Home office cu o pisică

Pisici Pisicuţe

Contextul pandemic a făcut ca mulţi lucrători să treacă la munca de acasă. Animalele de companie au fost cu siguranţă încântate de faptul că stăpânii lor petrec mult mai mult timp acasă, însă pentru proprietarii de animale acest lucru a dus la apariţia unor noi provocări. Sarcinile de zi cu zi sunt întrerupte acum de pisicile care doresc să se întindă pe tastatură sau care miaună în timpul unui apel pe Zoom, pentru că le-a venit brusc să se joace. Pentru proprietarii de pisici, munca de acasă duce la o rutină complet nouă.

Ce să faci atunci când pisica îţi distrage atenţia?

 Pisica ta va încerca să profite la maximum de prezenţa ta acasă. Aceasta va încerca să îţi distragă atenţia, indiferent daca eşti în pauză sau în mijlocul unui apel important. Încearcă să-ţi ignori pisica atunci când lucrezi. Dacă te decizi să iei o pauză, îţi poţi mângâia pisica sau chiar te poţi juca cu ea. Însă când te întorci la birou, concentrează-te pe ceea ce ai de făcut. Acest lucru poate ajuta la uşurarea perioadei de acomodare, până când vei putea lucra din nou de la birou.

Pisica stă pe birou?

Dacă îţi laşi pisica pe mobilă, aceasta va urca cu siguranţă şi pe biroul tău, în timp ce lucrezi. În această situaţie, poţi să îi interzici accesul pe birou sau îi poţi crea un spaţiu de odihnă şi relaxare deasupra biroului. De asemenea, poţi pune o păturică moale în colţul biroului, astfel pisica ta poate să fie mai aproape de tine atunci când lucrezi. În acest fel, în cazul în care pisica încearcă să se aşeze pe tastatura ta, o poţi plasa în locul special amenajat. Este important să îţi lauzi pisica pentru că foloseşte pătura sau patul desemnat, astfel va deveni un obicei iar pisica nu te va mai deranja niciodata în timpul serviciului.

Recomandări pentru joaca de acasă:

PĂTURĂ HUSSE | Pătură Husse moale și confortabilă, fabricată din fleece

Pătură Husse din lână, caldă și confortabilă.
easy_to_clean
Ușor de curățat
2_sizes
2 mărimi
Verifică

FIRRE | Jucărie în formă de peștișor, umplută cu Iarba Mâței, pentru pisici

Faceți cunoștință cu Firre - jucărie pentru pisici în formă de peștișor, umplută cu iarba pisicii. Stimulează instinctele naturale de vânătoare ale pisicii, ținand-o alertă și activă.
play
Timp de joacă
Verifică

MYNTA | Jucărie de pluș umplută cu Iarba Mâței, pentru pisici

Faceți cunoștință cu Mynta - Jucărie de pluș pentru pisici. Fabricată dintr-un material moale, aceasta conține Iarba pisicii (catnip) ceea ce o face perfectă atât pentru jocuri distractive de vânătoare, cât și pentru îmbrățișări în timpul somnului.
play
Timp de joacă
Verifică

Timpul de joacă

Când lucrezi de acasă, nu uita de timpul de joacă. Joaca alături de pisica ta creează oportunitatea excelentă pentru animalul tău, pentru a-şi consuma energia pe care a acumulat-o întreaga zi. Odată ce o pisică oboseşte este mult mai puţin probabil să te deranjeze în timp ce lucrezi. Poţi adăuga mereu jucării noi la colecţia ta, de preferat unele în care poţi ascunde recompense pentru pisica ta. Asta îi va menţine interesul pisicii activ pentru mai multă vreme, decât o jucărie obişnuită. Dacă ai nevoie de o pauză, poţi oricând să-ţi petreci acest timp, jucându-te cu pisica ta.

Alte produse potrivite pentru joaca în interior:

9,50 RON

35,50 RON

20,50 RON

40,40 RON

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.