plus din gama Husse susţine sistemul digestiv al căţeluşului şi conţine toţi nutrienţii necesari pentru a susţine o bună dezvoltare a acestuia.

Nutriţia unui Beagle

În mod normal, câinii Beagle sunt activi şi energici, astfel încât este necesar să le oferi o dietă potrivită pentru căţeii de dimensiuni medii, precum Optimal din gama Husse. Obezitatea poate să fie o problema comună cu care se confruntă căţeii Beagle, deoarece vor mânca orice, în orice cantitate. Această rasă se bazează în mare măsură pe proprietar, care îi oferă porţii de mâncare în mod regulat. În plus, asiguraţi-vă că ţineţi evidenţa la câte gustări îi oferiţi, deoarece acestea se pot adăuga rapid la calorii. Câinii din această rasă sunt oarecum predispuşi la hipotiroidism şi pot creşte cu uşurinţă în greutate, drept urmare cele mai bune variante pentru această rasă sunt formulele Light pentru câini bătrâni şi sedentari. Optimal Light poate ajuta la pierderea în greutate a câinilor supraponderali.

Recomandări pentru câinii adulţi Beagle:

PRIMA PLUS | Hrană uscată completă Super Premium, pentru câinii adulți cu nevoi energetice normale sau scăzute

Prima Plus este potrivită pentru câinii cu cerințe energetice normale sau scăzute. Îmbogățită cu vitamina C, cu un conținut moderat de grăsimi și calorii, aceasta va menține câinele în formă optimă prevenind astfel obezitatea.
l_carnitine
L-Carnitină
mobility
Mobilitate
Dimensiunea rasei: Toate mărimile raselor
Proteină: 22.5% (60% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 10.0%
Verifică

OPTIMAL | Hrană uscată completă Super Premium, pentru câinii adulți cu nevoi energetice ridicate

Bazată pe pui și orez, Optimal este o hrană completă dezvoltată pentru câinii activi cu nevoi energetice ridicate. Textura bobițelor a fost optimizată pentru a sprijini curățarea mecanică a dinților.
energy_plus
Energie+
immune_system
Sistem imunitar
Dimensiunea rasei: Rase de talie medie
Proteină: 26.0% (71% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 16.0%
Verifică

Descrierea detaliată a rasei Beagle

În general, rasa Beagle seamănă cu rasa Foxhound, dar în miniatură. Aceştia au botul mai scurt şi expresia feţei diferită.

Geneză

Originea acestei rase de câini nu este cunoscută. Există unele rapoate despre câinii mici de vânătoare de iepuri, în Anglia, încă din anul 55 î.Hr. Din epoca medievală, termenul “beagle” a fost folosit pentru a descrie orice câini mai mici. Rasele de câini de tip Beagle erau cunoscute drept Glove Beagles, deoarece erau suficient de mici încât puteau încăpea într-o mănuşă. Regina Elisabeta I a păstrat o rasă cunoscută ca Pocket Beagle. În anii 1500, majoritatea domnilor englezi aveau haite mari de câini pentru urmărirea căprioarelor, cât şi câini mai mici, mai potriviţi pentru vânătoarea de iepuri. Se consideră că aceşti câini mici sunt strămoşii rasei moderne de Beagle.

Aparenţe

Un Beagle seamănă cu un Foxhound în miniatură. Principalele diferenţe sunt reprezentate de botul pătrat, de lungime medie şi un nas negru. De obicei, această rasă de câini creşte până la 33, chiar 41 cm înălţime. Aceştia au ochii mari şi căprui, cu urechi lungi care atârnă. Blana lor este în mare parte albă, cu pete negre şi maronii. Este de remarcat faptul că unii Beagle îşi pot schimba culoarea, iar negrul poate să devină maro, pe parcursul vieţii.

Comportament

Câinii din această rasă sunt adesea denumiţi “merry” – sunt foarte iubitori, veseli şi de companie. Reprezintă alegerea ideală pentru o familie, având în vedere că se înţeleg bine cu copiii şi iubesc compania stăpânilor sau a oricărei persoane cu care se obişnuiesc. Această rasă este cunoscută şi pentru că este grozavă cu alţi câini şi pisici. Dacă îi laşi singuri prea mult timp, aceşti căţei pot dezvolta anxietate şi se poate ajunge până la distrugerea împrejurimilor. Câinii din această rasă sunt curioşi, energici şi inteligenţi. Sunt pasionaţi de orice tip de joacă, care va stimula atât mintea, cât şi corpul.

Cerinţe

Având în vedere că aceşti câini au fost crescuţi în haite, aceştia sunt foarte fericiţi când vine vorba de compania umană sau canină. În cazul în care aceşti câini sunt lăsaţi singuri pe perioade mai lungi de timp, pot deveni distructivi. Asigură-te că te joci cu un adult Beagle cel puţin între 60 şi 90 de minute, în fiecare zi. Pentru un senior, între 30 şi 60 de minute ar trebui să fie suficient. Aceşti câini sunt artişti ai evadării, astfel încât este recomandat să te asiguri că ai un gard înalt, care se extinde sub pământ, deoarece câinii Beagle sunt mai mult decât capabili să sape tuneluri. Atunci când iesi la plimbare cu câinele tău, asigură-te că îl ţii în lesă. Fiind un câine cu instincte puternice de vânătoare, poate rezista cu greu să nu alerge după un miros convingător.

Îngrijire zilnică

Aceştia au o blană netedă şi densă, astfel încât este recomandat periatul săptămânal, pentru a scăpa de firele moarte de păr. Aceştia nu necesită să fie spălaţi în mod frecvent; cel mai bine este să le faci baie atunci când devin incredibil de murdari. Nu le lăsa unghiile să crească prea mult, deoarece pot apărea probleme atunci când merg sau când aleargă.

Produse perfecte pentru Beagle:

284,49 RON

134,50 RON

SNACKS | Recompense cu miel, presate la rece, fără gluten de grâu

Îmbogățite cu L-carnitină și taurină

38,00 RON

81,50 RON

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.