MYNTA | Jucărie de pluș umplută cu Iarba Mâței, pentru pisici

50349c
Faceți cunoștință cu Mynta - Jucărie de pluș pentru pisici. Fabricată dintr-un material moale, aceasta conține Iarba pisicii (catnip) ceea ce o face perfectă atât pentru jocuri distractive de vânătoare, cât și pentru îmbrățișări în timpul somnului.

35,50 RON

Disponibil la:
Cantitate
play
Timp de joacă - Încurajează activitatea fizică și joaca.

Jucărie cu Iarba Mâței, pentru pisici

Această jucărie de pluș distractivă este confecționată dintr-o țesătură foarte rezistentă, dar este totuși blândă la atingere. Are forma și textura perfectă pentru a fi aruncată, mușcată și purtată de pisică în mediul ei. Iar pentru somnul de după-amiază, materialul moale face din Mynta perna perfectă pentru îmbrățișare.

Această jucărie de pluș este, de asemenea, modelată cu cozi atrăgătoare de sfoară pentru a stimula instinctele de vânătoare ale pisicii și material încrețit în interior pentru a capta atenția acesteia. În plus, este infuzată cu Iarba pisicii (catnip) pentru a o face o jucărie și mai plăcută de care să se bucure.

Încurajarea exercițiilor sănătoase și a jocului vă ajută să vă stimulați pisicuța mental și fizic. Porniți jocul aruncând-o pe Mynta și lăsați jocul de vânătoare să înceapă!

Precauție: ca și în cazul oricărui alt produs, vă rugăm să vă supravegheați animalul de companie cu această jucărie. Verificați regulat produsul pentru deteriorare și înlocuiți jucăria dacă este deteriorată sau îi lipsește vreo piesă pentru a evita potențiala rănire a animalului dvs. de companie. Nu este destinat câinilor. Aceasta nu este o jucărie pentru copii.

Dimensiuni: 7,5 x 1,5 x 15 cm (L x A x A).

Timp de joacă

Jucăriile noastre au o mulțime de beneficii

SATISFACEREA INSTINCTELOR NATURALE AL ​​PISICII - Încurajează comportamentul natural de vânătoare. Pisicilor le place să stea la pândă, sa se năpustească și să prindă cu lăbuțele.

TIMP DE JOACĂ INTERACTIV - Întărește legătura dintre tine și animalul tău de companie.

STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS - Jucăriile noastre oferă stimulare fizică și mentală pentru a vă menține animalul de companie sănătos.

Dietă echilibrată și ingrediente de înaltă calitate

Recenzii

Nicio recenzie încă

Calitate de renume mondial, îngrijire localăCalitate suedeză pentru animalele tale de companie

1987

Din 1987, Husse oferă livrare gratuită la domiciliu de produse de calitate pentru câini și pisici în toată Europa.

50+

Gama Husse este disponibilă în peste 50 de țări de pe tot globul.

1000+

Peste 1000 de francizați care oferă consiliere și livrare la domiciliu.

Sfaturi nutriționale și personalelivrare la domiciliu gratuit!

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local