MISSE | Recompense funcționale pentru susținerea sănătății urinare a pisicilor sterilizate

16028c
Gustări funcționale fără cereale, semi-umede, pentru pisici sterilizate, dezvoltate pentru susținerea sănătății urinare. Cu merișoare, pentru protecția sistemului urinar. Fără coloranți, arome sau adaosuri artificiale.

23,00 RON

Disponibil la:
Cantitate
urinary_health
Sănătatea tractului urinar Raportul optim de Sodiu/Magneziu ajută la prevenirea formării calculilor urinari.
cranberry
Merișoare - Fructe cu proprietăți antioxidante, perfecte pentru susținerea sănătății tractului urinar.

Recompense funcționale pentru pisici sterilizate

Misse sunt gustări funcționale pentru pisici sterilizate, special formulate pentru a susține un tract urinar sănătos:

  • Îmbogățite cu merișoare, sursă excelentă de antioxidanți naturali și polifenoli cunoscute pentru proprietățile lor antimicrobiene puternice.

  • Raportul optim de Sodiu/Magneziu ajută la prevenirea formării calculilor urinari. Niveluri optime de calciu, fosfor și magneziu.

  • Îmbogățite cu L-metionină pentru ajustarea pH-ului urinei.

Aceste gustări bogate în proteine, cu textura lor moale și umedă, reprezintă o hrană complementară pentru alimentația echilibrată a pisicii tale. Fără arome sau coloranți artificiali. Hrană complementară pentru pisici.

Sănătatea tractului urinar
Merișoare

Rețetă nutritivă și echilibrată pentru pisici sterilizate

Rețeta Misse a fost făcută cu grijă pentru a satisface nevoile unice ale pisicilor sterilizate în cel mai nutritiv mod posibil.

CONȚINUT RIDICAT DE PROTEINE

Rețetă bogată în curcan, ca sursă de proteine ​​animale foarte digerabile, de înaltă calitate, pentru a ajuta la menținerea masei musculare optime.

AJUTĂ LA MENȚINEREA GREUTĂȚII

Conținut scăzut de grăsimi pentru un aport de energie echilibrat și pentru a ajuta la gestionarea greutății pisicii. Îmbogățite cu L-carnitină care ajută la arderea grăsimilor, susținând astfel greutatea optimă.

REȚETĂ FĂRĂ CEREALE ȘI GLUTEN

Gustările Misse sunt blânde pentru sistemul digestiv, deoarece nu conțin cereale sau gluten și, prin urmare, sunt potrivite și pentru pisicile cu alergii. Ingrediente sănătoase și foarte digerabile, cum ar fi mazărea, sunt folosite ca surse alternative de carbohidrați, fără cereale, pentru a ajuta organismul animalului de companie să obțină un aport optim de energie.

În plus, gustările Misse conțin lignoceluloză, fibre alimentare care susțin sănătatea digestivă.

Recomandări de hrănire și sfaturi de depozitare

RECOMANDĂRI DE HRĂNIRE

Cantitățile zilnice maxime recomandate sunt indicate în tabelul de hrănire de pe ambalaj. Oferiți ca gustare sau recompensă între mese. Supravegheați întotdeauna pisica când oferiți gustări sau recompense. Asigurați-vă că există mereu suficientă apă proaspătă la dispoziția pisicii dumneavoastră.

Gustările nu sunt un substitut pentru joaca cu pisica dumneavoastră, ele ar trebui folosite doar ca stimulare suplimentară, oferite ca parte a dresajului sau doar ca o gustare între mese. Hrăniți ca parte a unei diete echilibrate. Reduceți porțiile de mâncare pentru a menține pisicica în formă. Nu vă hrăniți excesiv pisica cu gustări și recompense. Utilizarea excesivă a acestora poate provoca tulburări gastrice și poate duce la obezitate la pisici și alte probleme de sănătate.

DEPOZITARE

Înainte de deschidere, produsul trebuie păstrat în condiții uscate și răcoroase. După deschidere, închideți ermetic ambalajul după fiecare utilizare și păstrați la loc uscat, răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

Informaţii nutriţionale

Aditivi nutriționali: 3a300 vitamina C 35 mg/kg, 3a910 L-carnitină 1000 mg/kg, 3c305 L-metionină 5000 mg/kg. Conservanți.

curcan deshidratat (26%), mazăre (26%), glicerină vegetală, proteină hidrolizată de pui (11%), ficat de pui hidrolizat (5%), colagen, melasă de trestie, lignoceluloză (2%), clorură de sodiu, merișoare deshidratate (1%).

Ingrediente echilibrate și de înaltă calitate

Recenzii

Nicio recenzie încă

Calitate de renume mondial, îngrijire localăCalitate suedeză pentru animalele tale de companie

1987

Din 1987, Husse oferă livrare gratuită la domiciliu de produse de calitate pentru câini și pisici în toată Europa.

50+

Gama Husse este disponibilă în peste 50 de țări de pe tot globul.

1000+

Peste 1000 de francizați care oferă consiliere și livrare la domiciliu.

Sfaturi nutriționale și personalelivrare la domiciliu gratuit!

Nu ești sigur de ce ai nevoie?

Găsește un fel de mâncare perfect pentru animalul tău de companie sau obține un sfat de la furnizorul local.

Găsește furnizorul local