LAXOLJA | Ulei de somon 100% natural, produs din somon proaspăt din Norvegia

30037c
Ulei de somon 100% natural, Laxolja este produs din somon proaspăt din Norvegia.

79,00 RON

Disponibil la:
Cantitate
Disponibilitate
În stock Disponibil, timp de livrare: 1-2 days
healthy_shiny_coat
Piele și blană - Bogat în acizi grași Omega-3 care îmbunătățesc calitatea pielii și a blănii
immune_system
Sistem imunitar - Acizii grași Omega-3 susțin sistemul imunitar

Supliment alimentar excelent și o sursă optimă de Omega-3

Laxojla este un supliment alimentar unic pentru câini, pisici și cai, bogat în acizi grași Omega-3 care îmbunătățesc calitatea pielii și a blănii. Datorită calității foarte înalte și a conținutului ridicat de antioxidanți naturali, produsul este cea mai naturală sursă de acizi grași omega-3 disponibil.

Sursă de energie perfectă care poate fi dată animalelor de companie cu nevoi mari de energie și câinilor de lucru.

Amplificator natural de aromă - amestecați Laxolja cu hrana pentru a stimula apetitul animalului tău de companie, chiar și cele mai pretențioase animale de companie se vor bucura cu plăcere de mâncarea lor.

Piele și blană
Suportul sistemului imunitar

Ulei pur de somon, de calitate premium

PRODUCȚIE - Materia primă folosită în procesul de prelucrare este proaspătă. Somonul este păstrat pe toată durata procesului într-un mediu rece iar durata procesării peștelui proaspăt în ulei (produs finit) nu depășește 24 de ore. Materiile prime sunt produse conform standardelor ISO, asigurând astfel trasabilitatea completă a uleiului de somon.

ULEI PUR DE SOMON - Nu se folosesc conservanți în timpul producției și îmbutelierii. Nu se utilizează niciun proces de curățare tehnică sau chimică care ar putea afecta calitatea sau proprietățile Laxolja. Fără chimicale și aditivi, Laxolja conține numai ulei de somon proaspăt, cu o calitate excepțională a materiei prime utilizate.

PALATABILITATE EXCELENTĂ - Uleiul este produs din fileuri și cap de somon (cele mai nutritive părți ale acestuia). Este extras printr-un proces foarte delicat, rezultând un ulei pur de calitate superioară, unic din punctul de vedere al compoziției, culorii, mirosului și gustului. Conținutul său ridicat de astaxantină conferă uleiului o culoare portocalie și îi oferă proprietăți antioxidante foarte bogate. Acest ulei de somon deosebit de gustos este potrivit inclusiv pentru consumul uman, fiind un supliment alimentar bogat în acizi grași omega-3 și antioxidanți naturali.

Beneficiile acizilor grași Omega-3 pentru sănătate

Acizii grași Omega-3 au efecte pozitive ample asupra sănătății câinilor, pisicilor și cailor. Cei mai importanți trei acizi grași Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA), acidul docosahexaenoic (DHA) și acidul docosapentaenoic (DPA). Acești acizi grași sunt de importanță vitală pentru dezvoltarea, întreținerea și funcționarea optimă a multor țesuturi și organe.

BENEFICIILE DE SĂNĂTATE ALE ACIZILOR GRAȘI OMEGA-3 PENTRU CÂINI - pot contribui la dezvoltarea creierului cățeilor, întăresc sistemul imunitar, reduc inflamația, stimulează sănătatea cardiacă, îmbunătățesc sănătatea pielii și a blănii. Pot îmbunătăți, de asemenea, funcția cognitivă a câinilor în vârstă.

BENEFICIILE DE SĂNĂTATE ALE ACIZILOR GRAȘI OMEGA-3 PENTRU PISICI - pot contribui la o piele mai sănătoasă, în special la pisicile cu probleme dermatologice, susține blana sănătoasă și strălucitoare, deoarece reduc căderea părului, întăresc sistemul imunitar, îmbunătățesc aria de mișcare a pisicii tale și îi sporesc energia.

Recomandări de hrănire

Pentru porția zilnică recomandată vezi tabelul de hrănire.

Începeți cu 1/3 din rația zilnică recomandată și creșteți în 7-14 zile până la doza completă. Serviți împreună cu hrana animalului de companie o dată pe zi.

A se păstra la loc întunecat la temperatura camerei.

Informaţii nutriţionale

100% ulei de somon.

Energie: 3750 kJ/890 kcal la 100g. 1 ml de ulei de somon contine 80 mg EPA, DHA si DPA.

Este posibil sa-ţi placă şi

148,00 RON

67,50 RON

19,30 RON

MINGE | Jucărie din cauciuc

Încurajează jocul interactiv

31,50 RON

38,00 RON

Dietă echilibrată și ingrediente de înaltă calitate

Recenzii

5
Nicio recenzie încă
100%
0%
0%
0%
0%

Calitate de renume mondial, îngrijire localăCalitate suedeză pentru animalele tale de companie

1987

Din 1987, Husse oferă livrare gratuită la domiciliu de produse de calitate pentru câini și pisici în toată Europa.

50+

Gama Husse este disponibilă în peste 50 de țări de pe tot globul.

1000+

Peste 1000 de francizați care oferă consiliere și livrare la domiciliu.

Sfaturi nutriționale și personalelivrare la domiciliu gratuit!

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local