Husse Bucuresti

București. Orașul prietenos cu animalele de companie

Bucureștiul, capitala României, este un oraș vibrant și plin de viață, plin de farmec și diversitate, care așteaptă cu nerăbdare să fie explorat alături de prietenii cu blană și unde dragostea pentru animalele de companie, câini și pisici, face parte din viața cotidiană. Aici, relația specială dintre oameni și animalele de companie se împletește armonios cu frumusețea orașului.

Parcuri și spații verzi

Bucureștiul dispune de zeci de parcuri și foarte multe spații verzi, unde proprietarii de animale de companie pot să-și aducă prietenii cu blană pentru o plimbare sau o după-amiază relaxantă. Dintre cele mai frumoase și renumite parcuri din București, cu siguranță vă pot fi loc de plimbare: Parcul IOR, Parcul Carol I, Parcul Bazilescu, Parcul Circului, Parcul Cișmigiu, Parcul Lumea Copiilor, Parcul Crângași, Parcul Drumul Taberei, Parcul Herăstrău, Parcul Izvor, Parcul Kiseleff, Parcul Tei, Parcul Morarilor, Parcul Național, Parcul Tineretului, Parcul Natural Văcărești, Parcul Plumbuita, Parcul Bordei, Parcul Grădina Icoanei sau Parcul Ioanid. Majoritatea parcurilor au lacuri naturale sau artificiale, alei largi pentru plimbări, vaste spații verzi unde pisicile pot explora mediul înconjurător și locuri special amenajate unde câinii pot alerga liberi.

Transportul în comun cu animalul de companie

Bucureștiul dispune de un sistem extins de transport în comun, care permite călătoria cu animale de companie. Iată câteva recomandări pentru a călători cu câinii sau pisicile voastre în siguranță: 

  • Metrorex permite accesul cu animale de companie în metro. Însă, este important să aveți grijă de comportamentul lor și să asigurați o distanță potrivită față de ceilalți pasageri. 
  • STB (Societatea de Transport București) permite accesul cu animale de companie în mijloacele de transport în comun, dar este esențial să folosiți lesa și să păstrați controlul asupra animalului vostru pe tot parcursul călătoriei. 

Asigurați-vă că verificați politica specifică a fiecărui mijloc de transport în comun și că aveți grijă de igiena și confortul animalului vostru în timpul călătoriei.

Evenimente și întâlniri pentru iubitorii de animale

Bucureștiul găzduiește numeroase evenimente și întâlniri pentru iubitorii de animale. De la expoziții canine și feline, competiții de agilitate până la întâlniri pentru iubitorii de pisici sau evenimente pentru adunarea de fonduri în beneficiul animalelor fără stăpân, există întotdeauna ceva de făcut pentru iubitorii de animale din oraș. Cel mai mare târg de specialitate din țară, PetExpo, eveniment exclusiv dedicat iubitorilor de animale de companie este locul unde tradițional Husse România și reprezentanții săi din București vă așteaptă în fiecare an cu multe surprize plăcute și bucurie.

Adăposturi și organizații de salvare

În oraș, există numeroase adăposturi și organizații de salvare care lucrează din greu pentru a oferi un cămin iubitor animalelor fără stăpân. Puteți să vă implicați alături de Husse România și să sprijiniți aceste organizații prin voluntariat sau donații și să faceți o diferență în viețile animalelor nefericite.

Consilierii locali Husse – antreprenori locali

În acest mediu prietenos cu animalele, reprezentanții locali Husse sunt aici pentru oferi cele mai bune produse și servicii pentru câinii și pisicile voastre. Cu o gamă variată de hrană Super Premium Husse, echilibrată și delicioasă, accesorii de înaltă calitate și consultanță nutrițională specializată, suntem aici pentru a vă ajuta să vă răsfățați prietenii cu blană și să le oferiți tot ce au nevoie pentru o viață sănătoasă și fericită. Vă invităm să descoperiți mai multe despre oferta noastră și să beneficiați de experiența internațională Husse în îngrijirea animalelor de companie!

Reprezentanți locali Husse în București:

Husse Sector 1

George Nițache

tel. 0740 288 886
e-mail: sector1@husse.ro
Instagram: husse_sector1
Facebook: HusseSector1

Husse Sector 2

tel. 0755 66 77 00
e-mail: sector2@husse.ro
Instagram: husse_sector2
Facebook: HusseSector2

Husse Sector 3

Daniel Ștefan

tel. 0742 487 733 (0742 HUSSE3)
e-mail: sector3@husse.ro
Instagram: husse_sector3
Facebook: HusseSector3

Husse Sector 4

Laura Țone

tel. 0722 668 262
e-mail: sector4@husse.ro
Instagram: husse_sector4
Facebook: HusseSectorul4

Husse Sector 5

tel. 0755 66 77 00
e-mail: sector5@husse.ro
Instagram: husse_sector5
Facebook: HusseSector5

Husse Sector 6

Dan Ichim

0758 48 77 36 (0758 HUSSE6)
e-mail: sector6@husse.ro
Instagram: husse_sector6
Facebook: HusseSector6

Reprezentanții locali Husse, care sunt controlori comuni ai datelor cu caracter personal ale persoanelor ale căror date le procesăm, în conformitate cu Politica Husse de Protecție a Datelor cu Caracter Personal: Ham Pet Food SRL - Anghel Cozma (Str. București nr. 64, Cluj-Napoca). Dacă dorești să citești informațiile complete despre protecția datelor cu caracter personal în compania noastră, vizitează husse.ro/cumparaturi/politica-de-protectie-a-datelor-cu-caracter-personal/

Hrană uscată Super Premium pentru câini

Hrana Super Premium este produsă doar din ingrediente de cea mai bună calitate, cu digestibilitate ridicată. Este o dietă foarte bine echilibrată, cu conținut optim de nutrienți, vitamine și minerale, care asigură sănătatea și condiția excelentă a animalului tău de companie.

Vezi care sunt bestseller-urile noastre

284,49 RON

Super Pret
GLUTEN FREE

79,49 RON

126,49 RON

410,99 RON

67,99 RON

Nu ești sigur ce produs să alegi?

Găsește hrana perfectă pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la reprezentantul tău local Husse.

Contactează reprezentantul tău Husse

Sfaturi nutriționale și livrare personală la domiciliu

Consilierii locali Husse oferă clienților noștri livrare gratuită și personală la domiciliu. Fără niciun efort sau cost suplimentar, alege și comandă online cele mai bune produse posibile pentru câinele sau pisica ta – consilierul tău Husse te va contacta și-ți va oferi recomandări personalizate pentru iubitul tău animal de companie.

Găsește reprezentantul tău Husse

Moștenire Suedeză, sustenabilitate și produse de cea mai înaltă calitate

Centrul nostru de cercetare funcționează în baza politicilor prietenoase cu animalele, motiv pentru care la fiecare pas ne asigurăm să oferim cea mai înaltă calitate pentru produsele noastre - liniile de producție Husse sunt sub control veterinar constant. Mâncarea Husse are la bază rețete tradiționale suedeze.

Despre noi

Made by Sweden. Produse Super Premium pentru câini și pisici, recunoscute la nivel mondial.

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.