Cum să menții igiena câinelui tău?

Câinii

Igiena câinelui tău reprezintă unul dintre aspectele fundamentale ale sănătății sale. Menținându-ți câinele curat, reduci semnificativ riscul infecțiilor multiple și al bolilor.

Pielea și blana

Există păreri contradictorii ale proprietarilor legate de frecvența cu care aceștia ar trebui să își spele câinele. Deși nu exista un set clar de reguli în ceea ce privește cât timp trebuie să treacă între băi, nu ar trebui să îți speli prea des câinele, deoarece această acțiune poate duce la uscarea excesivă a pielii. Desigur, atunci când îți speli câinele trebuie să folosești produse special dedicate, care să se potrivească ph-ului pielii câinelui tău. Ca o alternativă unei spălări, în special pentru câinii care petrec mult timp în afara casei, poți folosi șamponul uscat. Blana naturală a câinelui tău are un strat gras care îi care protejează pielea de umezeală și frig. Prin fiecare baie pe care i-o faci, îi îndepărtezi acest strat protector, lasându-i pielela expusă factorilor din mediul înconjurător. Șamponul uscat este o alegere foarte bună, atunci când ai nevoie să îi reîmprospătezi blana în timpul toamnei sau în timpul iernii, dacă nu îl poți lăsa să stea în casă cu tine pentru câteva zile după ce i-ai făcut baie.

Ochii și urechile

Menținerea canalului urechii curat, în special pentru câinii cu urechi lungi, este extrem de important. Urechile curate și uscate pot preveni creșterea bacteriilor, care de obicei produc infecții. După ce i-ai făcut baie verifică-i de fiecare dată urechile și menține-le uscate. Pentru a curăța urechile câinelui tău folosește doar produse destinate pentru câini. Soluția pentru îngrijirea urechilor este ușor de folosit – trebuie doar să aplici câteva picături în interiorul urechii și să masezi încet. După câteva minute poți îndepărta excesul de lichid utilizând un tampon de bumbac sau un șervețel. La unele rase de câini lăcrimatul excesiv al ochilor poate face ca blănița din jurul ochilor să se decoloreze. Nu uita să cureți zona din când în când, utilizând produse delicate de curățare, special fabricate pentru câini.

Dinții 

Adu-ți aminte să te ocupi de igiena dentară a câinelui tău, care poate preveni inflamația gingiilor și apariția altor probleme de-a lungul vieții. Cele mai întâlnite complicații dentare sunt acumularea plăcii sau respirația urât mirositoare. Mâncarea uscată poate ajuta într-un mod mecanic curățarea dinților. Pentru a întreține o igienă dentară corespunzătoare îi poți da batoane dentare special concepute, care sunt delicioase și care în același timp ajută la curățarea mecanica a dinților.

Recomandări pentru îngrijirea câinilor:

BLANK | Șampon delicat pentru utilizare frecventă, cu conținut de extract de hamei

Șampon special dezvoltat pentru pentru utilizare frecventă. Protejează și hidratează, special dezvoltat sub control farmaceutic, pentru utilizare frecventă. Nu conține coloranți, silicon sau parabeni.
natural_composition
Ingrediente naturale
healthy_shiny_coat
Piele și blană
Verifică

ÖRON | Soluție pentru igiena urechilor câinilor și pisicilor

Produs de igienă externă care susține sănătatea urechii. Oron, formulă cu proprietăți antifungice și antiseptice, din oțet de cidru organic, apă de mare purificata și filtrată, și uleiuri esențiale de: cajeput (Melaleuca cajuputi), niaouli (Melaleuca quinquenervia), arbore de ceai (Melaleuca alternifolia).
natural_composition
Ingrediente naturale
Verifică

Curățarea patului

Nu uita să cureți în mod regulat patul câinelui tău. Culcușurile din material textil pot fi spălate la mașina de spălat, de regulă la temperaturi scăzute sau la cele recomandate de către producător. Pentru a le curăța poți folosi un săpun sau un detergent delicat, hipoalergenic. Dacă nu vrei să riști ca pielea câinelui tău să devină iritată, spală-i patul cu un detergent făcut special pentru curățarea culcușurilor, cuștilor și caniselor.

Produse pentru igiena canină:

81,50 RON

65,50 RON

43,50 RON

77,00 RON

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.