Dezvoltarea pisoiului

Pisoii

În primul an de viaţă, pisoii trec printr-o fază rapidă de schimbări, atât fizice cât şi mentale. Felul în care corectezi comportamentul pisicii va crea o legătură puternică între voi, iar astfel va deveni o pisică adultă stabilă emoţional şi cu un comportament bun. De la bun început, învaţă-ţi pisica cum să se comporte acasă, precum şi în preajma oamenilor şi a altor animale.

Folosirea litierei

Utilizarea litierei trebuie să fie prima și cea mai de bază abilitate pe care trebuie să o înveţe pisica ta, atunci când ajunge în noua ei casă. Pisicile sunt animale de companie foarte curate, iar instinctul lor de a-şi îngropa fecalele este puternic dezvoltat – pisicile sălbatice fac asta pentru a–şi masca mirosul. Majoritatea pisicilor care vin de la crescătorii sau de la adăposturi nu ar trebui să aibe prea multe probleme în ceea ce priveşte utilizarea litierei, deoarece acestea sunt deja dresate. La început, încearcă să eviţi aşternuturile parfumate – pisicile au nasul foarte sensibil, iar orice miros puternic le poate descuraja să folosească litiera. Atunci când îţi aduci pisoiul acasă, în primul rând, arată–i unde se află litiera. Dacă pisica ta foloseşte litiera, atunci o poţi lăuda şi poţi să îi oferi recompense gustoase. De obicei, pisoiul foloseşte litiera după masă sau după un pui de somn – la început, îţi poţi duce pisoiul în litieră, după ce termină masa sau după ce doarme. Pisica merită lăudată şi recompensată de fiecare dată când foloseşte litiera.

La început, încearcă să eviţi aşternuturile puternic parfumate

Recomandări pentru pisicuţe:

KATTSTRÖ ROȘU | Așternut pentru litiera pisicii, fără parfum

Așternut pentru litiera pisicii, ușor de utilizat, produs din bentonită naturală cenușie cu o capacitate mare de absorbție și cu granule de cărbune activ pentru un control puternic și de lungă durată a mirosurilor neplăcute.
super_clumping
Super compactabil
odour_control
Controlul mirosului
Verifică

ECO STRÖ | Așternut 100% natural din rumeguș de pin și molid, pentru litiera pisicii

ECO Strö este un produs 100% natural, certificat FSC®, realizat din surse sustenabile de rumeguş de pin şi molid din pădurile suedeze. ECO Strö poate să absoarbă de câteva ori cât greutatea sa. Fără aditivi, neutralizează mirosurile neplăcute şi sunt biodegradabile.
high_absorbancy
Absorbție ridicată
biodegradable
Biodegradabil
Verifică

Înţelegerea limbajului pisicii

Pisicile au o mulţime de modalităţi verbale şi non-verbale pentru a comunica cu stăpânii lor. Pisicile pot mieuna, toarce sau şuiera, iar toate acestea sunt însoţite de un limbaj complet al corpului. Îţi poţi da seama de dispoziţia pisicii după poziţia urechilor, precum şi a cozii. Observă cu atenţie cum reacţionează pisica ta la ceea ce se petrece în jur, pentru a înţelege când este interesată de ceva sau când îi este frică. Aminteşte-ţi că nu eşti singur în acest proces de învăţare. Pisica ta, la fel ca tine, încearcă să te înţeleagă şi să facă conexiuni între tonul vocii tale şi dispoziţia ta.

Observă cum reacţionează pisica ta la ceea ce se petrece în jur şi la comportamentul tău.

Pisicuţa singură acasă

Despărţiţi de fraţi şi de părinţi, pisoii caută confort în braţele stăpânilor. Din păcate, nu poţi sta acasă prea mult timp cu pisicuţa ta, aşa că trebuie să-ţi înveţi pisica să se obişnuiască să stea acasă singură atunci când eşti la muncă sau la cumpărături. Începe să-ţi obişnuieşti pisoiul cu absenţe scurte, în care să fii puţin timp plecat. Încearcă să prelungeşti treptat timpul de absenţă. Te poţi juca cu pisoiul tău înainte să pleci din casă, pentru a-l ajuta să consume o parte din energie. Un pisoi obosit va merge la culcare odată ce ai ieşit din casă. Îi poţi lăsa jucăriile şi poţi porni un radio sau televizorul, ca o distragere suplimentară.

Alte produse pentru pisicuţe:

89,99 RON

9,50 RON

439,50 RON

10,00 RON

Află mai multe despre un stil de viaţă sănătos

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.