ARTRO PLUS | Supliment care îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea și susține mișcările articulare.

50187c
Îmbunătățește mobilitatea, ajută la mișcarea articulară.

246,00 RON

Disponibil la:
Cantitate
Disponibilitate
În stock Disponibil, timp de livrare: 1-2 days
mobility_plus
Mobilitate+ - Combinație unică de MSM, glucozamină, condroitină și plante

Supliment alimentar care promovează mobilitatea

Inevitabil, pe măsură ce câinii și pisicile îmbătrânesc, articulațiile lor se rigidizează, mai ales dacă au avut o viață foarte activă sau suferă de o anumită afecțiune articulară. Ei vor beneficia probabil de un ajutor suplimentar sub formă de suplimente pentru susținerea mobilității articulațiilor. Dar, de asemenea, este esențial să susținem și să menținem sănătatea și mobilitatea articulațiilor pe tot parcursul vieții, prin plimbări regulate și prin menținerea unei greutăți ideale, deoarece excesul de greutate poate pune o presiune suplimentară asupra articulațiilor.

Artro Plus este o combinație unică de MSM (metil sulfonil metan), glucozamină, condroitină și o combinație de plante. Formulat, în primul rând, pentru câini și pisici în vârstă. Cu toate acestea, atunci când cartilajul este deteriorat, repararea acestuia durează mult timp și nu se restabilește niciodată complet. Mai mult, este costisitor.

Sugestia noastră este: administrați comprimate Artro Plus ca prevenție de 3 sau 4 ori pe an, pe parcursul unei săptămâni, în special câinilor tineri de talie mare și gigantică sau de îndată ce apar primele semne de deteriorare a cartilajului.

Mobilitate+

Ingrediente alese pentru o sănătate optimă a articulațiilor

GLUCOZAMINA & CONDROITINA

Glucozamina este un compus natural care se găsește în cartilaj, care ajută la reconstrucția acestuia și promovează mobilitatea. Condroitina este o substanță care se găsește în mod natural în țesuturile conjunctive ale oamenilor și animalelor, are funcția specială de a conferi elasticitatea cartilajului, ajutându-l să rețină apa. Ajută la îmbunătățirea mișcării articulațiilor și menține flexibilitatea acestora. Glucozamina și condroitina din Artro Plus sunt de origine vegetală.

MSM (Metil Sulfonil Metan)

MSM este o substanță ce se găsește în natură. Substanța este folosită în construirea celulelor și în producerea hormonilor, enzimelor și antioxidanților. Din moment ce MSM este folosit continuu în metabolism, avem nevoie de o alimentare continuă de MSM. Majoritatea animalelor și a oamenilor au nevoie de un supliment alimentar suplimentar față de acel MSM pe care îl consumăm în mod natural prin alimente. MSM are un efect de calmare a durerii și s-a dovedit a fi util în buna funcționare a articulațiilor, având și un efect pozitiv asupra părului.

Artro Plus conține și alte oligoelemente precum zinc, cupru și mangan, indispensabile pentru elasticitatea și producția de cartilaj.

GHEARA DIAVOLULUI

Gheara Diavolului - Harpagophytum procumbens, numită de asemenea planta agățătoare sau păianjenul de lemn, originară din Africa de Sud și Namibia. O plantă care a avut succes în promovarea sănătății și mobilității articulațiilor datorită proprietăților sale naturale antiinflamatorii.

Utilizare și instrucțiuni recomandate

Câini: 1 comprimat/20 kg greutate corporală/zi.

Pisici: ¼ comprimat/zi.

Administrați produsul pe o perioada de 15 zile sau continuu pentru animalele mai în vârstă. Repetați utilizarea de 2-3 ori pe an, după cum este necesar. Potrivit pentru utilizare în timpul gestației, lactației și pentru animale foarte tinere. Numai pentru uz animal! Produsul conține substanțe dopante – verificați cu autoritățile locale ce reguli se aplică pentru competiții.

AVERTISMENT! Acest produs se bazează pe plante. Unele animale pot reacționa diferit la substanțele naturale din aceste plante. Afirmațiile enumerate în această descriere a produsului se bazează pe informații generale despre plantele menționate. Acest produs nu trebuie clasificat ca medicament. Dacă aveți alte întrebări legate de sănătatea animalului dumneavoastră de companie, vă recomandăm să contactați medicul veterinar.

Informaţii nutriţionale

Per comprimat: Oligoelemente: MSM 500 mg, 3b503 Mangan (sulfat) 10 mg, 3b604 Zinc (sulfat) 10 mg, 3b405 Cupru (sulfat) 5 mg.

Per comprimat: sulfat de glucozamină (400 mg), sulfat de condroitină (250 mg), gheara diavolului (Harpagophytum procumbens), gălbenele (Calendula officinalis), panseluță sălbatică (Viola tricolor), agenți de legare, arome.

Este posibil sa-ţi placă şi

Dietă echilibrată și ingrediente de înaltă calitate

Recenzii

5
Nicio recenzie încă
100%
0%
0%
0%
0%

Calitate de renume mondial, îngrijire localăCalitate suedeză pentru animalele tale de companie

1987

Din 1987, Husse oferă livrare gratuită la domiciliu de produse de calitate pentru câini și pisici în toată Europa.

50+

Gama Husse este disponibilă în peste 50 de țări de pe tot globul.

1000+

Peste 1000 de francizați care oferă consiliere și livrare la domiciliu.

Sfaturi nutriționale și personalelivrare la domiciliu gratuit!

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local