Buldog Englez

Calm şi grozav cu copiii

Bulldogul denumit adesea Bulldog Britanic este un câine de dimensiuni medii. Bulldogii sunt puternic asociaţi cu cultura Britanică, chipul lor fiind un simbol universal al curajului şi al tenacităţii.

iconŢara de origine: Anglia
iconClasificare FCI: Grupa 2, Secțiunea 2.1 Molosian: Mastiff tip #149
iconTemperament: Docil, Voinic, Prietenos
iconCuloare: Alb, Căprui, Tigrat şi Alb, Roşu şi Alb, Roşu Tigrat
iconGreutate: Femelă: 18–23 kg, Mascul: 23–25 kg
iconÎntălţime: Femelă: 31–40 cm, Mascul: 31–40 cm
iconSperanţa de viaţă: de la 8 la 10 ani

Căţeluşii Bulldog Englez

Instinctul natural al Bulldogilor este să se supună liderului haitei, așa că trebuie să stabileşti singur această poziţie cât mai repede posibil. Socializarea timpurie poate asigura un comportament bun la maturitate, cu oamenii şi cu alte animale. Această rasă de câini adoră să mestece, astfel încât este recomandat să îi oferi o jucărie de mestecat, sau recompense precum Tugg Plus din gama Husse, produs 100% natural, care ajută la curăţarea mecanică a dinţilor. Bulldogilor le place să se joace. Căţeluşii Bulldog adoră să mănânce, astfel încât se pot îngrăşa cu uşurinţă; ar trebui să monitorizezi întotdeauna greutatea căţeluşului tău. Având în vedere că au nevoie de multă hrană atunci când sunt în creştere, este recomandat să îi împarţi mesele în porţii mici. Căţeluşii au nevoie de hrană de înaltă calitate, bogată în nutrienţi. Valp Plus funcţionează de minune la această rasă.

Nutriţia unui Bulldog

O dietă bine echilibrată şi de înaltă calitate este vitală pentru sănătatea câinelui tău şi pentru starea lui generală de sănătate. Având în vedere că Buldogii sunt nişte mâncăcioşi, aceştia se pot îngrăşa cu uşurinţă. Hrănirea după voie nu reprezintă cea mai bună soluţie - este recomandat să îţi hrăneşti câinele de două ori pe zi. Întotdeauna oferă cantitatea recomandată de hrană - poţi consulta medicul veterinar sau te poţi orienta după cantitatea recomandată pe ambalajul produsului. Ţine cont de vârsta şi de dimensiunea câinelui, atunci când îi alegi dieta. Pentru un Bulldog adult, hrana Optimal din gama Husse este extrem de potrivită. Având în vedere că aceştia adoră să mestece, le poţi suplimenta dieta cu recompense precum Tandrep Plus, Dental sau Tugg Plus din gama Husse.

Recomandări pentru un Bulldog Englez adult:

OPTIMAL | Hrană uscată completă Super Premium, pentru câinii adulți cu nevoi energetice ridicate

Bazată pe pui și orez, Optimal este o hrană completă dezvoltată pentru câinii activi cu nevoi energetice ridicate. Textura bobițelor a fost optimizată pentru a sprijini curățarea mecanică a dinților.
energy_plus
Energie+
immune_system
Sistem imunitar
Dimensiunea rasei: Rase de talie medie
Proteină: 26.0% (71% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 16.0%
Verifică

OPTIMAL LIGHT | Hrană uscată completă Super Premium, pentru câinii adulți mai puțin activi, supraponderali sau cu tendință de îngrășare

Optimal Light conține doar 9% grăsimi și are un conținut energetic scăzut pentru controlul greutății, fiind potrivită pentru câinii mai puțin activi, supraponderali sau cu tendință de îngrășare.
l_carnitine
L-Carnitină
mobility
Mobilitate
Dimensiunea rasei: Toate mărimile raselor
Proteină: 21.0% (60% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 9.0%
Verifică

Descrierea detaliată a unui Bulldog

Bulldogii sunt o rasă de câini de talie medie, cu o faţă inconfundabilă şi pielea lăsată. În ciuda rădăcinilor lor, aceaştia sunt o companie excelentă pentru copii.

