Husky-ul Siberian

Artiști cu o orientare independentă în spațiu

Husky-ul Siberian este o rasă de talie medie și un câine de lucru grozav. Această rasă activă și rezistentă este capabilă să reziste la temperaturi de la -50 până la -60 °C datorită stratului pielii dublu și gros.

iconȚara de origine: Siberia
iconClasificare FCI: Grupa 5 Spitz și Câini Primitivi, Sectiunea 1 Câini Nordici de Sanie #270
iconTemperament: Inteligent, Alert, Sociabil, Prietenos, Blând
iconCulori: Culori: Alb, Negru, Cenușiu, Pestriț, Negru și Cafeniu, Fuzionare de culori, Maroniu, Arămiu, Negru și Alb, Gri, Argintiu, Maro, Roșcat
iconGreutate: Femele: 16–23 kg, Masculi: 20–27 kg
iconÎnălțime: Femele: 50–56 cm, Masculi: 54–60 cm
iconDurata de viață: de la 12 până la 15 ani

Puii de Husky Siberian

Câinii Husky Siberieni sunt o rasă independentă și încăpățânată. Sunt câini de haită, ceea ce face dresajul o provocare. Aceștia pot provoca autoritatea stăpânului și, din acest motiv, nu ar trebui să fie tratați ca pe niște egali. Pot fi destul de agresivi în căutarea lor de putere, iar stabilirea unei ierarhii din timp este vitală pentru formarea ulterioară. Câinii Husky au trăsături comportamentale naturale care sunt destul de distructive. Stabilirea unei poziții puternice de lider îți va permite să îl antrenezi pentru a nu dezvolta activități precum mușcatul, mestecatul sau săpatul. Răsplătește întotdeauna comportamentul cel bun și disciplinează-l cu limitarea bunătăților; nu îi oferi ce își dorește decât dacă este cuminte. Setează niște reguli pentru câinele tău și fii foarte consecvent în a le respecta. Oferă-i întotdeauna o dietă sănătoasă și bine echilibrată. Husse Valp Plus va fi o alegere excelentă pentru un câine plin de energie precum un Husky.

Nutriția Husky-ului Siberian

De cele mai multe ori, Husky-ul Siberian este destul de bun în a-și urmări propriul aport alimentar pentru a regla numărul de calorii pe care îl consumă. Cu toate acestea, nu înseamnă că această rasă nu va mânca în exces. Câinii Husky au tendința de a se îngrășa destul de repede și poate fi o provocare pentru ei să se întoarcă la greutatea sănătoasă. De obicei, câinii supraponderali au o durată de viață mai scurtă, așa că este necesară menținerea lor cu o dietă bine echilibrată, cu o cantitate adecvată de activitate fizică. Ca rasă, Husky-ul Siberian este încăpățânat și individualist și, din cauza asta pot fi foarte pretențioși cu mâncarea. Husky-ul poate alege să nu mănânce din cauză că se plictisește să mănânce același lucru. Hrănirea Husky-ului ad libitum poate să nu fie cea mai bună alegere. Având acest lucru în minte, nu ar trebui să schimbi niciodată brusc mâncarea câinelui. Este recomandat să se introducă treptat un nou aliment, pentru a permite sistemului digestiv să se adapteze la noua compoziție nutritivă. Îți recomandăm linia Husse fără cereale (Opus Farm sau Opus Ocean), deoarece acestea sunt produsele cu cea mai mare palatabilitate.

Recomandat pentru adultul Husky Siberian:

OPUS OCEAN | Hrană uscată completă Super Premium, fără cereale, pentru câinii activi cu sisteme digestive sensibile

Opus Ocean este un produs fără cereale și gluten potrivit pentru câinii activi care sunt predispuși la alergii și/sau care au sisteme digestive sensibile. O formulă bogată în proteine ​​și grăsimi, cu conținut scăzut de carbohidrați.
grain_free
Fără Cereale
mono_protein
Surse restrânse de proteină animală
Dimensiunea rasei: Toate mărimile raselor
Proteină: 38.0% (82% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 18.0%
Verifică

OPUS FARM | Hrană uscată completă Super Premium, fără cereale, pentru câinii activi cu sisteme digestive sensibile

Opus Farm este un produs fără cereale și gluten, potrivit pentru câinii activi cu sisteme digestive sensibile. O formulă bogată în proteine ​​și grăsimi, cu conținut scăzut de carbohidrați.
grain_free
Fără Cereale
mono_protein
Surse restrânse de proteină animală
Dimensiunea rasei: Toate mărimile raselor
Proteină: 38.0% (84% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 20.0%
Verifică

Descriere detaliată a Husky-ului Siberian

Husky-ul Siberian este o rasă de câini de talie medie, aparținând familiei genetice Spitz. Au semne foarte distinctive și sunt foarte asemănătoare cu un Alaskan Malamute de dimensiuni mai mari.

