Husse Sibiu

Sibiu. Un oraș de poveste pentru iubitorii de animale de companie 

Bine ați venit în Sibiu, un oraș istoric și cultural ce îmbină armonios tradiția cu modernitatea, unde iubirea pentru animalele de companie este la fel de vibrantă precum cultura sa și se împletește armonios cu frumusețea și farmecul acestui loc special.
Situat în inima Transilvaniei, Sibiu este cunoscut pentru arhitectura sa impresionantă, istoria bogată și atmosfera primitoare, oferind numeroase oportunități pentru plimbări și activități alături de prietenii cu blană.
Descoperiți împreună cu câinii și pisicile dvs. minunățiile acestui oraș și ale județului Sibiu!

Descoperă farmecul Sibiului alături de animalul tău de companie.

Parcuri și Spații Verzi în Sibiu

Parcul Sub Arini este unul dintre cele mai vechi și mai mari parcuri din Sibiu, fiind un loc ideal pentru plimbările cu câinii. Cu aleile sale umbroase și spațiile verzi întinse, câinii se pot bucura de libertate și aer curat. Este un loc perfect pentru o după-amiază relaxantă alături de prietenii cu blană.
Parcul Astra.Situat în apropierea Muzeului Civilizației Populare Tradiționale ASTRA, acest parc oferă un mediu liniștit și pitoresc pentru plimbările cu animalele de companie. Lacul și peisajele naturale oferă un cadru perfect pentru activități în aer liber.
Parcul Tineretului este un alt loc minunat pentru a petrece timp cu animalele de companie. Aleile pavate și zonele de agrement sunt ideale pentru plimbări și joacă. Este un loc popular printre locuitorii Sibiului pentru recreere și socializare.

Evenimente și Comunități prietenoase cu animalele de companie

Sibiul este un oraș vibrant, care găzduiește numeroase evenimente și activități prietenoase cu animalele de companie. De la târguri de adopții la competiții și expoziții canine, există mereu ceva de făcut pentru iubitorii de animale. Comunitățile locale sunt foarte active, organizând întâlniri și plimbări pentru proprietarii de câini, oferind oportunități excelente de socializare și schimb de experiențe.
În Sibiu punem accentul pe sănătatea și fericirea animalelor de companie. Oferind servicii veterinare de calitate și spații special amenajate pentru îngrijire și socializare, orașul găzduiește diverse evenimente dedicate animalelor, precum expoziții, concursuri și adunări pentru strângere de fonduri.

Recomandări pentru transportul în comun

În Sibiu, transportul în comun permite călătoria cu animale de companie, dar este important să respectați câteva reguli de bază pentru a asigura o călătorie confortabilă pentru toți pasagerii:
Autobuzele Tursib. Accesul cu animale de companie în autobuzele Tursib este permis. Asigurați-vă că animalele sunt ținute în lesă și că nu deranjează ceilalți călători. Este recomandat să aveți la îndemână un recipient pentru apă, mai ales în zilele călduroase, pentru a vă menține animalele hidratate și confortabile.

Indiferent dacă vă plimbați prin parcurile din Sibiu, participați la evenimentele dedicate animalelor sau explorați frumusețea orașului, această bijuterie din inima României vă invită să vă bucurați de experiențe prietenoase cu animalele de companie.

Alte orașe mari din Județul Sibiu

Mediaș, al doilea oraș ca mărime din județul Sibiu, oferă de asemenea locuri prietenoase cu animalele de companie. Parcul Central Mediaș este un loc minunat pentru plimbări cu câinii, cu spații verzi generoase și alei pavate. Cisnădie, situat aproape de Sibiu, este cunoscut pentru peisajele sale pitorești și atmosfera liniștită. Parcul din centrul orașului este ideal pentru plimbări relaxante cu animalele de companie. Avrig, la poalele Munților Făgăraș, oferă peisaje naturale splendide. Parcul Palatului Brukenthal este perfect pentru plimbări cu câinii, oferind grădini bine întreținute și priveliști încântătoare.
Sibiul și orașele din jur sunt locuri ideale pentru a vă bucura de timpul petrecut alături de animalele de companie, oferind numeroase oportunități pentru plimbări și relaxare în aer liber.

Consilierii locali Husse – antreprenori locali

În acest mediu prietenos cu animalele, reprezentanții locali Husse sunt aici pentru oferi cele mai bune produse și servicii pentru câinii și pisicile voastre. Cu o gamă variată de hrană Super Premium Husse, echilibrată și delicioasă, accesorii de înaltă calitate și consultanță nutrițională specializată, suntem aici pentru a vă ajuta să vă răsfățați prietenii cu blană și să le oferiți tot ce au nevoie pentru o viață sănătoasă și fericită.

Descoperiți împreună cu Husse și partenerii noștri locali modalități de a vă răsfăța prietenii cu blană și de a le oferi o viață fericită și sănătoasă și să beneficiați de experiența internațională Husse în îngrijirea animalelor de companie!

Reprezentanți locali Husse în Județul Sibiu:

Husse Sibiu

Alexandra Glodeanu

tel. 0747 252 994
e-mail: sibiu@husse.ro
Instagram: Husse_Sibiu 
Facebook: HusseSibiu

Reprezentanții locali Husse, care sunt controlori comuni ai datelor cu caracter personal ale persoanelor ale căror date le procesăm, în conformitate cu Politica Husse de Protecție a Datelor cu Caracter Personal: Ham Pet Food SRL - Anghel Cozma (Str. București nr. 64, Cluj-Napoca). Dacă dorești să citești informațiile complete despre protecția datelor cu caracter personal în compania noastră, vizitează husse.ro/cumparaturi/politica-de-protectie-a-datelor-cu-caracter-personal/

Hrană uscată Super Premium pentru câini

Hrana Super Premium este produsă doar din ingrediente de cea mai bună calitate, cu digestibilitate ridicată. Este o dietă foarte bine echilibrată, cu conținut optim de nutrienți, vitamine și minerale, care asigură sănătatea și condiția excelentă a animalului tău de companie.

Vezi care sunt bestseller-urile noastre

284,49 RON

Super Pret
GLUTEN FREE

126,49 RON

410,99 RON

67,99 RON

Nu ești sigur ce produs să alegi?

Găsește hrana perfectă pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la reprezentantul tău local Husse.

Contactează reprezentantul tău Husse

Sfaturi nutriționale și livrare personală la domiciliu

Consilierii locali Husse oferă clienților noștri livrare gratuită și personală la domiciliu. Fără niciun efort sau cost suplimentar, alege și comandă online cele mai bune produse posibile pentru câinele sau pisica ta – consilierul tău Husse te va contacta și-ți va oferi recomandări personalizate pentru iubitul tău animal de companie.

Găsește reprezentantul tău Husse

Moștenire Suedeză, sustenabilitate și produse de cea mai înaltă calitate

Centrul nostru de cercetare funcționează în baza politicilor prietenoase cu animalele, motiv pentru care la fiecare pas ne asigurăm să oferim cea mai înaltă calitate pentru produsele noastre - liniile de producție Husse sunt sub control veterinar constant. Mâncarea Husse are la bază rețete tradiționale suedeze.

Despre noi

Made by Sweden. Produse Super Premium pentru câini și pisici, recunoscute la nivel mondial.

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.