St. Bernard

Câine masiv cu o inimă mare.

St. Bernard este o rasă mare din grupul de rase de câini de munte Molossian. Crescut inițial drept câine de salvare, în prezent, câinii adulți din această rasă sunt prea grei pentru a lucra în acest domeniu. Câinii St. Bernard sunt considerați una dintre cele mai mari rase de câini.

icon

Țara de origine:

Elveția
icon

Grupa FCI:

Grupa II, Secțiunea 2.2
icon

Temperament:

Prietenos, Plin de Viață, Blând, Calm, Grijuliu
icon

Culori:

Roșu și Alb, Roşu-Cafeniu, Maro
icon

Greutate:

De la 60 la peste 100 kg
icon

Înălțime:

Mascul: 70-90 cm, Femelă: 65-80 cm
icon

Speranță de viață:

De la 8 la 10 ani

Cățelușii St. Bernard

St. Bernard este o rasă de câini inteligenți, așa că dresajul nu ar trebui să prezinte nicio provocare. Datorită dimensiunii câinilor adulți din această rasă, socializarea timpurie este o necesitate, astfel încât câinele tău să învețe cum să se comporte în preajma oamenilor și a altor animale, în special mai mici. Cățelușii St. Bernard pot da dovadă de o oarecare independență, dar de obicei sunt fericiți să coopereze cu stăpânii lor. O cheie a succesului în antrenamentul cu cățeii St. Bernard este formarea unei legături strânse cu caninul tău. Odată ce cățelul St. Bernard poate avea încredere deplină în stăpân, va coopera cu plăcere cu acesta. În timpul dresajului cățeilor St. Bernard fiți consecvent, dar blând. Încă de la început, antrenează-ți câinele în lesă pentru a preveni orice posibilă tragere - s-ar putea să nu fie o problemă prea mare cu un cățel mic, dar țineți cont de cât de mare este un câine adult St. Bernard. Este considerată a fi o rasă de câini uriașă, așa că o dietă care va sprijini dezvoltarea sănătoasă a câinelui tău și va oferi un sprijin suplimentar pentru articulații este o necesitate. Valp Maxi este o hrană uscată grozavă pentru căței, deoarece este o dietă completă, care conține toți nutrienții necesari.

Nutriția unui St. Bernard

Câinele adult St. Bernard poate cântări peste 100 kg, așa că menținerea unei greutăți optime este un factor cheie pentru bunăstarea și sănătatea câinelui tău. Hrănește-ți câinele cu porțiile recomandate și stabilește un program de hrănire. St. Bernardul este o rasă predispusă la volvulus gastric, deci câinii din această rasă ar trebui să-și mănânce întotdeauna mesele fără deranj. Ține minte să acorzi câinelui timp să se odihnească după masă, înainte de a vă juca sau de a face exerciții cu acesta. Dacă câinele tău se confruntă frecvent cu volvulus gastric, puteți schimba un bol obișnuit cu un bol de hrănire lentă. Fiind o rasă uriașă de câini, St. Bernard necesită o dietă care să îi susțină articulațiile. O formulă îmbogățită cu glucozamină și condroitină în dieta câinelui tău poate ajuta la buna funcționare a articulațiilor.

Recomandări pentru câinii adulți din rasa St. Bernard:

OPTIMAL GIANT | Hrană uscată completă Super Premium care susține nevoile nutriționale ale câinilor de talie mare

Optimal Giant este potrivită pentru câinii de talie mare și uriașă cu cerințe energetice normale. Îmbogățită cu glucozamină pentru susținerea articulațiilor și a oaselor sănătoase. Mărimea bobițelor este adaptată pentru fălcile raselor mari pentru optimizarea curățării mecanice a dinților.
mobility
Mobilitate
taurine
Taurină
Dimensiunea rasei: Rase de talie mare
Proteină: 23.5% (71% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 13.0%
Verifică

