Deparazitarea cățeilor pe scurt

SănătateStomac

Deparazitarea unui cățeluș este o condiție obligatorie înainte ca acesta să poată face oricare dintre vaccinurile sale de bază. Câinii tineri sunt extrem de predispuși la infecții parazitare și statisticile spun că aproape 100% dintre pui suferă de infecție cu viermi rotunzi.

De ce să deparazităm puii de câine?

Câinii, mai ales la o vârstă fragedă, sunt creaturi excepțional de curioase. În timpul unei plimbări, când evaluează împrejurimile, ei vor adulmeca, linge sau chiar vor încerca să mănânce orice consideră interesant. În acest fel, paraziții au acces la sistemul digestiv al câinelui, unde găsesc condiții favorabile pentru a crește. Infecția parazitară netratată poate duce la o mare varietate de probleme de sănătate. Viermii din corpul câinelui reprezintă o amenințare pentru oricine intră în contact cu acesta, deoarece oamenii se pot infecta cu ușurință cu același tip de paraziți.

„Cântărește-ți câinele dacă se încadrează în definiție și înregistrează acea greutate ca una ideală”

Programarea deparazitării

Cel mai devreme poți deparazita un cățeluș este după ce acesta împlinește 3 săptămâni. A doua rundă de deparazitare se administrează de obicei cățeilor care au împlinit 5 săptămâni. A treia rundă de deparazitare ar trebui să fie administrată după ce împlinește 8 săptămâni. A patra deparazitare ar trebui programată după ce împlinește 11 săptămâni. Deparazitarea este de obicei administrată cu o săptămână înainte de vaccinările de bază, profilactice. După cele patru doze-cheie de deparazitare, medicamentul este administrat de obicei în funcție de nivelul de expunere posibilă la orice paraziți. Pentru a reduce riscul de infecție, puteți deparazita câinele la fiecare 4-6 luni.

Ce să folosim la deparazitarea unui cățel?

Pentru a deparazita un cățel, mergi la medicul tău veterinar. La clinică, câinele tău va fi cântărit și verificat, astfel încât medicul veterinar să îți poată administra doza potrivită de medicament. Nu îți deparazita niciodată cățelul dacă nu esti sigur cum să dozezi corect medicamentul și nu cunoști greutatea exactă a cățelușului sau starea lui de sănătate. Poți folosi o multitudine de produse pentru a îți deparazita câinele, de la tablete, picături până la unguente. În cazul în care câinelui tău nu-i place prea mult să-și mănânce tabletele, poți folosi picături pe care le aplici pe gâtul lui - sunt ușor de aplicat și foarte eficiente.

Un câine supraponderal poate suferi de artrită și totodată de dificultate de mișcare, din cauza greutății.

Recomandări pentru sănătatea stomacului:

DIGEST SENSITIVE | Hrană uscată completă Super Premium, fără gluten, pentru câini cu sensibilități digestive sau predispuși la alergii

Sensitive Digest este o hrană Super Premium, fără gluten, cu surse limitate de proteine ​​animale, potrivită pentru câinii predispuși la alergii și/sau care au sisteme digestive sensibile. Proteina de miel, cunoscută că declanșează mai puține alergii, este singura sursă de proteină animală din formulă.
gluten_free
Fără Gluten
hypo_allergenic
Hipoalergenic
Dimensiunea rasei: Rase de talie mică , rase de talie medie
Proteină: 23.0% (72.5% Proteină animală din conţinutul total de proteină)
Conţinut de grăsime: 14.0%
Verifică

VERMI TABS | Produs natural obținut din plante cu proprietăți de deparazitare

Contribuie la o bună igienă și funcționare intestinală.
balanced_nutrition
Nutriție echilibrată
Proteină: 8.20%
Conţinut de grăsime: 0.45%
Verifică

Cățelușii după deparazitare

Deparazitarea poate influența digestia și excreția câinelui tău. Imediat după ce i s-a administrat deparazitarea acesta poate avea diaree, dar este o reacție tipică. Fiecare câine poate reacționa diferit la deparazitare - câinele tău poate avea unele vărsături, somnolență sau apatie. Efectele secundare nu ar trebui să dureze mult, așa că dacă se confruntă cu simptome care durează mai mult de o zi sau două, apelează imediat medicul veterinar.

