Dezvoltarea cățelușilor

Cățeluși Dezvoltare

Atât dezvoltarea mentală, cât și dezvoltarea fizică a cățeilor reprezintă un proces dinamic. Antrenamentul adecvat și metodele de învățare vor contribui la întărirea legăturii dintre tine și animalul tău de companie, dându-i acestuia sentimentul de stabilitate. Dresându-ți cățelul din primele zile vei obține cele mai bune reultate, în ceea ce privește rapiditatea cu care cățelul tău deprinde comenzile de bază și învață cum să păstreze casa curată și cum să se comporte în jurul altor animale sau altor oameni.

Păstrarea casei curate

Cățeii nu au încă un control al vezicii lor urinare. De obicei puii de câine vor avea nevoi fiziolgice după ce s-au trezit, după ce au mâncat sau după o sesiune intensă de joacă. Vor începe să plângă și să meargă în cercuri, căutând pentru un loc în care să își facă nevoile. De îndată cum observi aceste semnale, condu-ți puiul către locul potrivit. Daca acesta va urina unde trebuie, laudă-l pentru asta și oferă-i o recompensă. Odată ce a deprins acest lucru, poți începe să îl înveți să își facă nevoie fiziologice afară. Pregătește-te pentru plimbări dese, iar cu timpul cățelușul se va obișnui cu ieșiri stabilite. Amintește-ți să îl lauzi de fiecare dată când face afară. De regulă câinii învață să păstreze casa curată undeva între a 4-a și a 6-a lună.

Înțelegerea limbajului câinelui

Modalitatea de comunicare de bază a cățelușului tău este definită de limbajul trupului său. Pentru a-și arăta emoțiile, câinii își folosesc aproape întreg corpul, dar se focusează mai mult pe urechile și cozile lor. Observând comportamentul câinelui tău, îți poți da seama imediat de ceea ce îl face fericit și de cum acesta se comportă dacă ceva îl face să se simtă inconfortabil. În acest fel vei fi întotdeauna capabil să îți dai seama de cum se simte câinele tău în anumite situații. În acest timp nu doar tu esti cel care învață – câțelul tău este atent la fiecare mișcare pe care tu o faci, la ce ton al vocii folosești și la gesturile tale. Cu trecerea timpului cățelul va înțelege când vrei să îl scoți la o plimbare sau atunci când este timpul să îi dai să mănânce. Atunci când îl înveți comenzi, este foarte important să legi tonul vocii de un anume comportament sau de un gest unic, pe care câinele tău îi va fi mult mai ușor să îl înțeleagă și amintească.

Recomandări pentru căței (Iubirea față de puii de câine):

JUNIOR PÂTÉ | Pate gustos cu carne de vițel și ginseng, pentru cățeluși

Hrană umedă sănătoasă și naturală, FĂRĂ CEREALE, bogată în vitamine și proteine de înaltă calitate pentru cățeluși înțărcați. Preparată cu vițel delicios și îmbogățită cu gingseng, fără conservanți sau arome artificiale.
immune_system
Suport imunitar
no_colourants
Fără coloranți și arome artificiale
Proteină: 9.0%
Conţinut de grăsime: 7.5%
Verifică

VALP DIGEST SENSITIVE (Puppy) | Hrană uscată completă Super Premium, hipoalergenică, pentru cățelușii cu sisteme digestive sensibile sau predispuși la alergii

Hrană completă fără gluten, cu carne de miel ca sursă unică de proteină animală și orez, pentru cățelușii cu sisteme digestive sensibile și/sau intoleranță la gluten. Conține clinoptilolit, un mineral care susține consistența scaunului și contribuie la o digestie optimă.
flora_stimuli
Digestie / Stimularea florei intestinale
gluten_free
Fără gluten
Dimensiunea rasei: Toate mărimile raselor
Proteină: 26.0% (75% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 15.0%
Verifică

Cățelul singur acasă

Câinii adoră să se simtă integrați „în haită”, pentru că sunt prin natura lor creaturi sociabile. Le place să își petreacă timpul în compania celor în care au încredere. Le place în mod special atunci când toată grija și atenția sunt îndreptate asupra lor. După ce puii au fost luați de lânga mama și rudele lor, vor începe să îl vadă pe cel care are grijă de ei ca pe o nouă familie. Chiar dacă animalului tău de companie i-ar plăcea să petreacă fiecare moment în compania ta, tu trebuie să îl înveți să stea acasă de fiecare dată când ești nevoit să pleci. Nu vei putea să îl iei mereu cu tine, așa că poți începe prin a pleca pentru perioade scurte de timp, fără să te duci prea departe – poți doar să părăsești camera în care puiul se află. Nu face o mare scenă din asta, nu îți lua la revedere, ci doar pleacă. Încearcă să extinzi gradual perioadele de timp în care nu ești în compania lui, pentru a putea deveni confortabil stând acasă singur atunci când trebuie să te duci la serviciu sau la cumpărături.

 

Reține că este posibil ca unor câini să nu le placă atunci când sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp. Când vine vorba de anumite rase, absențele frecvente îi pot provoca anxietate de separare.

S-ar putea să îți fie util:

SNACKS | Recompense cu miel, presate la rece, fără gluten de grâu

Îmbogățite cu L-carnitină și taurină

38,00 RON

19,30 RON

ROPE BOLL | Jucărie din frânghie rezistentă

Perfectă pentru joaca interactivă

15,00 RON

12,50 RON

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.