DIGEST GIANT SENSITIVE | Hrană uscată completă Super Premium, hipoalergenică pentru câinii de talie mare cu sensibilități digestive

Digest Giant este un produs fără gluten, monoproteic, potrivit pentru câinii predispuși la alergii și/sau care au sisteme digestive sensibile. Hrană Super Premium îmbogățită cu glucozamină pentru a susține sănătatea articulațiilor, mărimea bobițelor fiind adaptată pentru masticația raselor mari optimizând astfel curățarea mecanică a dinților.
hypo_allergenic
Hipoalergenic
mobility
Mobilitate
Dimensiunea rasei: Rase de Talie Mare
Proteină: 24.0% (73.5% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 14.0%
Verifică

Decriere detaliată a unui St. Bernard

Se spune adesea despre câinii St. Bernard că au inimi la fel de masive ca ei. Câinii din această rasă, în ciuda dimensiunii lor, pot fi cu adevărat blânzi și calmi. St. Bernardul este un câine grozav de familie și de companie.

Origine

Originea acestei rase este legată de faimosul ospiciu al Pasului Marele St. Bernard de la granița italian-elvețiană. Călugării care locuiau în ospiciu au crescut un câine de salvare asemănător cu câinii St. Bernard din secolul al XVII-lea. Drept câini de salvare, ei au salvat sute, dacă nu mii de vieți. Unul dintre cele mai cunoscute cazuri a fost salvarea de către un câine pe nume Barry. Acest câine a trăit între 1800 și 1812 și este cunoscut pentru că a salvat un grup de 40 de oameni din avalanșă. Deși povestea a făcut câinii St. Bernard faimoși pe tot globul, aceasta, la fel ca geneza rasei, rămâne neconfirmată. De-a lungul anilor, tipul de rasă a evoluat, iar faimoșii câini de salvare au devenit prea grei și masivi pentru a salva oamenii îngropați sub zăpadă.

Aspect

Poți spune că ai de-a face cu un câine St. Bernard nu doar după mărimea animalului, ci și după culoarea blănii. Blana unui St. Bernard este de obicei tricoloră, cu mult maro și arămiu, cu burta, pieptul, labele și părțile botului albe. St. Bernard are un cap masiv, un bot larg, cu fălci pronunțate și urechi triunghiulare atârnând pe părțile laterale ale capului. St. Bernard are un piept adânc, picioare puternice cu labe mari și o coadă lungă și păroasă.

Comportament

Rasa St. Bernard este faimoasă pentru natura lor blândă. În ciuda dimensiunilor lor, ei sunt un companion excelent de familie, deoarece știu să fie blânzi cu copiii. Dar fii întotdeauna precaut ori de câte ori St. Bernardul se joacă cu cei mai tineri membri ai familiei. St. Bernard sunt câini foarte calmi și adunați, care nu sunt ușor enervați. Se crede că acești câini sunt foarte sensibili și sociabili - nu le place să stea departe de stăpânii lor și, deși sunt grozavi drept câini de pază, nu ar trebui să trăiască niciodată într-o canisă departe de familia lor.

Cerințe

În calitate de reprezentant al rasei de câini uriași, St. Bernard are nevoie de mult spațiu de locuit disponibil. Câinii de această dimensiune nu sunt potriviți ca animale de companie în apartamente mici. Pentru a te asigura că acesta are parte de suficientă activitate fizică pe parcursul zilei, scoate-l la plimbări lungi.

Îngrijire zilnică

Periază-ți în mod regulat câinele St. Bernard și verifică-i igiena ochilor, pentru a opri eventualele modificări și patologii. St. Bernard produce o mulțime de salivă, așa că fii pregătit pentru curățarea constantă și pete pe mobilă, covor și podele. După plimbări lungi, ai grijă de lăbuțele câinelui tău - poți aplica un balsam hidratant pe pernuțele câinelui.

Produsele perfecte pentru câinii St. Bernard:

56,50 RON

65,50 RON

57,00 RON

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.