Husse Constanța

Constanța. Un mic paradis al animalelor de companie

Bine ați venit în frumoasa Constanța și a orașelor din zonă - locuri în care dragostea pentru animalele de companie se împletește armonios cu peisajele uimitoare și atmosfera prietenoasă. Descoperiți împreună cu prietenii voștri cu blană minunățiile acestor locuri speciale.

Constanta - Plimbări la malul Mării Negre

Constanta, amplasată pe malul Mării Negre, oferă câteva locuri idilice pentru plimbările cu câinii. Parcul Tăbăcărie și zona de promenadă de-a lungul falezei sunt potrivite pentru plimbări relaxante cu priveliști uimitoare. Aici, câinii pot alerga pe plajă și se pot bucura de briza mării.

Năvodari - Natura și aventurile la malul lacului Siutghiol.

În Navodari, puteți explora malurile lacului Siutghiol, unde natura oferă o atmosferă liniștită. Zonele verzi precum Parcul Municipal și promenadele lângă lac sunt locuri minunate pentru plimbări relaxante cu prietenii voștri necuvântători.

Mangalia - Plaje linistite și parcuri relaxate.

Mangalia, cu plajele sale linistite, este un loc perfect pentru a petrece timp cu animalele de companie. Plimbările pe malul mării sau prin Parcul Balada vor crea amintiri minunate pentru câini și stăpâni.

Medgidia - Orașul Verde și spațiile deschise.

Medgidia vă așteaptă cu spații verzi generoase, unde câinii pot alerga și se pot bucura de libertate. Parcul Municipal și zonele limitrofe oferă o oază de liniște și frumusețe naturală.

Recomandări pentru transportul în comun

Toate aceste localități au un sistem de transport în comun care permite călătoria cu animale de companie. Fiți siguri să utilizați lesa și să respectați regulile de comportament în mijloacele de transport. În Constanta, de exemplu, autobuzele STP permit accesul cu animale de companie, dar este important să vă asigurați că acestea sunt bine controlate și nu deranjează ceilalți pasageri.

Pentru a vă asigura că aveți cele mai recente informații despre politica de transport în comun cu animalele de companie, puteți verifica site-urile web ale companiilor de transport local sau contacta direct birourile acestora.

Indiferent dacă vă plimbați pe faleza din Constanta, explorați plajele din Mangalia sau vă relaxați în parcurile din Medgidia, aceste orașe vă oferă o varietate de experiențe prietenoase cu animalele de companie. Aveți grijă de curățenia orașului în care trăiți și aveți grijă să dispuneți permanent de saci igienici atunci când ieșiți la plimbare cu câinele.

Descoperiți împreună cu Husse.ro și partenerii noștri locali modalități de a vă răsfăța prietenii cu blană și de a le oferi o viață fericită și sănătoasă.

Consilierii locali Husse – antreprenori locali

În acest mediu prietenos cu animalele, reprezentanții locali Husse sunt aici pentru oferi cele mai bune produse și servicii pentru câinii și pisicile voastre. Cu o gamă variată de hrană Super Premium Husse, echilibrată și delicioasă, accesorii de înaltă calitate și consultanță nutrițională specializată, suntem aici pentru a vă ajuta să vă răsfățați prietenii cu blană și să le oferiți tot ce au nevoie pentru o viață sănătoasă și fericită.
Vă invităm să descoperiți mai multe despre oferta noastră și să beneficiați de experiența internațională Husse în îngrijirea animalelor de companie!

Reprezentanți locali Husse în Constanța:

Husse Constanța

Sorin Jitariu

tel. 0720 520 006
e-mail: constanta@husse.ro
Instagram: HusseConstanta
Facebook: HusseConstanta

Reprezentanții locali Husse, care sunt controlori comuni ai datelor cu caracter personal ale persoanelor ale căror date le procesăm, în conformitate cu Politica Husse de Protecție a Datelor cu Caracter Personal: Ham Pet Food SRL - Anghel Cozma (Str. București nr. 64, Cluj-Napoca). Dacă dorești să citești informațiile complete despre protecția datelor cu caracter personal în compania noastră, vizitează husse.ro/cumparaturi/politica-de-protectie-a-datelor-cu-caracter-personal/

Hrană uscată Super Premium pentru câini

Hrana Super Premium este produsă doar din ingrediente de cea mai bună calitate, cu digestibilitate ridicată. Este o dietă foarte bine echilibrată, cu conținut optim de nutrienți, vitamine și minerale, care asigură sănătatea și condiția excelentă a animalului tău de companie.

Vezi care sunt bestseller-urile noastre

284,49 RON

Super Pret
GLUTEN FREE

79,49 RON

126,49 RON

410,99 RON

67,99 RON

Nu ești sigur ce produs să alegi?

Găsește hrana perfectă pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la reprezentantul tău local Husse.

Contactează reprezentantul tău Husse

Sfaturi nutriționale și livrare personală la domiciliu

Consilierii locali Husse oferă clienților noștri livrare gratuită și personală la domiciliu. Fără niciun efort sau cost suplimentar, alege și comandă online cele mai bune produse posibile pentru câinele sau pisica ta – consilierul tău Husse te va contacta și-ți va oferi recomandări personalizate pentru iubitul tău animal de companie.

Găsește reprezentantul tău Husse

Moștenire Suedeză, sustenabilitate și produse de cea mai înaltă calitate

Centrul nostru de cercetare funcționează în baza politicilor prietenoase cu animalele, motiv pentru care la fiecare pas ne asigurăm să oferim cea mai înaltă calitate pentru produsele noastre - liniile de producție Husse sunt sub control veterinar constant. Mâncarea Husse are la bază rețete tradiționale suedeze.

Despre noi

Made by Sweden. Produse Super Premium pentru câini și pisici, recunoscute la nivel mondial.

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.