S-ar putea să îți fie util:

64,50 RON

SNACKS | Recompense cu miel, presate la rece, fără gluten de grâu

Îmbogățite cu L-carnitină și taurină

38,00 RON

79,00 RON

HUSSE. Tailoring the good life

Lola

Lola are acum 4 ani și jumătate și suntem atât de bucuroși că a descoperit Husse când era doar o cățelușă. După ce a încercat alte câteva mărci premium, a suferit de tulburări de stomac, dar odată ce s-a mutat pe hrana Super Premium Husse, toate simptomele au dispărut.

Wolfie

Wolfie are 7 ani și este cel mai pofticios cățel. El și-a ales hrana favorită și mănâncă acum cu drag Sensitive Digest. Gata cu problemele de burtică!

Suntem apreciați de

Alătură-te Husse!

Obține acum Franciza ta Teritorială HUSSE, exclusivă și protejată, pentru regiunea în care locuiești!

Aplică aici

Husse – Hrană suedeză pentru câini, pisici și cai

Husse este un producător suedez de hrană pentru câini, pisici și cai, cu peste 35 de ani de experiență pe piață în întreaga lume. Obiectivul principal în cadrul Husse este promovarea unui stil de viață sănătos pentru animalele de companie și confort pentru “părinții” lor. Toată mâncarea, recompensele și suplimentele Husse sunt făcute doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate. Toate produsele sunt fabricate după formule elaborate științific și rețete tradiționale scandinave, iar liniile de producție sunt sub control veterinar constant. Lângă calitatea de top a produselor Husse, adăugăm servicii la același nivel. Reprezentanții Husse sunt pregătiți temeinic în nutriția animalelor și te vor ajuta cu plăcere să alegi dieta potrivită pentru câinele, pisica sau calul tău. Produsele Husse nu sunt disponibile în rețelele tradiționale de vânzare (magazine specializate sau nu, website-uri - altele decat site-ul official Husse din fiecare țară). Le livrăm personal direct din fabrică către clienti, astfel încât să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Comandă mâncarea Husse pe site sau direct la consilierul tău nutrițional Husse și îți va fi livrată la ușă, la ore flexibile.

Tot ce ai nevoie pentru animalul tău de companie, într-un singur loc

La Husse vei găsi tot ce poate avea nevoie animalul tău de companie. Mâncarea uscată Husse pentru câini și pisici este baza excelentă a dietei lor – hrana uscată este formulată ca dietă echilibrată, adaptată nevoilor câinilor și pisicilor de diferite talii și în diferite etape ale vieții, de la puiuți la seniori. Ai un câine sau o pisică cu nevoi nutriționale speciale? Avem grijă de nevoile speciale ale animalelor cu un sistem digestiv sensibil și alergii alimentare, a celor de după sterilizare sau castrare și a animalelor de companie cu tendință de supraponderabilitate. Cauți jucării sau accesorii pentru cățelul sau pisica ta? Jucăriile și accesoriile Husse sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și îi vor oferi animalului tău de companie ore îndelungate de distracție. Poți diversifica dieta sănătoasă și naturală a câinelui, pisicii sau calului tău cu recompense gustoase. Treats-urile pentru câini, pisici și cai sunt un plus gustos la dieta lor și o recompensă grozavă în timpul dresajului. Ai nevoie de produse de îngrijire pentru animalul tău de companie? Ajungem la șampoane, cosmetice de îngrijire, uleiuri și balsamuri cu care vei avea grijă de aspectul frumos și sănătos al câinelui, pisicii sau calului tău.