Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

De ce recompense pentru câini?

Recompensele pentru câini nu sunt doar un plus delicios la dieta zilnică a prietenului tău cu patruped. Recompensele pentru câini din dieta animalului tău de companie pot îndeplini mai multe sarcini, de care ar trebui să ții cont atunci când alegi deliciile potrivite pentru câinele tău. Recompensele pentru câini sunt o surpriză grozavă pentru acesta. Snackurile gustoase între mese pot deveni parte din rutină, sau pot încuraja câinele să se joace sau să facă mișcare. Deliciile pentru câini ascunse într-o jucărie specială sau în diverse colțuri ale casei îți vor încuraja animalul de companie să gândească. Atunci când alegi mâncăruri pentru câini, acordă atenție compoziției acestora - căută o listă scurtă de ingrediente și o compoziție relativ naturală.

Recompensele sunt stimulante

Una dintre cele mai populare utilizări pentru recompensele pentru câini este, desigur, utilizarea lor ca stimulent într-o varietate de situații de zi cu zi. Multe rase de câini sunt niște gurmanzi uimitori care sunt gata să facă orice pentru o bucată delicioasă. Poți profita de această slăbiciune atunci când îți înveți câinele trucuri sau comenzi de bază. Atunci când îl înveți trucuri sau comenzi, snackurile pentru câini poate acționa ca o motivație pentru a participa la dresaj. Oferă animalului tău de companie un deliciu înainte de antrenament - arată-i ce răsfățuri îl așteaptă. Pentru studiu și dresaj, alege mâncăruri pentru câini pe care le poți împărți cu ușurință în bucăți mai mici. Astfel nu riști să depășești necesarul zilnic de energie al câinelui tău, ceea ce poate duce la creșterea în greutate, supraponderalitate și chiar obezitate.

Snackurile ca o recompensă

Apropo de dresaj, snackurile pentru câini sunt, desigur, o recompensă excelentă pentru instrucțiunile executate corect sau pentru un comportament bun. Amintește-ți că un răsfăț este o recompensă doar pentru un truc sau o instrucțiune executată corect. Dacă animalul tău de companie face doar o jumătate de truc, nu-l răsplăti cu un răsfăț pentru asta. Un deliciu este un semnal pentru un câine că a făcut ceva exact așa cum ar trebui. Trebuie să fii consecvent, dar nu strict, atunci când îți antrenezi câinele. Cere-i câinelui să fie riguros, dar nu pune presiune asupra lui atunci când își pierde interesul sau când este obosit.

Recompensele ca o distragere a atenției

Dacă ai un câine foarte curios, ia la plimbare snackurile lui preferate. Poți folosi bucățile gustoase ca recompensă pentru un comportament corect, de exemplu atunci când câinele merge drept și nu în lesă, sau se oprește atunci când îi ceri. Pentru a crește laudele și a dezvolta obiceiuri bune pentru câinele tău, îi poți oferi un răsfăț. Dar nu este singurul mod în care poți folosi gustările câinelui tău la plimbare. Dacă acesta este un gurmand, uneori doar mâncarea îi va atrage atenția. Dacă animalul tău de companie devine excesiv de interesat de ceva de care nu ar trebui să fie, sau devine distras de diverși stimuli, pe care îi întâlnește în timp ce îl plimbi, atrage-i atenția asupra unui răsfăț. Mai ales pentru un câine tânăr, un răsfăț poate ajuta atunci când dorești să îi concentrezi atenția asupra ta.

Dog treats and health and well-being

Recompensele pentru câini nu trebuie să fie doar un plus delicios la dieta ta zilnică. O varietate de snackuri pentru câini de pe piață pot susține bunăstarea sau sănătatea animalului tău de companie. Pe piață vei găsi o varietate de arome îmbogățite cu vitamine și minerale care pot lipsi din alimentația câinelui. Pentru câinii de rase mari și gigantice, vei găsi delicatese cu adaos de glucozamină și condroitină, care îi vor oferi o protecție completă a articulațiilor. Tratamentele dentare speciale pot ajuta la curățarea mecanică a dinților dacă animalului tău de companie nu îi place foarte mult să-i fie periați. Cu toate acestea, pentru un câine cu sistem digestiv sensibil sau care suferă de alergii alimentare, vei găsi delicatese fără cereale și fără gluten.

Recompensele pentru câini - când și cât de des să i le dai?

Amintitește-ți că snackurile pentru câini pe care le vei oferi animalului tău de companie în dieta zilnică sunt doar un plus și nu pot înlocui niciodată o dietă sănătoasă și echilibrată. O gustare pentru câini este doar o varietate alimentară care ar trebui servită cu înțelepciune și cu moderație. Porția zilnică de delicii nu trebuie să depășească 20% din necesarul zilnic de energie al animalului tău de companie. Chiar și cele mai sănătoase delicatese cu o compoziție complet naturală sunt calorii suplimentare in alimentație, care în exces pot duce la supraponderalitate sau chiar la obezitate. Dacă folosești snackuri ca stimulent și recompensă atunci când îți antrenezi câinele, alege recompense speciale pe care le poți fragmenta în bucăți mai mici.

Care sunt cele mai bune recompense pentru câini?

Oferta Husse cu gustări pentru câini include snackuri cu un conținut redus de grăsimi care sunt perfecte drept gustare pentru câinii cu tendință de îngrășare. Cu toate acestea, reține că orice gustări pentru câini sunt doar un plus la o dietă sănătoasă și nu pot fi date în exces. Bunătățile pentru câini, chiar și cele mai sănătoase, nu sunt lipsite de calorii - prea multe în timpul zilei pot depăși nivelul necesarul zilnic de energie al animalului tău de companie. Fără activitate fizică suplimentară, patrupedul dumneavoastră poate începe să câștige în greutate.

Calitate suedeză pentru animalele tale de companie

1987
Din 1987, Husse oferă livrare gratuită la domiciliu de produse de calitate pentru câini și pisici în toată Europa.
50+
Gama Husse este disponibilă în peste 50 de țări de pe tot globul.
1000+
Peste 1000 de francizați care oferă consiliere și livrare la domiciliu.

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.