Ne pasă de sănătatea și bunăstarea animalului tău de companie

Scopul nostru principal este promovarea unui stil de viață sănătos al animalelor de companie. Viziunea noastră ghidează fiecare aspect al activității noastre.

O afacere de familie, născută din dragoste pentru animale

Povestea Husse a început în 1987, în Stokholm, când Tom Eliasson a observat nevoia clienților de hrană de calitate pentru animalul lor de companie, care să le fie livrată la ușă, la ore convenabile lor. A fost nevoie de timp și de efort, dar doar câțiva ani mai târziu, Husse a început să se extindă în alte țări europene. În prezent, Husse este liderul european în livrarea la domiciliu de hrană pentru animale. După mai mult de 35 de ani și prezență în peste 50 de țări din întreaga lume, Husse rămâne o afacere de familie unde fiii fondatorului, Petter și Tim, lucrează alături de tatăl lor. Furnizorii și francizații Husse din toată lumea sprijină adăposturile pentru animale și participă la târguri și evenimente pentru a promova un stil de viață sănătos pentru animalele de companie. 

Peste 35 de ani de preocupare pentru un stil de viață sănătos al animalelor

Husse este însuflețit din oameni care nu sunt indiferenți față de soarta animalelor. Ei cunosc perfect nevoile prietenilor și clienților lor patrupezi - sunt oameni cu pasiune și cu o inimă uriașă. În munca zilnică a echipei noastre suntem însoțiți de prietenii noștri care lătră și torc și suntem bucuroși să-ți aratăm toate beneficiile produselor noastre.

Moștenire suedeză, durabilitate și produse de înaltă calitate

Produsele și serviciile de cea mai bună calitate sunt baza afacerii noastre. Husse oferă peste 300 de produse de cea mai înaltă calitate pentru câini, pisici și cai. Hrana noastră este preparată pe baza rețetelor tradiționale scandinave și dezvoltate din ingrediente atent alese. Unitățile de producție Husse sunt sub control veterinar permanent pentru a oferi clienților noștri calitatea de care au nevoie. Cercetările din Centrul nostru de Cercetare și Dezvoltare respectă politicile prietenoase cu animalele. Întrucât produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de distribuție, clienții pot obține produsele doar prin intermediul reprezentanților locali sau naționali.

Experiență internațională, consiliere nutrițională și antreprenori locali

Husse înseamnă totodată și servicii de calitate. Consilierii locali Husse oferă livrare personală la domiciliu, la ore flexibile. Aceștia sunt antreprenori locali – parteneri francizați Husse și trec printr-o pregătire nutrițională aprofundată. Ori de câte ori ai nevoie de sfaturi, consilierul tău Husse te va ajuta să iei decizia corectă pentru animalul tău de companie. Alegând produsele Husse, primești un standard global de înaltă calitate, contribuind în același timp la susținerea antreprenorilor locali.

Găsește consilierul tău local

Istoria Husse

Husse se înființează în Stockholm

1987

Husse lansează propria linie de produse

1993

Promovarea sistemului de franciză Husse, la France Expo

1997

Husse lansează gama Super Premium

2002

Husse ajunge la peste 100.000 de clienți

2003

Husse are Francizați în majoritatea țărilor europene

2007

Husse se extinde în afara Europei

2012

Husse intră pe piața americană

2014

Husse incepe operațiunile în România 

2018

Husse aniversează 35 de ani de activitate

2022

Husse România

De 6 ani, reprezentanții noștri locali din întreaga Românie livrează personal produsele Husse direct la ușa clienților, la ore convenabile acestora. Alegând produsele noastre poți fi sigur de cumpărarea de produse de calitate mondială dovedită, de la antreprenori locali, iar o parte dintre banii din vânzări merg către comunitățile de patrupede din zona ta.

Găsește Husse în zona ta

Reprezentanții noștri locali aduc mâncarea pentru animalul tău de companie direct la ușa ta, fără costuri adiționale. Ei îți oferă consiliere nutrițională personalizată câinelui sau pisicii tale și sunt mereu la dispoziția ta cu sfaturi și recomandări. De aceea, conform acestui model de business al Husse, produsele noastre nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare: magazine de proximitate, supermarket-uri, petshop-uri sau pe alte website-uri în afară de website-ul oficial Husse din fiecare țară. Ia legătura direct cu reprezentantul Husse din zona ta și vei primi recomandări profesioniste despre produsele noastre și nutriția animalelor cât și livrarea comenzilor tale direct la ușă.

Găsește reprezentantul tău Husse

La Husse, susținem evenimentele și organizațiile locale

Brandul Husse este un business de tip Franciză, ceea ce înseamnă că fiecare reprezentant Husse este un mic antreprenor local și își derulează afacerea în zona în care trăiește și muncește. În fiecare an, reprezentanții noștri locali Husse susțin și participă la numeroase evenimente canine și feline în zona lor.

Husse este pretutindeni unde trăiesc patrupedele noastre iubite

Depozitul central și birourile Husse România sunt în București dar ne desfăsurăm activitatea în întreaga țară. Francizații noștri au propriile depozite locale grație cărora sunt capabili să livreze eficient comenzile clienților lor direct la ușă.

Găsește reprezentantul tău Husse

Husse RomaniaMeet our team

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.