Geneză

Câinii Husky Siberieni au fost crescuți inițial de poporul Chukchi în estul Siberiei și ținuți drept câini de tragere și ca animale de companie pentru familiile lor. Schimbările climatice au forțat poporul să-și extindă terenul de vânătoare, așa că aveau nevoie de câini rezistenți, capabili să tragă sănii pe întinderi vaste de pământ înghețat, la temperaturi care coborau până la -60 °C. În 1908, câini Husky au fost aduși în Alaska pentru curse de tras de sanie. Rasa și-a câștigat popularitatea în 1925, când ștafeta câinilor Husky Siberieni conduși de Leonhard Seppala a alergat 1059 de km în doar cinci zile și jumătate pentru a transporta un ser salvator în Nome, Alaska, luptând împotriva epidemiei de difterie.

Aspect

Când vine vorba de aspect, câinii Husky Siberieni au multe în comun cu malamuții de Alaska de talie mai mare. Ochii acestora în formă de migdală sunt de obicei albaștri sau maro, sau uneori câte una din fiecare culoare. Au o blană dublă, permițându-le să reziste climatului extrem de rece și menținându-le răcoroare în timpul verii. Această rasă vine într-o varietate de culori și modele, dar semnele faciale și labele albe sunt una dintre caracteristicile distinctive ale rasei. Husky Siberieni au urechi ascuțite și o coadă stufoasă, pe care o folosesc adesea pentru a-și acoperi nasul în timpul somnului.

Comportament

Rasa de Husky Siberieni este renumită pentru că acești câini sunt greu de dresat, având nevoie de un stăpân ferm, care să își stabilească o poziție de lider. Câinii Husky au un instinct puternic pentru a vâna, așa că pentru a avea încredere în ei cu alte animale mai mici acaă, trebuie dresați în acest sens. Fără atenția și exercițiile corespunzătoare, această rasă poate prezenta un comportament nefavorabil, precum mestecatul, săpatul sau mușcatul. Ei sunt cunoscuți pentru că sunt considerați artiști cu o orientare în spațiu uimitoare, deoarece pot să mestece, să sape sau să sară peste garduri cu ușurință. De asemenea, în loc să latre, aceștia urlă. În ciuda particularităților acestei rase, poți avea încredere în câinii Husky să stea cu copiii, deoarece au fost crescuți într-un cadru familial de crescătorii lor originali.

Cerințe

Câinii Husky au nevoi speciale de exerciții fizice și pot fi destul de energici chiar și în interior. Furnizarea acestora cu cantitatea adecvată de mișcare poate preveni comportamentele nefavorabile. Stratul dublu de blană necesită periaj săptămânal. Au nevoie de socializare frecventă atât cu oamenii, cât și cu alți câini, deoarece nevoia de a face parte din haită este puternică. De-a lungul istoriei au putut să se plimbe liberi, așa că ținerea lor în lesă sau într-o curte este o necesitate. Zona împrejmuită pentru această rasă trebuie să aibă un gard destul de înalt, întrucât pot sări peste obstacole de până la 2,4 m.

Îngrijire zilnică

Pentru această rasă deosebit de energetică și activă este nevoie de o bună cantitate de exercițiu, atât fizic, cât și mental. Câinii Husky Siberieni pot deveni distructivi atunci când se plictisesc, iar timpul suplimentar de joacă poate ajuta la limitarea unui astfel de comportament. Sunt considerați o rasă de câini deosebit de curată; mirosul neplăcut nu este o problemă așa că 2-3 băi pe an sunt mai mult decât suficiente.

Produse perfecte pentru Husky-ul Siberian:

126,49 RON

ROPE BOLL | Jucărie din frânghie rezistentă

Perfectă pentru joaca interactivă

15,00 RON

79,00 RON

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.