Geneză

Bulldogii au o istorie lungă, prima apariţie datând din secolul al XVII- lea. Această rasă a fost folosită pe scară largă pe post de momeală pentru tauri, de unde îi vine și o parte din nume ,,bull”. Prin urmare, Buldogii şi-au dezvoltat corpurile îndesate, capetele masive şi fălcile puternice. Când Anglia a interzis sporturile cu animale în 1835, au început luptele între câini în pivniţe, ceea ce a dus la încrucişarea Bulldogilor cu diverse tipuri de câini, pentru a obţine un câine mai vioi şi mai agil. Admiratorii acestei rase au început procesul de transformare a acestei rase, îmbunătăţind atât aspectul, cât şi caracaterul animalului. În 1886, rasa Bulldog a fost recunoscută de American Kennel Club. Din acest moment, Bulldog a devenit una dintre cele mai populare rase de câini, adesea văzute ca o mascotă. Rasa Bulldog este mascota oficială a infanteriei marine a Statelor Unite ale Americii, multe baze având propria lor mascotă la faţa locului.

Aparenţe

Bulldogul este un câine musculos, puternic, cu faţa încreţită. Aceştia au pliuri de piele deasupra sprâncenelor. Au o blană netedă şi scurtă.

Comportament

Istoria îndelungată a sporturilor cu lupte a îndemnat crescătorii să lucreze la reducerea sau eliminarea completă a agresiunii, pentru care era recunoscută această rasă. Astăzi, Bulldogii sunt blânzi, curajoşi, cu un comportament pacifist. Sunt prietenoşi, răbdători şi devotaţi, dar pot fi uşor încăpăţânaţi. Reprezintă un animal de companie grozav pentru familie, deoarece tind să se înţeleagă destul de bine cu copiii sau cu alte animale de companie. Bulldogilor le place să-şi mulţumească stăpânii şi ar trebui să se descurce bine pe parcursul antrenamentelor. Câinilor din această rasă le place să mestece şi să se joace, astfel încât este recomandat să îi furnizezi câinelui tău jucăriile potrivite. Bulldogii ar trebui să fie în mare parte blânzi şi vor aprecia foarte mult orice relaxare pe care o vor avea împreună cu stăpânul lor.

Cerinţe

Cu natura lor blândă, Bulldogii pot părea uneori leneşi. Ei au nevoie de exerciţii fizice moderate, care îi vor ajuta să rămână sănătoşi. Acestea fiind spuse, antrenamentele nu ar trebui să fie prea intense, deoarece botul lor scurt îi face predispuşi la dificultăţi respiratorii. Aceşti câini nu se simt bine la temperaturi extreme, atât calde, cât şi reci. În timpul verii, aceştia trebuie să-şi păstreze temperatura corpului moderată. În condiţii meteorologice extreme, se recomandă să vă antrenaţi câinele acasă, într-o cameră cu aer condiţionat. Bulldogii sunt predispuşi la sindromul obstructiv al căilor respiratorii, ceea ce îi face să respire greu şi să sforăie puternic.

Îngrijire zilnică

Curăţarea regulată este o necesitate pentru Bulldogul tău. Pliurile pielii trebuie examinate zilnic pentru a preveni infecţiile şi curăţate cel puţin o data la două zile cu un săpun fin, iar apoi uscate bine. Dacă Bulldogul tău are o coadă ondulată în mod natural, asigură-te că o cureţi în mod regulat, apoi aplică un unguent, dacă este necesar. Perierea ar trebui să fie făcută o dată sau de două ori pe săptămână, iar baia o dată sau de două ori pe lună, pentru a menţine sănătatea pielii şi a blănii. Pliurile pielii trebuie uscate foarte bine după baie, pentru a preveni infecţiile.

Produse perfecte pentru Bulldog Englez:

77,00 RON

ROPE BOLL | Jucărie din frânghie rezistentă

Perfectă pentru joaca interactivă

15,00 RON

43,50 RON

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.