Starter kit pentru pisicuţa ta – tot ce trebuie să ştii despre nevoile pisicuţei tale

Pisicuţa

Sentimentul de securitate şi confort sunt amândouă extrem de importante pentru pisicuţa ta. Un starter kit este un set ce conţine toate elementele esenţiale pe care trebuie să i le asiguri pisicuţei tale, înainte ca aceasta să fie adusă acasă. Un starter kit conţine atât elementele de bază cât şi lucrurile care îi oferă confort pisicii şi îi pot permite să simtă că aparţine unui nou loc. Ce ar trebui să facă parte dintr-un starter kit?

Bolurile pisicii

Alege bolul de hrănire potrivit. Nu uita, felinele pot fi puţin pretenţioase, aşa că alege un bol care să fie potrivit pentru pisicuţa ta. Cele mai bune castroane pentru pisici sunt cele adânci şi largi - mustăţile pisicii sunt sensibile la atingere, cu un vas cu circumferinţă mai mare, mustăţile nu se vor atinge de marginea bolului.

În starter kit-ul pisicii, trebuie să incluzi şi hrană gustoasă pentru pisici

Hrana pisicii

În starter kit-ul pisicii, trebuie să incluzi şi hrană gustoasă pentru pisici. Cea mai bună alegere pentru pisicile care în general nu preferă să bea apă, este cu siguranţă hrana umedă. Aceasta este o masă completă şi echilibrată, cu conţinut ridicat de umiditate, care oferă pisicii tale toţi nutrienţii necesari şi, în acelaşi timp, are grijă de aportul de apă al felinei. Poţi adăuga recompense suplimentare şi gustări, pentru ca aceastea vor reprezenta o motivaţie incredibilă în timp ce îţi dresezi pisica.

Litiera şi nisipul

Un alt element esenţial pentru start kit-ul pisicii este litiera. Pentru o pisicuţă tânără şi energică, s-ar putea să-ţi doreşti o litieră închisă, care te poate ajuta să reduci mizeria. De asemenea, o litieră cu capac poate să fie alegerea ideală pentru un pisoi timid sau care îşi doreste mai multă intimitate. Alege un nisip potrivit. Dacă ştii ce timp de aşternut pentru litieră foloseau cei de la crescătorie sau adăpost, cumpără acelaşi fel. În acest mod, poţi face ca pisicuţa să se acomodeze mai uşor.

Patul pisicii

Pisicile petrec o mare parte din zi dormind sau relaxându-se în locuri călduroase. Un pat nu este doar un loc în care pisica ta să doarmă. Reprezintă un loc sigur, în care pisica ta se poate relaxa pe deplin. Patul pentru pisici absoarbe mirosul pe care pisicuţele îl emană pentru a-şi marca teritoriul. În acest fel, pisicuţa ta se poate simţi ca acasă. Paturile acoperite pentru pisici pot reprezenta o ascunzătoare perfectă în timp ce vă jucaţi sau în situaţii stresante.

Starter kit recomandat pentru noul tău prieten:

EXCLUSIVE KATTUNGE | Hrană uscată completă Super Premium, pentru pisicuțe și femele care alăptează

Exclusive Kattunge este recomandată pentru pisicuțe de la înțărcare până la 12 luni. Conține proteine de origine animală de înaltă calitate pentru o dezvoltare optimă. Îmbogățită cu taurină, un aminoacid esențial pentru funcțiile oculare, cardiace și reproductive. Exclusive Kattunge conține acizi grași Omega-3 și Omega-6 pentru o piele sănătoasă și o blană stralucitoare. Potrivită și pentru pisicile gestante sau care alăptează.
growth_plus
Creștere
energy_plus
Energie+
Proteină: 34%
Conţinut de grăsime: 21%
Verifică

SET BOL DUBLU ȘI CADRU DIN CROM | Bol roșu dublu pentru hrană și apă

Husse bol dublu de înaltă calitate, cu cadru din crom.
easy_to_clean
Ușor de curățat
Verifică

KRYPIN | Culcuș acoperit super confortabil ideal pentru pisici

Culcuș spațios și super confortabil unde animalele de companie se pot juca sau odihni.
Verifică

LUX | Sistem complet de litieră, extra-spațioasă cu filtru de cărbune activ

Sistem complet de litieră foarte spațioasă, acoperită, cu design modern ce oferă intimitate și reține la interior mirosurile neplăcute și rezidurile biologice.
odour_control
Controlul mirosului
Verifică

Panou de zgârieturi

Pisicile nu zgârie mobilierul în ciuda stăpânilor. Pentru pisici, zgâriatul are două roluri foarte importante. În primul rând, îşi curăţă gheruţele şi elimină stratul superior al ghearelor. În al doilea rând, zgâriatul ajută la întinderea întregului corp al piscii. Nu îţi poţi dresa pisoiul să nu zgârie - este a doua lor natură. În loc să te superi că pisica ta îţi zgârie scaunul preferat sau canapeaua, oferă-i un panou de zgârieturi.

Jucării pentru pisici

Timpul de joacă reprezintă o parte importantă din rutina pisicii tale, care îţi poate menţine pisica într-o formă bună pentru mulţi ani. Cu ajutorul timpului de joacă, poţi strânge legătura dintre voi doi, iar pisica ta îşi poate dezvolta creierul şi muşchii. Nu uita că o pisică plictisită devine o pisica frustrată - fără porţia zilnică de joacă, pisicuţa ta poate căuta alte modalităţi de a-şi consuma energia şi este posibil să nu fii prea încântat de ideile ei.

Alte produse pe care ar trebui să le aibă un nou membru al familiei:

119,00 RON

9,50 RON

40,40 RON

238,00 RON

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.